سردبیر IGN : نسل بعد تحت سلطه Playstation 4 خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
playstation-4_2.jpg
در آخرین خبر منتشر شده از توئیتر PodcastUnlocked@ که متعلق به سایت IGN است، سردبیر سایت پیش بینی کرده که این نسل ممکن است به رهبری Playstation 4 تمام شود.
Ryan McCaffrey سردبیر سایت IGN، گفته است که این نسل را کنسول PS4 ممکن است با درصد 45/55 رهبری کند و پیروز میدان شود.
ایشان دقیقا این قضیه را در نسل قبل بر عکس میداند، چنانچه گفته اند که نسل قبل با درصد 45/55 نشان می دهد که مایکروسافت پیروز میدان است ولی در این نسل فکر نکنم!
او قبل ها زمانی که کنسول جدید مایکروسافت معرفی شده بود، گفته بود که کنسول نسل جدید آنها سیاست هایی اشتباه را پیش رو گرفته و ممکن است که با مشکل مواجه شوند که ما در E3 2013 شاهد بودیم که مایکروسافت از Online DRM خود بر روی کنسول جدیدشان پرده برداری کردند.
نظر شما چیست،آیا Playstation 4 خواهد توانست در این نسل موفق عمل کند یا خیر؟!
41527190601321624058.bmp

Last edited by a moderator:
این حرف رو فقط من نمیزنم، همه میگن، خبرها میگه، مطبوعات میگه، بازی سازها و ناشران و سازندگان میگن...فقط من نمیگم..نمونش همین خبری که داری توی تاپیک میخونی..
دیگه تصمیم خودته انتخاب ـت رو بکنی...نظر منم همینی بود که گفتم،با این حرفها هم هیچی عوض نمیشه(!).

حرف رو ول کن داداش...در مورد 3DS هم خیلی حرفا زدن دیدی که چی شد.

الان این رو روی چه اسنادی گفتی؟ کار کردی با هر دو کنسول تا ببینی چه وضعیت ناجوری داره Xbox One؟ یعنی ناقص ترین سیستم عاملی بوده ه تو عمرم دیدم. الان OS کنسول PS4 هیچی کم نداره که هیچ، خیلی هم بهتر و بیشتر و رون تر از OS کنسول مایکروسافت اجرا میشه.
خوبه اوله پستم اشاره کردم "به نظرم"...

باشه هیچی کم نداره به نظره شما ! جای بحثی نیست واقعا !!!!

اگر چیزی کم داشت و نداشت توی نقد بررسیم اشاره کردم !

OS وان هیچ مشکلی نداره خیلی هم سریع و کامل هست! خیلی هم روون اجرا میشه! حرف در نیارید!
آره یکی شما راست میگی یکیم هم قطاری هاتون :دی یا کلا معنی OSـه User friendly نمیدونید چیه یا هم که مشکل از همونجا ناشی میشه که خودتون هم میدونید :دی

همچین نوشته تحت سلطه گفتم الان میگه 80 به 20 دیگه 5 درصد که این حرفا رو نداره

+ سایت ها و منتقد ها :دی

نه فقط شما و هم قطاری هاتون راست میگین:d
@Ancient Rome
8->1 نینتندو فن + 1 نفر PC Gamer + خود شما که مایکروفن هستی.....
بعد میگین همه سونی فن هستن..3 گروه مختلف کجا و یک گروه کجا، بعد هرچی دلیل هم منطقی همراه سند و مدرک هم بگی، میگه نه قبول نیست؟!!
پ.ن: من همیشه دقت کردم این 3 گروه همیشه با هم قیام میکنن و همراه هم هستن، دلیل ـش رو نمیدونم چیه؟!

+ سایت ها و منتقد ها :دی
هیچوقت فکت مطلق تو این چیزا وجود نداره. نه بازیسنتری ها فکت میتونن صادر کنن نه سایتها و مجلات.
فکت اون موقعی در این مورد شکل میگیره که کنسولهای نسل نهم رسما عرضه بشن.
حالا ماها هرچی باهم بحث کنیم نه چیزی از ارزشهای پلی 4 کم میشه نه چیزی از ارزشهای وان کم میشه. حالا سر دبیر IGN یا هر کس دیگه ای بخواد بیاد فکت صادر کنه! واقعیت عوض نمیشه.

- - -ویرایش - - -

@Ancient Rome
8->1 نینتندو فن + 1 نفر PC Gamer + خود شما که مایکروفن هستی.....
بعد میگین همه سونی فن هستن..3 گروه مختلف کجا و یک گروه کجا، بعد هرچی دلیل هم منطقی همراه سند و مدرک هم بگی، میگه نه قبول نیست؟!!
سند و مدرک چی؟ شما و نه هیچ کس دیگه نمیوته بگه کدوم دستگاه تا 5 سال آینده چه اتفاقی میافتهو چون هنوز آینده اتفاق نیافتاده و ممکنه خیلی چیز های غیرقابل پیش بینی بیاد!
پلی میگین قویتره؟ خوب قبول دارم! اما این که بگین پلی بیشتر میفروشه تا آخر نسل=فکت(از نظر شما) رو قبول ندارم!
من اینجا نیومدم حرفهای شما رو قبول کنم!

الان این رو روی چه اسنادی گفتی؟ کار کردی با هر دو کنسول تا ببینی چه وضعیت ناجوری داره Xbox One؟ یعنی ناقص ترین سیستم عاملی بوده ه تو عمرم دیدم. الان OS کنسول PS4 هیچی کم نداره که هیچ، خیلی هم بهتر و بیشتر و رون تر از OS کنسول مایکروسافت اجرا میشه.
من که PS4 ندارم ولی XBOX ONE دارم و مشکل خاصی تو OS ندیدم.میشه بگی چه مشکلی داره؟:d
قبول دارم کمبود هایی داره که با آپدیت های بعدی احتمالا بر طرف میشن.

خداییش هنوز زوده واسه قضاوت کردن چون هنوز بازیه شاخی واسه هیچ کدوم از کنسول ها نیومده

ولی فروش این اوایل PS4 و بازی های انحصاری یکی از دلایل پیروزی اون میتونه

Ashan Rasheed توئیت کرده و گفته که Xbox ONE در طول این نسل بالکل پشت سر PS4 خواهد بود و این حاشیه ها و حرف ها نمیتونه خراب ش کنه!!، عناوین خوبی که براش تا حالا معرفی شده میتونه دلیل بر این سند باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or