سرخط خبرها

موقعی که سوییچ 1 اومد انقدری سخت افزارش ضعیف بود که تقریبا هیچ پورتی از بازیهای هم دوره خودش براش نمیومد. اگرم میومد بقدری از نظر کیفی داغون بود که پورت نمیکردن سنگین تر بودن:دی الان سوییچ 2 شونه به شونه کنسولهای خونگی، بازیهای جدید هم براش میاد و از نظر پرفرمنس یه چی در حد سریس S هستش! ( گاهی اوقات بهتر حتی!!) نمیفهمم چی میگن این دوستان:دی شما هندهلدی سراغ دارید که توی رنج قیمت حتی 200 دلار بالاتر بتونه مثل سوییچ 2 اونیموشا و RE9 با این کیفیت اجرا کنه؟ حتی استیم دک اولد هم نمیتونه نزدیکش بشه! از نظر قدرت سخت افزاری هیچ ایرادی نمیشه به سوییچ 2 گرفت. در حال حاضر بزرگترین مشکلش یکی عمر باتریه یکی هم صفحه led که ایشالا اونم در ادامه حل میشه:دی

موقعی که سوییچ 1 اومد انقدری سخت افزارش ضعیف بود که تقریبا هیچ پورتی از بازیهای هم دوره خودش براش نمیومد. اگرم میومد بقدری از نظر کیفی داغون بود که پورت نمیکردن سنگین تر بودن:دی الان سوییچ 2 شونه به شونه کنسولهای خونگی، بازیهای جدید هم براش میاد و از نظر پرفرمنس یه چی در حد سریس S هستش! ( گاهی اوقات بهتر حتی!!) نمیفهمم چی میگن این دوستان:دی شما هندهلدی سراغ دارید که توی رنج قیمت حتی 200 دلار بالاتر بتونه مثل سوییچ 2 اونیموشا و RE9 با این کیفیت اجرا کنه؟ حتی استیم دک اولد هم نمیتونه نزدیکش بشه! از نظر قدرت سخت افزاری هیچ ایرادی نمیشه به سوییچ 2 گرفت. در حال حاضر بزرگترین مشکلش یکی عمر باتریه یکی هم صفحه led که ایشالا اونم در ادامه حل میشه:دی

این قضیه مال فقط دو سال اوله سپی، سوییچم اولش خوب بود دیگه، چون اوایلش با PS4 هم پوشانی داشت و بعد که رفتیم نسل بعد دیگه پورت غیر ممکن شد. سوییچ 2 هم عینن این مشکل رو داره. الان ممکنه عملکردش به قول تو عین S باشه، ولی سال بعد کنسول های نسل بعدی میان و دیگه عملا پورت بازی ها یا غیر ممکن میشه یا یه فاجعه ای که ندن سنگین ترن. یعنی بخش عمده عمر سوییچ 2 هم پوشانی با نسل بعد داره و اونجا باید ببینی مقایسه به چه شکله

سخت افزاری که 5 سال بعد از ایکس باکس سری S و همچنین استیم دک با اختلاف 3سال ریلیز شده کمترین انتظار اینه که قویتر باشه اواسط نسل غیر اینه :D حالا درسته نینتندو به مرگ می گیره که ملت به تب راضی بشن! ولی انچنان قدرتمند هم در بحث سخت افزار ظاهر نشده چون 2025ریلیز شده و بعد از تغییر نسل دوباره همون آشو همون کاسه! به قول خودت نسبت به قیمت و هندهلدبودنش مناسبه، در اصل روی سوییچ 1 سخت افزار منسوخی برای مولتی پلتفرم ها بیرون داد و الان هم نمی شه گفت چون مولتی ها رو ران می کنه کار شاقی کرده. بحث قیمت هم برای کمپانی هایی مثل نینتندو یا سونی همیشه با چالش همراه بوده حتی با ضرر، البته نینتندو اقبال زیادی به این موضوع نداره ولی بازم همونطور که مثال زدی از برخی چیزها می زنه که قیمت رو متعادل نگه داره

• Like
Reactions: RoadRash
سوییچ ۱ زمانی عرضه شد که بازار کنسول‌دستی اون‌ موقع هم دست خود نینتندو DS بود، شیره‌ی بازار رو باهاش کشید. کنسولای نسل نهم ۲۰۲۰ اومدن، نینتندو سوییچ۲ ۲۰۲۵! کلی رقیب هندل-هلد اومده تو بازار اما این همچنان‌ می‌خواد کار خودش رو بکنه!

