863110435
کاربر سایت
با چه برنامه ای بفهمم سرعت پینگ من چقدره؟
برو تو این سایت تست بگیر:
speedtest.net
آخرین ویرایش:
با چه برنامه ای بفهمم سرعت پینگ من چقدره؟
اینم ماله من :
![]()
البته پینگم از 250 تا 270 متغیره، میشه تغریبا راحت بازی کرد ؟
سلام و عرض ادب و احترام
دوست عزیز پینگ تایم بین 150 الی 200 برای بازی آنلاین عالی هست و بین 200 الی 250 هم نرمال به حساب میاد! اما بین 250 الی 300 احتمال لگ زدن کم وجود داره!
توجه داشته باشید که مقوله کیفیت لینک فقط به پینگ تایم محسوب نمیشود و شامل جیتر و تعداد Request Time Out های پکت ها هم میشود!
چطوره؟مزخرفاته؟
میتونم بازی های PS4 رو آنلاین بزنم؟
سرعت دانلود و آپلود که تاثیری بر روی آنلاین بازی کردن نداره؟
![]()
ببین رفیق شما وقتی میخوای با رفقای تویه ایران بازی کنی پینگت جوابگو هست(حداقل این یه مورد رو نت ذغالی ما جواب میده چون افتضاح ترین اینترنت هم که باشه بازم پینگش با ایران(منظورم تهران یا سرور isp خودتونه)زیر 80 هستش و این خوبه.ولی برای بازی کردن با اونوریا معمولا یه حد وسط داره که پینگ با لندن رو پیشنهاد میکنم .پینگ قابل معقول تا لندن از نظر من برای ما ایرانی ها بین 100 تا 160 خوبه و میشه بدون لگ بازی کردولی بالایه 200 شروع به لگ میکنه و یکم اذیت میکنه .چجوره؟
http://Speedtest.net by Ookla - My Results
- - -ویرایش - - -
دوستان پینگ داخلی که زیر 100 باشه اما سرورهای خارجی حدود 260 270 چی میشه؟یعنی من اگه با یکی تو ایران بازی کنم پینگ داخلی مهمه؟پینگ سرورهای کشورهای اروپایی واسه چیه؟یه توضیحی میدید؟؟
برای ps3 بد نیست ولی واسه 4 اذیت میشی
اینم ماله من :
![]()
البته پینگم از 250 تا 270 متغیره، میشه تغریبا راحت بازی کرد ؟
دقیقا نیاز به قدرت بیشتری دارن.همین بتل 4 که تویه ps3 بیست و دو نفر است ،تویه ps4 با 64 نفر مسلمه که پینگ بهتری رو میطلبه.من مدت زیادی آنلاین آنچارتد 3 رو با این اینترنت بازی میکردم مشکل چندانی نداشتم اما گفتم شاید بازی های کنسول نسل جدید قدرت بیشتری نیاز داشته باشه !
ممنون از شما و همه ی دوستان.
من مخابرات 256 دارم با سرعت دانلود 220kbps . کال آف دیوتی آنلاین راحت می زنم.
![]()
[/URL][/IMG]![]()
اینم مال ما در مقایسه با لندن
مطمئنی با این راحت کال میزنی اینکه فاجعه هست!من مخابرات 256 دارم با سرعت دانلود 220kbps . کال آف دیوتی آنلاین راحت می زنم.
![]()
اینجا کجاست باهاش تست گرفتی؟:d
با لندن و آمریکا بگیر
دقیقا نیاز به قدرت بیشتری دارن.همین بتل 4 که تویه ps3 بیست و دو نفر است ،تویه ps4 با 64 نفر مسلمه که پینگ بهتری رو میطلبه.