سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سرویس کاهش پینگ , برای من به 120 الی 130 رسید . البته اکانت تست . دارم میگردم بهتر از این اگه باشه پیدا کنم . هرچند با اینم فک نکنم با اینم مشکل داشته باشم .

منم مخابرات دارم خرابه ولی نه مثل مال تو
اون مثال بود مثلا از صبح تا حالا مشکلی نداشته ولی سرعت اومده پایین فکر کنم دارن زیر ساختو درست میکنن چون شاتل SMS میده که مثلا فردا اینترنت از ۲ شب تا ۴ ساعت قطعه نمیدونم والا خدا کنه زود درست شه

- - -ویرایش - - -

من اینترنتم ۲ مگه شاتله الان تست کردم زده بود ۲۷۰ پینگو در صورتی که قبل خرابی ۸۰-۹۰ بود )x

- - -ویرایش - - -

یه چیزی قضیه ی این کاهش دهنده پینگ شاتل چیه چه قدر پایین میاره قیمتش چی

اقا مطمنی شاتل بده؟ یا فقط شنیدی چون من الان مخابرات ۱ مگدارم با PSN به شدت مشکل داره ! همینطورپینگ ۲۰۰ هست و به شدت لگه !
صبانت ۶۱۴۴ میده سرعت حجمی واقعا؟ خوبه؟؟؟؟ یا بازی در میاره؟ چون بچه های اینجا شاتل دارن تست گرفتن ۱۳۰ ایناس پینگ
کسی صبانت داره خوبه؟

اون مثال بود مثلا از صبح تا حالا مشکلی نداشته ولی سرعت اومده پایین فکر کنم دارن زیر ساختو درست میکنن چون شاتل SMS میده که مثلا فردا اینترنت از ۲ شب تا ۴ ساعت قطعه نمیدونم والا خدا کنه زود درست شه

- - -ویرایش - - -

من اینترنتم ۲ مگه شاتله الان تست کردم زده بود ۲۷۰ پینگو در صورتی که قبل خرابی ۸۰-۹۰ بود )x

- - -ویرایش - - -

یه چیزی قضیه ی این کاهش دهنده پینگ شاتل چیه چه قدر پایین میاره قیمتش چی

اقا مطمنی شاتل بده؟ یا فقط شنیدی چون من الان مخابرات ۱ مگدارم با PSN به شدت مشکل داره ! همینطورپینگ ۲۰۰ هست و به شدت لگه !
صبانت ۶۱۴۴ میده سرعت حجمی واقعا؟ خوبه؟؟؟؟ یا بازی در میاره؟ چون بچه های اینجا شاتل دارن تست گرفتن ۱۳۰ ایناس پینگ
کسی صبانت داره خوبه؟

دل خودتون رو خوش نکنید ... به شرکت ربط نداره ... به اینترنت کلی ایران ربط داره ... البته این رو بگم که شرکت شاتل راه دزدی رو بلده اما بقیه بلد نیستن پس بهتره از یک شرکت دیگه اینترنت بگیرید ... صبانت هم تعریفش رو شنیدم ...

اون مثال بود مثلا از صبح تا حالا مشکلی نداشته ولی سرعت اومده پایین فکر کنم دارن زیر ساختو درست میکنن چون شاتل SMS میده که مثلا فردا اینترنت از ۲ شب تا ۴ ساعت قطعه نمیدونم والا خدا کنه زود درست شه - - -ویرایش - - - من اینترنتم ۲ مگه شاتله الان تست کردم زده بود ۲۷۰ پینگو در صورتی که قبل خرابی ۸۰-۹۰ بود )x - - -ویرایش - - - یه چیزی قضیه ی این کاهش دهنده پینگ شاتل چیه چه قدر پایین میاره قیمتش چی
واسه شاتلو نمیدونم قضیه کاهش دهنده پینگش چیه

بستگی به پهنای باندی که میخوای داره چه سرعتی میخوای؟

۲ مگ نامحدود میخوام بگیرم ، تهرانم ، پینگش با سرعت دانلودش چنده حدودا ؟ بعد یه سوال دیگه اینکه اگه همین دو مگ رو داشته باشم بعد دارم دانلود میکنم یه چیزی ، سرعت پیج باز کردن خیلی افت میکنه ؟ اصلا افت میکنه ؟ پینگ چطور ؟

۲ مگ نامحدود میخوام بگیرم ، تهرانم ، پینگش با سرعت دانلودش چنده حدودا ؟ بعد یه سوال دیگه اینکه اگه همین دو مگ رو داشته باشم بعد دارم دانلود میکنم یه چیزی ، سرعت پیج باز کردن خیلی افت میکنه ؟ اصلا افت میکنه ؟ پینگ چطور ؟
من الان 2 مگ دارم قبلا پینگم 130 بود ولی این چند روز اخیر رفته تو 180!پینگش وقتی دانلود میکنی فرقی نمیکنه.بالا و پایین زیاد میره ولی متوسطش 230.خیلی نه ولی گوگلو به زور میاره :d شوخی کردم افت داره ولی نه اونقدر.

منم شاتل 2 مگ دارم پینگمم 80 ولی تو این چند روز شده 150
7wu2w7ev82m2.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or