بحث کنسول دستی با Series S هم از نکات عجیبی بود که اینجا شاهدش بودیم بهش اشاره کردن!

وقتی با برنامه ریزی چند ساله، می‌خوای کنسولی تولید کنی که برای ۷-۸ سال حداقل ساپورتش کنی و میری و چیپ 8nm میذاری رو کنسول! یعنی هیچ چیزی بجز پول برات اهمیت نداره! بخدا PS5 Pro اومد، پردازنده‌ش رو با تکنولوژی 4nm سفارش ساخت دادن😁

کنسول دستی کیفیت صفحه‌ی مناسب می‌خواد، قدرت مناسب می‌خواد و طراحی و ساخت پردازنده‌ای که بتونه باتری دستگاه عمر بیشتری داشته باشه. دقیقا کدوم اینا رو رعایت کرده؟
با بقیه کنسول‌های دستی موجود رقابت کرده؟ نه! هزینه کرده که پردازنده‌ی قوی‌تر که که نخواستیم، همین رو بیاد ۳ نانومتری بسازه و همه چیز رو بهینه‌تر بکنه ولی اونم نکرده. اون داک بی‌صاحاب رو نمی‌ذاشت توی پک و جداگانه میفروخت و بجاش نمایشگر بهتری میذاشت. یا میومد از نسل جدید باتری‌ها استفاده می‌کرد که ظرفیت خیلی بالاتری دارن با همون حجم و جرم.
منت گذاشته، ۲۵۶ گیگ هم فضا داده😁

من وقتی میگم Pro max احترام‌ میذارم، نینتندو در اصل Fooroo Max عرضه کرده😁

پ.ن: این نظر شخصی منه، و نظر شما برام کمترین اهمیتی نداره. امیدوارم که واس شما هم همین باشه😁🌻

آخرین ویرایش:
این قضیه مال فقط دو سال اوله سپی، سوییچم اولش خوب بود دیگه، چون اوایلش با PS4 هم پوشانی داشت و بعد که رفتیم نسل بعد دیگه پورت غیر ممکن شد. سوییچ 2 هم عینن این مشکل رو داره. الان ممکنه عملکردش به قول تو عین S باشه، ولی سال بعد کنسول های نسل بعدی میان و دیگه عملا پورت بازی ها یا غیر ممکن میشه یا یه فاجعه ای که ندن سنگین ترن. یعنی بخش عمده عمر سوییچ 2 هم پوشانی با نسل بعد داره و اونجا باید ببینی مقایسه به چه شکله
DF یه ویدئو در مورد این قضیه چند ماه پیش زده بود که قیاس میکرد وضعیت سوییچ 1 با سوییچ 2 رو و اینکه چقدر فیوچر پروف هستن. سوییچ 2 به لطف استفاده از ساختار مدرن تر و داشتن DLSS به نسبت سوییچ 1 خیلی اوضاع بهتری داره و فیوچر پروف تره و اونجور نیست که بعد یکی دو سال کلا از رده خارج بشه. حتی DF تا اونجا پیش رفت که میگفت توی نسل بعد هم میتونه رقابت کنه.
بعدشم هممون سوییچ رو اول و آخر برای گیم های خودش میخریم:دی اکثرا برای ثرد پارتی میرن روی بقیه کنسول ها.
بازم میگم باید قیمت رو نسبت به خروجی هم در نظر گرفت.

DF یه ویدئو در مورد این قضیه چند ماه پیش زده بود که قیاس میکرد وضعیت سوییچ 1 با سوییچ 2 رو و اینکه چقدر فیوچر پروف هستن. سوییچ 2 به لطف استفاده از ساختار مدرن تر و داشتن DLSS به نسبت سوییچ 1 خیلی اوضاع بهتری داره و فیوچر پروف تره و اونجور نیست که بعد یکی دو سال کلا از رده خارج بشه. حتی DF تا اونجا پیش رفت که میگفت توی نسل بعد هم میتونه رقابت کنه.
بعدشم هممون سوییچ رو اول و آخر برای گیم های خودش میخریم:دی اکثرا برای ثرد پارتی میرن روی بقیه کنسول ها.
بازم میگم باید قیمت رو نسبت به خروجی هم در نظر گرفت.

