سرخط خبرها

View attachment 423359

نسخه 360 نینجا گایدن 2 بالاخره پورت pc شد.
این پورت غیر رسمی توسط طرفداران و از طریق دیکامپولیشن و ریکامپولیشن عناوین مختلف که در یکی دو سال اخیر زیاد شده صورت گرفته.
لانچر این پورت که در گیت هاب قرار داره به راحتی با رام بازی برروی پی سی شما اجرا میشه.

GitHub - TheSaltTrader/Ninja-s-Dawn---A-Ninja-Gaiden-2-Recompilation-Project: This is a recompilation for the Xbox 360 game Ninja Gaiden 2 - No game material included

نسخه 360 بخاطر دست داشتنش مستقیم مرحوم ایتاگاکی, تعداد بیشتر دشمنان هنگام گیم پلی, و خشونت سانسور نشده
از نسخه سیگما 2 و بلک 2 که در حقیقت ریمیک گرافیکی ای از سیگما 2 است. محبوبیت بیشتری دارد.
البته اگه پی سی قوی ندارین صبر کنین تا بهینه بشه چون در حال حاضر رو سیستمایی که باید راحت بالابیارنش خوب اجرا نمیشه.

کدبیس اون نسخه رو نداشتن و گمش کردن.
مسئول آرشیو استودیو یه جوون شب زنده دار بوده و زده روی هاردی که سورس کد بازی روش بوده Pورن ریخته :D
هم نینجا گایدن بلک و هم نینجا گایدن 2 رو هیچی ازشون ندارن یا اگه بخشی از کدها و بیلدهای بازیها رو دارن ساختارشون به شکلی نیست که بشه کاملش کرد و روی اونها ساخت و رفت بالا 🤦‍♂️

ولی جدا چون کدبیس اون نسخه رو نداشتن و برای PS3 چون کلا بخشهاییش دوباره نویسی شده بود و اتفاقا سورس کدهاش در دسترس بود...
باقی نسخه های مدرن رو همش از روی سیگما زدن.
ورژن سیگما هم فلسفش این بود که بتونن بازی رو تو ریجنهای بیشتری بفروشن.
از قبلش هم که به نسخه اصلی دسترسی نداشتن و باید کلی تغییر نسبت به بازی اصلی میداشتن ، هدف ساخت این نسخه هم سانسور و... جهت فروش بیشتر بود...
پس برای همین کنار کلی تغییرات ریز و درشت دیگه خیلی از بخشهای خشن و خونریزی و... رو هم تغییر دادن.

برای ریمیک تا جایی که میتونستن یکسری ویژگی رو از NG2 آوردن ولی خب نه همش رو، هنوز خیلی از اصل کاریها رو کم داره که با ماد و... فیکس نمیشه.
ریمیک عملا ریمستر همون سیگماست ولی با کمی چاشنی NG2.
من از اولم این حرفشون رو قبول نداشتم و بعد از بلک 2 مطمئن شدم که دارن دروغ میگن.
بلک 2 ریمیک بود پس چرا نیومدن شبیه نسخه اصلیش کنن و بجاش همون سیگما 2 رو کپی زدن؟
بنظر میاد مشکلشون مایکروسافت یا یه مشکل فلسفی با ایتاگاکی بوده تا اینکه کد رو نداشته باشن.
به قول گیب وقتی که کمپانی سرویس خوب ارائه نده مردم دست به نسخه کرکی میزنن و این پورتیم که ملت ساختن حکم همونو داره
انقدر ندادن تا مردم خودشون دست بکار شدن :D.

من از اولم این حرفشون رو قبول نداشتم و بعد از بلک 2 مطمئن شدم که دارن دروغ میگن.
بلک 2 ریمیک بود پس چرا نیومدن شبیه نسخه اصلیش کنن و بجاش همون سیگما 2 رو کپی زدن؟
بنظر میاد مشکلشون مایکروسافت یا یه مشکل فلسفی با ایتاگاکی بوده تا اینکه کد رو نداشته باشن.
به قول گیب وقتی که کمپانی سرویس خوب ارائه نده مردم دست به نسخه کرکی میزنن و این پورتیم که ملت ساختن حکم همونو داره
انقدر ندادن تا مردم خودشون دست بکار شدن :D.
اینها تئوری توطئست.

NG2 Black از UE فقط به عنوان لایه گرافیکی استفاده کرده ، از صفر باهاش ساخته نشده.
تمام کدبیس سیگما ۲ و تغییراتی که برای این نسخه درش دادن از طریق انجین خودشون (Katana) اون زیر در حال اجراست.

البته اگه پی سی قوی ندارین صبر کنین تا بهینه بشه چون در حال حاضر رو سیستمایی که باید راحت بالابیارنش خوب اجرا نمیشه.
آره این پورت هم باید بهینه بشه.
چون در حال حاضر که خیلی خروجی بهتری میشه روی Xenia گرفت.

