سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سرعت دانو آپو ignore کنید. پینگم چطوره؟ جالبه فقط با لندن خوبه 8.8.8.8 پینگش 300 هست . عجیب نیست؟؟؟

عجیب که بخوای بگی خیلی چیزا عجیبه !
توی پینگ هیچ کس رو دست مخابرات نزده
پینگش با 8.8.8.8 110 بود و با 4.2.2.4 150 بدون قطعی !
کلا هرکی تو شهرش نامحدود مخابرات داره بره بگیره

من الان نامحدود ( ای ** ) مخابرات دارم. با لندن پینگم اونطوریه ولی با پاریس 250 و یکم پایین EN رو 300 400 . فاصله تغییری نمیکنه خیلی LOL .بهرحال با پینگ 140 الی 160 میشه بتل زد؟

کسی نبود ؟ یه سوال دیگم داشتم چرا با speedtest پینگو مثلا 160 میزنه بعد وقتی آدرس سایت هاستو تو cmd میزنم 210 ؟ جریان چیه؟ تاثیر داره تو گیم؟

پینگت خیلی خوبه مخصوصا برا بازیهای TPS که پینگ پایین نمیخوان.
با توجه به سرعت دانلودم که زیاد بالا نیست و پینگم میتونم راحت مولتی بازیایی مثل Shadowfall رو بازی کنم؟البته گفتم سرویسم روی حالت گیم باشه وگرنه اگه سرعت دانلودم باید بیشتر از این باشه میتونم ردیفش کنم.
3536181227.png

3538438968.png

اینترنت ۵۱۲ نامحدود مخابرات و تا به حال حتی یک لحظه هم تو هیچ بازی لگ نداشتم !! نمونش BattleFiled 4 رو توی سرور ۶۴ نفره بدون هیچ گونه لگی بازی می کنم !

سلام من adslاز عصرتلکام دادم (همون عصرانتقال داده ها)پینگ این شرکت نسبت به شرکت های دیگه چه جوریه؟ممنون اگر پاسخ بدید

سلام. شما باید بری تو سایت Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test و تست رو انجام بدی ما از کجا بدونیم پینگ اینترنت شما چجوریه؟ نتیجه تست رو هم میتونی اینجا قرار بدی بقیه ببینن و نظر بدن.

دوستان من میخوام با سرور لندن تست بگیرم ولی نمیدونم چجوری باید لندن پیدا کنم؟؟
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه؟؟؟

توی سایت Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test روی گزینه settings بزن بعد توی صفحه ای که باز می شه preferred server رو بذار رو شهری که میخوای مثلاً لندن. بعد هم save.
بعد که میری تو سایت اسپید تست، یا از بالای صفحه ی تنظیمات TAKE A SPEED TEST رو انتخاب می کنی، همون شکل قبلی سایت رو میبینی با این تفاوت که دو گزینه به کنار صفحه اضافه شده یکیش نوشته RECOMMENDED SERVER و یکی هم نوشته YOUR PREFERRED SERVER که طبیعتاً باید YOUR PREFERRED SERVER رو انتخاب کنی.
موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or