اونکه آره، اکثرا سوییچ رو برای برای های نینتندو میخرن، و کلا قیمت مناسبی هم داره، و درگیر این نیستن رو سوییچ 2 مثلا GTA بزنن، یا چه میدونم RE های نسل بعدی... اما صرفا در باب ساپورت بازی ها گفتم اینکه الان با S برابری میکنه خیلی شرط نیست، به نظرم صحبت DF هم خیلی نمیتونه درست باشه، چون هنوز کسی نمیدونه تکنولوژی نسل بعدی کنسول ها چیه که. ولی قدر مسلم وقتی الان داره در ضعیف ترین کنسول فعلی پرفورم میکنه، یعنی تکلیفش در مقابل کنسول های نسل بعدی و تکنولوژی هایی آینده مشخصه و باز به این مساله عدم عرضه بازی های نسل بعدی میرسیم... در نهایت باز سوییچ 2 تا چند سال آینده خلاصه میشه تو بازی های خودش + یه سری بازی خیلی کم که سازنده ها تونستن پورتش کنن برای ایشون. میگم باز با اینکه اصلا اهمیت داره این موضوع یا نه کار ندارم.

پ.ن: این نظر شخصی منه، و نظر شما برام کمترین اهمیتی نداره. امیدوارم که واس شما هم همین باشه😁🌻
دوست عزیز! اینکه در هر پستت اینو بنویسی باعث نمیشه که آدم کولی بنظر بیای و بقیه بگن وای پشمام حالا چیکار کنیم:دی کما اینکه اگه برات مهم نبود نمیومدی به استدلال بقیه بچه ها من جمله خود من در پستت اشاره کنی! نکن از این کارای جلب توجهی، سنی گذشته از هممون:دی
همچنان به شما هم مثل بقیه میگم باید با توجه به قیمت نهایی و سخت افزارهای مشابه بازار حرف بزنی. فکر میکنم خیلی منطق ساده ای باشه. حالا نینتندو میومد کنسول میزد 8k قیمت هم 2000 دلار مثلا مشکل حل میشد؟:دی چیزی باید بزنه که عام مردم بتونن براش هزینه کنن. توی این رنج قیمتی هم هندهلد از این مناسبت تر نداریم.
بعدشم شما اصرار روی برداشت اشتباه خودت از جهش سخت افزاری سوییچ 2 داری و میگی نظر من اینه:دی قطعا میتونی اصرار داشته باشی که ماست هم سیاهه چون نظر شخصیته ولی خب اول آخرش واقعیت به روت میخنده:دی

بخوان، می‌تونن. چند وقت پیش یه تیم کل معماری اپل روی لپتاپ‌های سری M رو ریورس اینجینرینگ کردن و هک که هیچ، رو لینوکس نصب کردن، درایور ها رو اوکی کردن، هر بلایی بخوان می‌تونن سرش بیارن

اصل قضیه خواستن هست. یا باید بخوان، یا ذوقی داشته باشن. فعلا خبری نیست. حداقل تا عرضه شدن نسخه اولد بعید می‌دونم سمتش برن.
خب اگه بخوان که همه میتونن همه کاری رو انجام بدن ، چیزی نشدنی که نداریم.
ولی بدون هک و اکسپلویت ساخت امولاتور خیلی سخت تر و زمانبرتر میشه.

برای اجرای بازیها روی امولاتورها دوستان باید رفتار cpu و gpu با رم و کلا نحوه ارتباطشون با هم رو پیدا کنن که بتونن دوباره اونها رو بازآفرینی و شبیه سازی کنن.

بدون این دسترسیها و امکان اجرای هومبرو و جیلبرک نشدن کنسول... رسیدن به اینها خیلی زحمت بیشتری داره و معندسی معکوس و سعی و خطا میخواد و حتما تیمهای بزرگتری نیازه.

و خب بدون جیلبرک شدن این فرآیند خیلی زمانبرتر میشه و کمتر کسی یا گروهی یه همچین پروژه‌ای براش جذابه.

