سرخط خبرها

توی تاپیکشم گفتم لیک ویدئو کار خودش بوده الان چند سالی هست در مورد محتوای التیمیت تیم با n تا اکانت فیک توییتری هرچی میخواد لیک میکنه و هرچی هم نمیخواد طبیعتا لیک نمیشه ‌. بعد امسال ویدئو هم داده که اقا ما متوجه شدیم دارن لیک میکنن سعی میکنیم دیگه لیکی صورت نگیره ولی همچنان لیک میکنه 😬.

یه سری شات از DLSS5 اومده و واقعا خجالت آوره وجود چنین چیزی. فکر نمیکنم چیزی بدتر از این صنعت ویدیوگیم به خودش دیده باشه. رسما آرت استایل بازی هارو نابود کرده. بدترین ماد های شخمی مثلا ریلستیک هم این بلا رو سر بازیا نمیارن. اگه همچین تکنولوژی میخواد وارد ویدیوگیم شه باید فقط در دسترس خود سازنده و در طول ساخت قرار بگیره که خروجیش قابل کنترل توسط خودشون باشه نه همچین کثافتی. حالمو به هم زد واقعا.

1787987071262.png 1787987317797.png 1787987305728.jpeg 1787987444305.jpeg

یه سری شات از DLSS5 اومده و واقعا خجالت آوره وجود چنین چیزی. فکر نمیکنم چیزی بدتر از این صنعت ویدیوگیم به خودش دیده باشه. رسما آرت استایل بازی هارو نابود کرده. بدترین ماد های شخمی مثلا ریلستیک هم این بلا رو سر بازیا نمیارن. اگه همچین تکنولوژی میخواد وارد ویدیوگیم شه باید فقط در دسترس خود سازنده و در طول ساخت قرار بگیره که خروجیش قابل کنترل توسط خودشون باشه نه همچین کثافتی. حالمو به هم زد واقعا.

View attachment 420086View attachment 420088View attachment 420087View attachment 420089
اینا از فایلی که تو بیلد NBA 2K 2027 مونده در اومده و با ماد رو بازی های دیگه پیاده کردن احتمالا همه هم Preset مخصوص همون بازی هست

• Like
Reactions: He!n3ger
اینا از فایلی که تو بیلد NBA 2K 2027 مونده در اومده و با ماد رو بازی های دیگه پیاده کردن احتمالا همه هم Preset مخصوص همون بازی هست
چیزایی که تو تیزر معرفی خود انویدیا هم بود همین آشغال بود به طور کلی. کلا چیزی که خارج از کنترل توسعه دهنده تغییر اعمال کنه جز ضربه زدن به بازی هیچ کاری نمیکنه.

من هیچ تفاوتی بین این تکنولوژی و تصاویر پری رندر بکگراند بازیای PS1 نمیبینم. همون قدر بیرون زده و نچسبه.

• Like
Reactions: a2010

View attachment 420086View attachment 420088View attachment 420087View attachment 420089

خب میتونن استفاده نکنن!

چون من دیشب روی GTA 5 تست کردم و بازی کاملا نسل بعدی شد و بسیار زیبا شد !

دقیقا اینطور نیست که dlss5 رو روشن کنی و بشه این تصاویر.
این تکنولوژی وحشتناک خفنیه.
فقط این تنظیماتی که روی چهره شخصیتها شده رو طرف اگزجره انجام داده.

من تو تاپیک کنترل و tlou از نحوه کارش ویدئو گذاشتم.
کسی که به این ابزار و نحوه تنظیمات و... آشنایی داشته باشه خروجیهای خیلی خوبی میتونه بگیره.
اگه خودش طراح باشه که دیگه اثر هنری خلق میکنه.

این تفاوت من نوعی با مثلا یه آرتیست باتجربست که یه همچین ابزاری زیر دستشه.

چیزایی که تو تیزر معرفی خود انویدیا هم بود همین آشغال بود به طور کلی. کلا چیزی که خارج از کنترل توسعه دهنده تغییر اعمال کنه جز ضربه زدن به بازی هیچ کاری نمیکنه.

من هیچ تفاوتی بین این تکنولوژی و تصاویر پری رندر بکگراند بازیای PS1 نمیبینم. همون قدر بیرون زده و نچسبه.

