سرعت اینترنت Dialup خود را در حد Adsl بالا ببرید

• Thread starter Thread starter leon.s
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این حرف رو یادمه که تازه با کامپیوتر اشنا شده بودم خلق الله می گفتن ما هم سریع باور می کردیم پسر خوب وقتی که پهنای باند شما مثلا تو ایران 56 کیلوبایت باشه (یعنی خطوط Dialup) شما چطور می تونی بالا تر به بری حالا مودم شما هم مخصوص باشه و 1000000000 کیلوبایت سرعت پشتیبانی کنه وقتی که خطوط مخابراتی ما این قدر پهنای باند داره شما چطوری می خوای این سرعت بگیری .تازه این 56 کیلوبایت ترفندasp های شماست تا مثلا بگن که خطوط ما 56 پر می کنه که در اصل همون36 هیچ وقت بیشتر نمیشه.(تو ایران)
کاری نداره که با یکم زور و فشار اطلاعات رو میچپونیم تو پهنای باند:biggrin1:
البته ممکنه فایل های دریافتی ناقص بشه چون احتمال ریختن اطلاعات از دور رو اطراف زیاده:eek:

سلام دوستان من اینو از یکی از بچه محلامون پرسیدم گفت خط ما خط ویژه است(فیبر نوری)
مودم Zoltrix com3هست من خودم خونشون دیدم:blushing::((

من يه برنامه پيدا كرده بودم كه سرعت دايل اپو زياد ميكرد به اين صورت مه از كيفيت اصاوير كم ميكرد اشتراكشم سالي 65 تومان بود فكر كنم.اسمش onespeed بود .

این حرف رو یادمه که تازه با کامپیوتر اشنا شده بودم خلق الله می گفتن ما هم سریع باور می کردیم پسر خوب وقتی که پهنای باند شما مثلا تو ایران 56 کیلوبایت باشه (یعنی خطوط Dialup) شما چطور می تونی بالا تر به بری حالا مودم شما هم مخصوص باشه و 1000000000 کیلوبایت سرعت پشتیبانی کنه وقتی که خطوط مخابراتی ما این قدر پهنای باند داره شما چطوری می خوای این سرعت بگیری .تازه این 56 کیلوبایت ترفندasp های شماست تا مثلا بگن که خطوط ما 56 پر می کنه که در اصل همون36 هیچ وقت بیشتر نمیشه.(تو ایران)
سرعت من تو اصفهان 52KB میده اما راضی نیستم باسه دانلودم با دانلود منجر کم کم 5KB زیاد زیاد 9KB میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or