• Like
Reactions: RoadRash
کلی رقیب هندل-هلد اومده تو بازار
همین که اونارو رقیب سوییچ فرض میکنی باعث میشه نتیجه گیریت این باشه که نینتندو پرو مکس داده. یعنی تو همون قدم اول مسیرو اشتباه رفتی :D ما هیچ کنسول دستی ای جز سوییچ تو مارکت نداریم. در نتیجه هیچ رقیب مستقیمی هم واسه سوییچ وجود نداره که بخوایم محصولشو با اون مقایسه سخت افزاری کنیم.
کل فروش اون رقیب هایی که میگی فروش یه ماه سوییچ هم نیست :D

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan

The GTA VI Rush Is Drying Up New PS5 Pro Stock, and GameStop Now Wants $1,399 for Used Units​

IMG_20261006_150729.jpg
با هجوم طرفداران GTA VI و با توجه به کمبود ps5 pro موجودی این کنسول عملا تمام شده و GameStop در حال حاضر برای هر کنسول دست دوم 1399 دلار پیشنهاد میده

https://wccftech.com/gamestop-used-ps5-pro-price-1399-gta-6/

The GTA VI Rush Is Drying Up New PS5 Pro Stock, and GameStop Now Wants $1,399 for Used Units​

View attachment 424983
با هجوم طرفداران GTA VI و با توجه به کمبود ps5 pro موجودی این کنسول عملا تمام شده و GameStop در حال حاضر برای هر کنسول دست دوم 1399 دلار پیشنهاد میده

https://wccftech.com/gamestop-used-ps5-pro-price-1399-gta-6/
البته یه عده میگفتن این مورد بیشتر برای جیلبریکه. فکر کنم هم جیلبریک هم gta vi هم کمبود قطعه و... همه چیز دخیل بوده ولی یاد نسل قبل افتادم. قبل اومدن فایو یادمه خیلیا رو قیمتش بحث میکردن میگفتن فور ۳۰۰ دلار بوده فایو بالای ۴۰۰ عمرا باشه من خودمم نظرم رو همون بود دیجیتال هم ۴۰۰ اومد. یه عده میگفتن ۵۰۰ یا بالاتر باشه هیچکی نمیخره حالا همون نسل کارکردش رسیده به ۱۴۰۰ دلار...

به نظرم خیلی رو پورت ها کپکام نمیشه حساب کرد و معیار جامعی برای سنجش قدرت یک کنسول نیست چون از اونجا که کپکام یک کمپانی جاپنی هست پورتی تحویل میدن که حتی نسخه ps4 اش بهتر از سریز اس به نظر بیاد نمونه داشتیم
street fighter 6.😁
حتی تو همون بازی ها اونیموشا و re9 سووییچ ۲ از لحاظ پرفورمنس کاملا پشت سر سریز اس قرار میگیره و قدرت cpu و پهنای باند رم این دو تا کنسول اصلا قابل قیاس نیستن.
در مورد dlssهم بعضی از سازنده ها تا الان سراغش نرفتن و ویژگی نیست که همه دولوپرها بخوان روی سوییچ دو ازش استفاده کنن.
همین Elden ring که چند وقت پیش رو سوییچ دو پورت شد از dlss استفاده نمیکرد و از لحاظ ویژوال کمی بهتر از نسخه ps4 بود و در مقایسه با کنسول ها نسل نهم حتی سریز اس یک دانگرید اساسی بود.
بخاطر ضعف اساسی cpu تا همین چند وقت اخیر بازی ها UE5 اصلا درست و حسابی رو سوییچ دو ران نمیشدن و هیچ کدوم از فیچرها UE5مثل ننایت و لومن در سوییچ دو ران نمیشدن.
اخیرا هم با آپدیت UE5 و سبک کردن انجین تونستن oblivion remaster روی سوییچ دو ران کنن که اون هم از لحاظ ویژوال دانگرید کامل نسبت به سریز اس بود.
بازی ها که استراکچر پیچیده و سنگینی دارن و به قولی cpu demanding هست برای اجرا روی سوییچ دو نیاز به بهینه سازی و دانگرید اساسی دارن.
سریز اس آپدیت 60 فریم 007first light اش همین چند وقت پیش گرفت ولی هنوز خبری از نسخه سوییچ دو نیست همچنین بازی border lands4.