همونطور که بقیه هم گفتن این نسخه یه ورژن لیک شده و غیر رسمی هست و اصلا برای این بازیهایی که روش داره تست میشه هم نیست. تو نسخه نهایی و رسمی هم گفته شده که میزان و نوع تغییرات کاملا تو کنترل خود سازنده ست.

ولی اگه تصعب رو بذاریم کنار و چهارتا کلمه مثل "AI Slop" و "آرت استایل بازی رو نابود میکنه" و ... که چند نفر گفتن رو هم هی تکرار نکنیم، این چیزی که من دارم میبینم واقعا میتونه یه تکنولوژی انقلابی تو زمینه ویژوال بازیا و آینده این صنعت باشه.
یعنی بعضی از این ویدیو ها رو میبینم دلم میخواد فقط بشینم گیم پلیش رو نگاه کنم و وقتی که طرف این گزینه رو خاموش میکنه انگار بازی دو نسل برمیگرده عقب. همه اینا هم در حالیه که این اصلا نسخه رسمی نیست و وقتی انویدیا نسخه اصلی رو ارائه بده قطعا از همه نظر چندین برابر بهتر خواهد بود.

دیروز در زمان پخش Grand Theft Auto 6: Extended Look، نتفلیکس در آمریکا با فزایش 50 درصدی بیننده روی موبایل و 125 درصدی روی وب مواجه شده

GTA6 (2).jpg

همینطور راک استار تایید کرده که نقشه Grand Theft Auto 6 سه برابر رد دد 2 و دو برابر شماره پنجم این بازی است.

GTA6 (1).jpg

1000039380.jpg

دیشب دزد به تجهیزات یکی از بازیسازان مستقل حاضر در گیمزکام زده و دار و ندارشو جارو کرده طوری که طرف یه پست احساسی گذاشت که گیمزکام برای من تموم شد. (رایان لیلی سازنده بازی مستقل Mimic)

الآن CD Project خبر داده که تمام تجهیزاتشو براش میخره.

لینک

View attachment 420145

دیشب دزد به تجهیزات یکی از بازیسازان مستقل حاضر در گیمزکام زده و دار و ندارشو جارو کرده طوری که طرف یه پست احساسی گذاشت که گیمزکام برای من تموم شد. (رایان لیلی سازنده بازی مستقل Mimic)

الآن CD Project خبر داده که تمام تجهیزاتشو براش میخره.

لینک
چقدر این کمپانی خوبه واقعا.
یاد اون تصویر قرفه خودشون تو اولین حضورشون تو E3 افتادم.

cdp-s-2004-e3-booth-everything-big-started-somewhere-small-v0-kAOU6Q0kfAxEPRLczOt_Bbq7oVKfmuwZ...jpg

کثافت مطلقه! اصلا حالت تهوع میده به آدم! انگار مخترع این تکنولوژی یه عاخوند بوده که هدفی جز از بین بردن زیبایی ها نداره.

آخرین ویرایش:
کثافت مطلقه! اصلا حالت تهوع میده به آدم! انگار مخترع این تکنولوژی یه عاخوند بوده و هدفی نداشته جز از بین بردن زیبایی ها.
کلاود رو دیدی، غیرتی شدی؟! :دی
واقعاً چیز مستهجنی هست و من رو یاد اون عکس معروف از ماریوی واقع‌گرایانه میندازه که حدود ۲۰ سال پیش توی اینترنت پخش شده بود! :دی

db8829_26realmario.jpg

کلاود رو دیدی، غیرتی شدی؟! :دی
واقعاً چیز مستهجنی هست و من رو یاد اون عکس معروف از ماریوی واقع‌گرایانه میندازه که حدود ۲۰ سال پیش توی اینترنت پخش شده بود! :دی

db8829_26realmario.jpg

آریا منهای این گندی که به کلاد و بدتر از اون به تیفا زده، کلا چیز چرکیه! یعنی جنایت اصلی از بین بردن فانتزیه! میاد اون روح یونیک بازی ها، اون فانتزی خالصشون رو میگیره و تقلیل میده همه چیز رو به چیزهای تکراری که تو اینستاگرم میبینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or