سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببینید این پینگ و سرعت خوبه؟
آخه Killzone Mercenary هم نمی تونم آنلاین بازی کنم
به زور میره تو بازی بعد میاد بیرون میگه پینگ شما بالاست
3516708085.png

منم شاتل با سرور فعال گیم دارم...
کازرون هستم... پینگم سه حالت داره با سرور Valve ک اروپا هست

بهترین حالت روی ۱۱۶ تا ۱۳۰ هست...( بیشتر وقتها هم همینه)
متوسط روی ۱۶۰ میاد ...
بدترین حالت هم ۲۰۰ تا ۲۵۰ هست ک وقتی شبکه ها بریزه بهم اینجوریه...

انصافا از اولین روزی ک پلاس ۳ ماهه فعال کردم تا الان و مولتی میزنم ی دونه لگ هم نداشتم... اما request time out داشتم...

دوستان یه سرور استاندارد برا تست پینگ سراغ ندارید؟ اگه آره بگید مال کدوم کشور هست و چه شرکتی

من عادت شده برام از سرور valve پینگ میگیرم...

ممنونم

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

منم شاتل با سرور فعال گیم دارم...
کازرون هستم... پینگم سه حالت داره با سرور Valve ک اروپا هست

بهترین حالت روی ۱۱۶ تا ۱۳۰ هست...( بیشتر وقتها هم همینه)
متوسط روی ۱۶۰ میاد ...
بدترین حالت هم ۲۰۰ تا ۲۵۰ هست ک وقتی شبکه ها بریزه بهم اینجوریه...

انصافا از اولین روزی ک پلاس ۳ ماهه فعال کردم تا الان و مولتی میزنم ی دونه لگ هم نداشتم... اما request time out داشتم...

دوستان یه سرور استاندارد برا تست پینگ سراغ ندارید؟ اگه آره بگید مال کدوم کشور هست و چه شرکتی

من عادت شده برام از سرور valve پینگ میگیرم...

ممنونم

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
دوست عزیز منم شاتل دارم تو حالت گیم مود ولی فقط صبح ها میتونم بدون مشکل بازی کنم....
بعد از ظهر دیگه لگ دارم....کسی راه حلی داره؟!

دوست عزیز منم شاتل دارم تو حالت گیم مود ولی فقط صبح ها میتونم بدون مشکل بازی کنم....
بعد از ظهر دیگه لگ دارم....کسی راه حلی داره؟!

استفاده از سرویس سیستک که توی همینجا هم تبلیغشو زده بود
یه *** ازش می خری که پینگتو کم میکنه
من امتحان کردم از 200 به 130 رسوند

دوست عزیز من سایت فروششو پیدا کردم ولی شما بلدی چطوری میشه روی کنسوا share کرد؟!

اصلا فکرشو نکن شیر کردن سیستک رو کنسول ..همه راها رو تست کردم دادا دیگه اعصابمو بهم ریخت .. وصل نمیشد و رو کانکشن ارور میداد :| ضد حال زد بهم
نمیدونم چرا ولی 4 تا راه رفتم آخر وصل نشد همه راها هم درست انجام دادم و دیگه پشیمون شدم رفتم نتمو عوض کردم ..های وب خوبه و پینگ بین 170 تا 180 هست اکثرا

دوست عزیز من سایت فروششو پیدا کردم ولی شما بلدی چطوری میشه روی کنسوا share کرد؟!

بله
با استفاده از نرم افزار Connectify و یک نوت بوک
این لینک دانلود : دانلود نرم افزار اشتراک گذاری اینترنت لپ تاپ - Connectify Pro 6 - دانلود رایگان
اینم لینک آموزش : دانلود آموزش تصویری نرم افزار Connectify Pro (به اشتراک گذاری اینترنت وایرلس لپتاپ) - دانلود رایگان

- - -ویرایش - - -

بله
با استفاده از نرم افزار Connectify و یک نوت بوک
این لینک دانلود : http://www.sarzamindownload.com/1625/-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE---Connectify-Pro-6
اینم لینک آموزش : http://www.sarzamindownload.com/1474/-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-Connectify-Pro-%28%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%84%D8%B3-%D9%84%D9%BE%D8%AA%D8%A7%D9%BE%29

سلام من adslاز عصرتلکام دادم (همون عصرانتقال داده ها)پینگ این شرکت نسبت به شرکت های دیگه چه جوریه؟ممنون اگر پاسخ بدید
250 تا 300...البته شاید شهر و مرکز مخابراتی فرق داشته باشه این اعداد...یه سرویس کاهش پیگ بزنی روش عالی میشه ..چون پینگ داخلیش زیر 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or