توی تاپیکشم گفتم لیک ویدئو کار خودش بوده الان چند سالی هست در مورد محتوای التیمیت تیم با n تا اکانت فیک توییتری هرچی میخواد لیک میکنه و هرچی هم نمیخواد طبیعتا لیک نمیشه . بعد امسال ویدئو هم داده که اقا ما متوجه شدیم دارن لیک میکنن سعی میکنیم دیگه لیکی صورت نگیره ولی همچنان لیک میکنه
اینا از فایلی که تو بیلد NBA 2K 2027 مونده در اومده و با ماد رو بازی های دیگه پیاده کردن احتمالا همه هم Preset مخصوص همون بازی هستیه سری شات از DLSS5 اومده و واقعا خجالت آوره وجود چنین چیزی. فکر نمیکنم چیزی بدتر از این صنعت ویدیوگیم به خودش دیده باشه. رسما آرت استایل بازی هارو نابود کرده. بدترین ماد های شخمی مثلا ریلستیک هم این بلا رو سر بازیا نمیارن. اگه همچین تکنولوژی میخواد وارد ویدیوگیم شه باید فقط در دسترس خود سازنده و در طول ساخت قرار بگیره که خروجیش قابل کنترل توسط خودشون باشه نه همچین کثافتی. حالمو به هم زد واقعا.
View attachment 420086View attachment 420088View attachment 420087View attachment 420089
چیزایی که تو تیزر معرفی خود انویدیا هم بود همین آشغال بود به طور کلی. کلا چیزی که خارج از کنترل توسعه دهنده تغییر اعمال کنه جز ضربه زدن به بازی هیچ کاری نمیکنه.اینا از فایلی که تو بیلد NBA 2K 2027 مونده در اومده و با ماد رو بازی های دیگه پیاده کردن احتمالا همه هم Preset مخصوص همون بازی هست
یه سری شات از DLSS5 اومده و واقعا خجالت آوره وجود چنین چیزی. فکر نمیکنم چیزی بدتر از این صنعت ویدیوگیم به خودش دیده باشه. رسما آرت استایل بازی هارو نابود کرده. بدترین ماد های شخمی مثلا ریلستیک هم این بلا رو سر بازیا نمیارن. اگه همچین تکنولوژی میخواد وارد ویدیوگیم شه باید فقط در دسترس خود سازنده و در طول ساخت قرار بگیره که خروجیش قابل کنترل توسط خودشون باشه نه همچین کثافتی. حالمو به هم زد واقعا.
View attachment 420086View attachment 420088View attachment 420087View attachment 420089
دقیقا اینطور نیست که dlss5 رو روشن کنی و بشه این تصاویر.یه سری شات از DLSS5 اومده و واقعا خجالت آوره وجود چنین چیزی. فکر نمیکنم چیزی بدتر از این صنعت ویدیوگیم به خودش دیده باشه. رسما آرت استایل بازی هارو نابود کرده. بدترین ماد های شخمی مثلا ریلستیک هم این بلا رو سر بازیا نمیارن. اگه همچین تکنولوژی میخواد وارد ویدیوگیم شه باید فقط در دسترس خود سازنده و در طول ساخت قرار بگیره که خروجیش قابل کنترل توسط خودشون باشه نه همچین کثافتی. حالمو به هم زد واقعا.
چیزایی که تو تیزر معرفی خود انویدیا هم بود همین آشغال بود به طور کلی. کلا چیزی که خارج از کنترل توسعه دهنده تغییر اعمال کنه جز ضربه زدن به بازی هیچ کاری نمیکنه.
من هیچ تفاوتی بین این تکنولوژی و تصاویر پری رندر بکگراند بازیای PS1 نمیبینم. همون قدر بیرون زده و نچسبه.
چقدر این کمپانی خوبه واقعا.View attachment 420145
دیشب دزد به تجهیزات یکی از بازیسازان مستقل حاضر در گیمزکام زده و دار و ندارشو جارو کرده طوری که طرف یه پست احساسی گذاشت که گیمزکام برای من تموم شد. (رایان لیلی سازنده بازی مستقل Mimic)
الآن CD Project خبر داده که تمام تجهیزاتشو براش میخره.
لینک
یه سری شات از DLSS5 اومده و واقعا خجالت آوره وجود چنین چیزی. فکر نمیکنم چیزی بدتر از این صنعت ویدیوگیم به خودش دیده باشه. رسما آرت استایل بازی هارو نابود کرده. بدترین ماد های شخمی مثلا ریلستیک هم این بلا رو سر بازیا نمیارن. اگه همچین تکنولوژی میخواد وارد ویدیوگیم شه باید فقط در دسترس خود سازنده و در طول ساخت قرار بگیره که خروجیش قابل کنترل توسط خودشون باشه نه همچین کثافتی. حالمو به هم زد واقعا.
کلاود رو دیدی، غیرتی شدی؟!کثافت مطلقه! اصلا حالت تهوع میده به آدم! انگار مخترع این تکنولوژی یه عاخوند بوده و هدفی نداشته جز از بین بردن زیبایی ها.
کلاود رو دیدی، غیرتی شدی؟!
واقعاً چیز مستهجنی هست و من رو یاد اون عکس معروف از ماریوی واقعگرایانه میندازه که حدود ۲۰ سال پیش توی اینترنت پخش شده بود!
![]()
Root (@r00t404t) on Xخب میتونن استفاده نکنن!
چون من دیشب روی GTA 5 تست کردم و بازی کاملا نسل بعدی شد و بسیار زیبا شد !