اینها تئوری توطئست.

NG2 Black از UE فقط به عنوان لایه گرافیکی استفاده کرده ، از صفر باهاش ساخته نشده.
تمام کدبیس سیگما ۲ و تغییراتی که برای این نسخه درش دادن از طریق انجین خودشون (Katana) اون زیر در حال اجراست.

آره این پورت هم باید بهینه بشه.
چون در حال حاضر که خیلی خروجی بهتری میشه روی Xenia گرفت.
منطقیه. ولی میتونستن با آنریل تعداد انمی رو به نسخه اصلی برگردونن چون ریمیکی که دادن در حد اسم بلک که کامل ترین ورژن قسمت اوله نیست.

• Like
Reactions: Thundersky
View attachment 423483

اگه کسی مایله تاپیکش رو بزنه :D

در کمال تعجب اسکیل آپ میگه التماستون میکنم بازی کنید!!!!!

اولین باری هست همچین چیزی توی یه نقدش مینویسه.

دیروز داشتم نیم ساعت اول بازی رو میدیدم. عجیب دلم خواستش. 🥲
نمرات رو دیدم پچمام فر خورد

• Smile
View attachment 423483

بازی هم کاملا مناسب حال هوای چند وقت پیش خودمونه احتمالا تو دنیا از معدود کسایی هستیم بعضی از اینا رو سرمون در حال عملیات دیدیم :دی

View attachment 423483

سری ایس کامبت عملا این ژانر رو مونوپولی کرده و همیشه از نظر فنی و گرافیکی توی تاپ صنعت بوده
به نظرم هنری که نامکو روی این سری خرج کرده حتی از تکن بیشتر بوده
اصلا غافلگیر نشدم

• Like
سری ایس کامبت عملا این ژانر رو مونوپولی کرده و همیشه از نظر فنی و گرافیکی توی تاپ صنعت بوده
به نظرم هنری که نامکو روی این سری خرج کرده حتی از تکن بیشتر بوده
اصلا غافلگیر نشدم
یه بازی دیکه هم هست که استوری مود نداره. مالتی پلیر هست ولی از لحاظ شبیه سازی چند سالی هست رو بورس هست. War Thunder که شبیه ساز توم و تانک جنگی داره، کشتی و اینا واس نظامی و قسمت ایرکرفت که اونم وسیع هست. البته بازی Free to play هست و کم‌کم بیچاره‌ت می‌کنه😁🤣

IMG_20260925_215014_624.jpg

بازی GTA VI قراره کاور بعدی مجله Game Informer باشه

️
پرونده ویژه این شماره 14 صفحه داره و شامل مصاحبه‌های اختصاصی با راکستار میشه، علاوه بر این قراره 12 اسکرین‌شات کاملاً جدید و دیده‌نشده از بازی هم داخلش منتشر بشه.

تمرکز این ویژه نامه بر روی اطلاعات جدید از سیستم پیشرفته آب و هوای بازی و حیات وحش و مناظر فوق العاده لئونایدا خواهد بود

همچنین روند تلاشی که راکستار سالها برای ساختن واقعی‌ترین دنیایی که تا الان ساخته شده را در این ویژه نامه از طریق مصاحبه خواهیم شنید

نسخه دیجیتالی این شماره از هفته آینده داخل اپ Game Informer قابل خوندنه و نسخه چاپی هم برای سفارش در دسترسه و به کشورهای مختلف ارسال میشه.

با توجه به اینکه این پرونده هم مصاحبه اختصاصی داره و هم 12 تصویر جدید، احتمالاً یکی از مهم‌ترین پوشش‌های رسانه‌ای GTA VI تا قبل از عرضه بازی خواهد بود.

آخرین ویرایش:
View attachment 423483

از همون نمایش اولش باکیفیت میزد. تعجبیم نداره فرنچایزش سالیان ساله توی اوج کیفیته و برای ماهایی که عشق جنگنده داریم خاطره انگیز بوده همیشه.

آخرین ویرایش:
یه گزارش کوتاکو داده که درآمد pc تو ژاپن از 132 میلیارد ین تو 2021 به بیش از 300 میلیارد رسیده و رشد 134 درصدی نشون میده و سهم بازار pc از 6 به 12 درصد رسیده
موبایل با 71 درصد بیشترین سهم رو داره و در این بازه 4.5 درصد رشد کرده و کنسولها هم با رشد 26.7 درصدی 17 درصد سهم بازارو در اختیار دارن.
در بخش پرفروشترین بازیهادر pc، شوترهای آنلاین رایگان، ماینکرفت و ... دیده میشود اما در لیست بازیهای با بیشترین ساعت بازی terraria، left4dead و stardew alley دیده میشوند.
https://kotaku.com/pc-gaming-grows-...japan-as-global-hits-break-through-2000736037

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• ravi
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or