سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
3228171062.png

فک کنم بتونم آنلاین بازی های مثل فیفا و کال آف دیوتی بزنم
بتل رو چی میتونم ؟

آنلاین بازی کردن چقدر روی حجم تاثیر می ذاره ؟

مثلا یک ساعت فیفا بازی کردن چقدر از حجم کم می کنه ؟

آیا اینترنت نامحدود ضروری هست ؟

من فیفا رو تست کردم هر ساعت 15 مگ میخوره.
بستگی به گیم داره مثلا بتل فیلد ps3 هر ساعت 90 مگ میکشه

- - -ویرایش - - -

نه داداش همون 256 مخابرات هست . ساعت 1 تا 3 معمولا پینگ همینه

فیفا و کال آف رو مشکلی نداری ولی 64 نفره بتل رو فکر نکنم به خوبی جواب بده. تست بزن جوابشو بگو

وستان من اینترنت 256 دارم از مخابرات میتونم انلاین بازی کنم؟جریا این پینگ چیه؟و اینکه چطور انلاین بازی کنم؟

تویه این سایت Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test با لندن تست بگیر بعد لینک عکسشو بزار اینجا تا ببینیم چطوریه
پینگ :سرعت رفتو برگشت یک داده در واحد زمان که با فاصله نسبت مسقیم داره .واحد پینگ میلی ثانیه است که هر چی کمتر باشه نشون میده وضعیت شما برای آنلاین بازی کردن خوبه.
باید آخرین آپدیت فریمور رویه کنسلت نصب باشه (در حال حاظر 4.50(البته 4.53 هم هست ولی نیازی نیست با همون 4.50 هم میشه زد)) تویه ستون psn ساین اپ بزنی(1 ایمیل و پسورد نیاز داری)بعد بازی مورد نظرت رو آپ میکنیو میری بازی میکنی
اوریجی یا کپی؟؟

وقتی هیچی دانلود نمیکنم با لندن
وقتی دانلود میکنم :d:-o
با امریکا
اینم برا منه وقتی چیزی دانلود نمیکنم اگه دانلود بکنم پینگم رو 600 میره :d ظاهرا برا مخابرات از شرکتا دیگه بهتره

آقا جدا از پینگ چه سرعتی برای بازی میخواد؟
من با سرعت 70 میتونم بدون مشکل پلی بدم؟
دوست عزیز سرعت دانلود هیچ ربطی به پینگ نداره (منظورم اینه شما ممکنه سرعت دانلودت 700 کیلو بایت در ثانیه باشه ولی پینگت تا لند 200 باشه(تویه دوستان خودم یکیشون همین مورده:d))
ببینید شما باید از دوستان و کسایی که تویه منطقه یا شهرستان شما آنلاین بازی میکنن پرسو جو کنید که ببینید بهترین isp از لحاظ پینگ کدوم هستش
حالا با این سایت Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Testتا لندن یه پینگ بگیر ،تا ببینیم سرعت 70 تای شما پینگش چطوره

- - -ویرایش - - -

لایک دس
3240638775.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or