سرعت اینترنت Dialup خود را در حد Adsl بالا ببرید

• Thread starter Thread starter leon.s
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

leon.s

کاربر سایت
سلام دوستان خوبم چند روزی تو اینترنت دنبال برنامه ای برای با لا بردن سرعت اینترنت میگشتم اینو دیدم زدم سعت دانلودم شد 32kbpsاینکارو شما هم کنید
start\control panel\phone and modem\modems\propertis\advandce\AT&FXرو تایپ کنید

غیر ممکنه! شای سرعت دانلودت تا یک کیلوبایت بالتر ببره ولی هرگز به 32 نمی رسه اگه اینطور بود که کسی دیگه سراغ اینترنت Adsl نمی رفت!

اخه وقتی یه مودم تا 56 کیلوبایت میتونه ساپورت کنه چطور میشه با اینکار سرعتمون به سرعت adsl برسه؟:laughing:
تازه اگه اینکار شدنی بود خود مایکروسافت اینکار میکرد نمیزاشت شما برین تو تنظیمات دستکاری کنین:laughing:

سلام ايول شما هم كه بد جور بچه ها رو سر كار مي زاريدا يه سئوال داشتم نمي دونم كجا بپرسم حالا گفتم اينجا بگم كه شما هستيد

پرسرعت ترين اينترنت كدوماست ؟تو كدوم كشوري سرعتش سر به فلك مي كشه

سلام ايول شما هم كه بد جور بچه ها رو سر كار مي زاريدا يه سئوال داشتم نمي دونم كجا بپرسم حالا گفتم اينجا بگم كه شما هستيد

پرسرعت ترين اينترنت كدوماست ؟تو كدوم كشوري سرعتش سر به فلك مي كشه
اینجا بپرسی فکر کنم سریع تر به جواب برسی:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=508&page=40

من بار ها اين كارو كردم
فقط وقتي كانكت ميشي مينويسه سرعتت 115.2 هستش و نمادينه هيچ تاثيري نداره حتي اگه سرعتت 2 هم باشه بازم ميزنه 115.2!!!!!!!!!!!1

من خيلي وقت پيش اينو مي دونستم 2 سال اين حدودا پيش
فقط سر كاريه همين اصلا رو سرعت تاثير نداره
يه كد ديگه هم هست به جاي AT&FX بزنيد ATM0 تا صداي مودمتون از تو كيس ديگه در نياد
:-"

نه دوستان من یادم رفت بگم که مودم مخصوص میخواد تازه بعد از وارد کردن کد ریست کنید :((:((:((:((:((:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::-":-":-":-":-":-"

پس بي زحمت بگو تو چه مودمي داري كه مخصوصه چه امكاناتي بايد داشته تا رو سرعت تاثير بذاره يه مودمم خودت معرفي كن;)

نه دوستان من یادم رفت بگم که مودم مخصوص میخواد تازه بعد از وارد کردن کد ریست کنید :((:((:((:((:((:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::-":-":-":-":-":-"

این حرف رو یادمه که تازه با کامپیوتر اشنا شده بودم خلق الله می گفتن ما هم سریع باور می کردیم پسر خوب وقتی که پهنای باند شما مثلا تو ایران 56 کیلوبایت باشه (یعنی خطوط Dialup) شما چطور می تونی بالا تر به بری حالا مودم شما هم مخصوص باشه و 1000000000 کیلوبایت سرعت پشتیبانی کنه وقتی که خطوط مخابراتی ما این قدر پهنای باند داره شما چطوری می خوای این سرعت بگیری .تازه این 56 کیلوبایت ترفندasp های شماست تا مثلا بگن که خطوط ما 56 پر می کنه که در اصل همون36 هیچ وقت بیشتر نمیشه.(تو ایران)

دوست عزيز ناراحت نشي ها ولي اومدي يه چيزي همين جوري گفتي حالا داري ماست مالي ميكني ;)

آخرین ویرایش:
ببنيد دو ستمون يه چيزي براي بالا بردن اطلاعاتمون خواسته بگه سخت نگيريد ولي اين هم هستش كه دست از سر اين كارا ور داريد دوستانزيادي انگلولكش نديد به اين ويندوز بيچاره اگه به اين چيز ا باشه روز به روز سخت افزارهاي جديد وارد نمي شه كه دوستان الان همين هم كه گفته شده مودم خاص خودشو مي خواد مجاني كه
نمي شه بريم يه فكر ديگه كنيد ؟ دست همتون درد نكنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or