سرخط خبرها

استاد مگه چیکار میکنه که وقت کم داره؟🤠
چطور جمله به این سادگی رو نفهمیدی؟
منظورش از زمان کم، عمرشه
الان ساخت هر بازی چند سال طول میکشه ،خیلی تیم خفنی باشه و زود بسازه حداقل 4 سال واسه یه AAA زمان میبره اونم بازی کوجیما که همیشه پر و پیمون میسازه و از اون طرف ایده هم زیاد تو سرشه که میخواد عملی کنه اگه چند پروژه با هم پیش ببره شاید بتونه چندتا بازی بیشتر بسازه اما اگه یکی یکی بسازه 3 تا بازی با استراحت و کمپین فروش و این چیزا هر کدوم 5 سال طول بکشه استاد 80 سالش شده

• Like
Reactions: Tatsumaru
Peter Cullen صداپیشه Optimus Prime تو 85 سالگی فوت شد.

View attachment Revenge Of The Fallen (Peter Cullen) Optimus Prime Behind The Voice 480P(1).mp4

ezgif-551f311bfde66b52.gif

یادش گرامی.
Transformers و Gundam جزو اولین کارتن های خارجی بودن که تو بچگی دیدم.
اونموقع به ترنزفورمز میگفتیم Go Bots چونکه روی نوار VHS فارسی نوشته بود گوباتس :D
به Mobile Suit Gundam هم میگفتیم میفومیشن/Mifomation (دیگه نپرسین چرا:)))

خلاصه آپتیموس بدون این صدا واقعا قابل تصور نیست.
تو این انیمیشن آخری که Chris Hemsworth به جاش صحبت میکرد نهایتا یه کپی خوب بود ، خودش یه چی دیگه بود.

IMG_8220.jpeg

ایمپرشن و تعداد لایک پشم ریزون این‌ پست خاله آشا تو ۲۴ ساعت نشون میده قضیه واسه ملت ناموسی شده دیگه:D

یه تشکر هم بکنیم از این مرد دانا و خردمند که این قابلیت دیسک تو دیجیتال رو مدیون اون هستیم

View attachment 419212

ایمپرشن و تعداد لایک پشم ریزون این‌ پست خاله آشا تو ۲۴ ساعت نشون میده قضیه واسه ملت ناموسی شده دیگه:D

یه تشکر هم بکنیم از این مرد دانا و خردمند که این قابلیت دیسک تو دیجیتال رو مدیون اون هستیم
هر کاری که این بدبخت بابتش فحش خورد آخر شد بدترشم شد :))

• Smile
Reactions: Love Console
View attachment 419212

xbox.jpg

یعنی اگر بازی play anywhere ساپورت کنه (مثل همین e-day)، با خرید دیسک میشه روی pc هم بازی کرد!؟!؟!؟!؟
یعنی میشه یه دیسک دست دوم با نصف قیمت خرید و از تمام امکانات نسخه دیجیتال هم بهره برد
خیلی خوبه که :D

من منتظر این صحنه بودم :

ولی این حرکت Asha از اون چیزی که منتظرش بودم هم خفن تر بودم:D

View attachment 419202

*Moore's law is dead یکی از شناخته شده ترین لیکرهای دنیای سخت افزار در پست جدیدش میگه‌ 90 درصد مطمئنه سونی بعد از محاسبه هزینه تولید میلیون ها دیسک GTA VI، تصمیم به حذف دیسک در آینده گرفته!

طبق بررسی هاش سونی حدودا 10 دلار برای تولید هر دیسک هزینه میکنه. با حذف این هزینه، حدود 10 تا 15 درصد به سود عملیاتیش اضافه میشه.

*در یک خبر دیگه شایعه شده سونی تمام خبرگزاری های هندی که اخبار حذف دیسک پلی استیشن رو پوشش دادن گذاشته تو بلک لیست!

لینک
خوب اینا مگه نمیگن دیسک منسوخ شده و فروش فیزیکی خیلی کمه پس سودی نداره که نگران اون ده درصدش باشند !:-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or