فک نکنم
چند تا کنسول قبل هک شدن شبیه سازشون قبلا به جاهای خوبی رسید مثلا 3DS
در مورد 3DS قبل از هک عمومی Gateway 3DS وجود داشت و مستندات سخت افزاری هم از یه چیزاییش بود.

هیچ کنسولی بدون هک کامل یا لیک شدن مستندات سخت افزاری کامل قابل شبیه سازی نیست.

دوست عزیز! اینکه در هر پستت اینو بنویسی باعث نمیشه که آدم کولی بنظر بیای و بقیه بگن وای پشمام حالا چیکار کنیم:دی کما اینکه اگه برات مهم نبود نمیومدی به استدلال بقیه بچه ها من جمله خود من در پستت اشاره کنی! نکن از این کارای جلب توجهی، سنی گذشته از هممون:دی
همچنان به شما هم مثل بقیه میگم باید با توجه به قیمت نهایی و سخت افزارهای مشابه بازار حرف بزنی. فکر میکنم خیلی منطق ساده ای باشه. حالا نینتندو میومد کنسول میزد 8k قیمت هم 2000 دلار مثلا مشکل حل میشد؟:دی چیزی باید بزنه که عام مردم بتونن براش هزینه کنن. توی این رنج قیمتی هم هندهلد از این مناسبت تر نداریم.
بعدشم شما اصرار روی برداشت اشتباه خودت از جهش سخت افزاری سوییچ 2 داری و میگی نظر من اینه:دی قطعا میتونی اصرار داشته باشی که ماست هم سیاهه چون نظر شخصیته ولی خب اول آخرش واقعیت به روت میخنده:دی
سعی کردم کامل توضیح بدم، ایشالا که براتون حل بشه:

نظر شخصی کسی برام اهمیتی نداره. نظر شخصی من هم برای شما و بقیه هم نباید محترم و با اهمیت باشه.

ادا بیام که "نظر شما محترمه؟" و به بحث بی‌پایان و بی منطق ادامه بدم؟ منطق من چیزی رو میگه که نظر شخصیم رو درباره‌ش نوشتم و اشاره کردم نظر شخصی که برداشت ریاضیاتی و عددی درباره‌ش نشه.

تا اینجاش امیدوارم حل شده باشه.

وقتی این رو می‌نویسم، جهت کول بودن نیست! جهت: "حوصله ندارم، برو وقت با ارزش خودت و ما رو نگیر" هست + چارتا ایموجی خنده‌ جهت تلطیف فضا.

-----------------------------------

در مورد خودت هم چون حرفت هزار درصد بی‌ربط بود با اشاره گذشتیم! کامنتت در مورد نظر DF درباره‌ی NS1 و NS2 اوکی بود و لایک کردم. همینقدر ساده. مشکل شخصی با کسی ندارم.

اینکه فکر کنی ماست من سیاهه و اصرار بر سفیدی بودنش دارم. چیزی هست که توی ذهن خودت شکل گرفته و کاری از دست من ساخته نیست.
ماست یسری مشخصه داره که بهش میگن‌ ماست. وقتی نداشته باشه، من که قصد خرید ماست داشتم، سمت ماستی با این برند نمیرم. منتظر‌ میمونم ماست SONY بیاد.

همین که اونارو رقیب سوییچ فرض میکنی باعث میشه نتیجه گیریت این باشه که نینتندو پرو مکس داده. یعنی تو همون قدم اول مسیرو اشتباه رفتی :D ما هیچ کنسول دستی ای جز سوییچ تو مارکت نداریم. در نتیجه هیچ رقیب مستقیمی هم واسه سوییچ وجود نداره که بخوایم محصولشو با اون مقایسه سخت افزاری کنیم.
کل فروش اون رقیب هایی که میگی فروش یه ماه سوییچ هم نیست :D
شما می‌تونی اینجوری فکر‌ کنی. اون کمپانی که محصولات داخل بازار رو نبینه و به ۳ سال بعد از عرضه کنسول‌ش فکر‌ نکنه، یجایی ممکن با سر بره توی دیوار. نینتندو چند باری این سابقه رو داشته.

بازم میگم به نظر من NS2 هدفی جز پارو کردن پول، اونهم بخاطر فروش خیلی زیاد نسخه اول نداشت و نداره. نشونه‌هاش هم زیاده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or