Last edited by a moderator:
دوس دارم آمار فروشش روی Xbox رو ببینم چند وقت دیگهSilent hill 2 remake با 50 درصد تخفیف و قابلیت xbox play anywhere برای xbox series , شدودراپ شد
View attachment 401475
شاید جالب باشه چندتا کانال فروش بازیای Xbox دارم اولین باره که از دیروز چندبار موجودی شاپاشون سر این بازی تموم شده و ادمینش مهلت خواسته که دوباره اکانت شارژ کنه! توی این چند سال برای هیچ گیمی همچین چیزی سابقه نداشته و نشون میده همین خودمون ایرانیا روی Xbox چقدر استقبال کردن! خارجیا که بماند دیگه.دوس دارم آمار فروشش روی Xbox رو ببینم چند وقت دیگه
کونامی هم مثل کپکام کامبک خوبی زده و طرفدارای قدیمی و چه جدید قطعا ازش حمایت می کنن رو هر پلتفرمیدوس دارم آمار فروشش روی Xbox رو ببینم چند وقت دیگه
بیست بازی برتر Xbox 360 به انتخاب IGNView attachment 401619
بیست سال پیش همچین روزی با انتشار اکس باکس ٣۶٠ دوران مدرن صنعت گیم شروع شد
Jump In
به نظر من 360 اولین کنسولی بود که گیمینگ و کلا سرگرمی نشیمن رو به صورت یک پکیج و اکوسیستم واحد به ارمغان آورد360 حتما کریتیکال هست و شروع دورانی بود که بازی هاش هنوزم قابل بازی هست، استراکچر بازی های امروزی شکل گرفت،
اما دوران مدرن (البته نمیخوام حالا سر واژه بحث کنم) به نظرم با PS1 شروع شد، یا شاید بگیم قبل 360، با PS1 شروع شده بود... مثل قبل ها که با کنسول های نینتندو یا سگا شروع شده بود... یا همین الان سوییچ در بخش هندهلد ترکیبی...
پیرو واکنش منفی نسبت به نسخه سالگرد فال اوت 4، بازی اپدیت جدیدی میگیرد
View attachment 401572
The Wasteland needs some help getting back on its feet after the fallout from the Anniversary edition of Fallout 4
در ماه اکتبر، بتزدا نسخه سالگرد Anniversary Edition فال اوت 4 را معرفی کرد، یک نسخه اپدیت شده از بازی ای که 10 سال پیش اولین بار منتشر شد، نسخه ای که قرار بود یک پکیج کامل و قطعی از بازی باشد اما با باگ ها و مشکلات فراوان منتشر شد و تبدیل شد به جرقه ای برای واکنش های منفی جدید نسبت به Fallout 4، حال، بتزدا در حال انتشار یک اپدیت برای ماه نوامبر هست و اپدیت دیگری هم برای دسامبر در نظر دارد.
بتزدا Patch Notes را در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشت، اینجا مستقیما به واکنش منفی نسبت به Anniversary Edition اشاره نشد، اما از پلیر ها به دلیل " ارتباط مستمر با سازنده بر اساس تجربه فعلی شان از Fallout 4 تشکر شد"، تیم توسعه دهنده یاداشت کرد که تمرکزشان بر روی مشکلات نصب DLC، کرش های مرسوم، و تجربه کلی کاربر بوده است.
تیم توسعه دهنده اشاره داشت که همچنان برنامه دارد که فضای ذخیره سازی Mod ها Mod Storage Expansion را به نسخه های کنسولی اضافه کند، گرچه اضافه کردند زمان بیشتری نیاز هست تا این قابلیت اضافه شود، فراتر از ان، تیم توسعه اطمینان خاطر ساخت که جزئیات پچ ماه دسامبر را در هفته های اینده به اشتراک میگذارد.
همچنین سازندگان اطمینان خاطر ساختند که "محتواهای رایگان متعددی از بخش Creation" به سمت پلیر ها خواهد امد شامل "The Varmint Rifle" که برای گرفتن این اسلحه وقتی هفته اینده محتوایش از راه میرسد، پلیر ها باید وارد یک دریچه انسانی بشوند، ترتیبی از معما ها را حل کنند و مسیر خود را در میان دشمنان پیدا کنند.
تاریخ دقیق انتشار پچ ماه نوامبر هنوز اعلام نشده است، اینجا میتوانید یادداشت کاملی از پچ هارا مشاهده کنید:
Upcoming Fallout 4 November Patch - Patch Notes
Crash and Stability Fixes
- رفع کرش بازی هنگام شروع یک بازی جدید همراه محتوای Creations در نسخه PS4
- رفع کرش وقتی بعد از بیرون امدن از یک فضای داخلی، از بازی خارج میشویم بر روی PS4 PS5
- کاربران مهمان و لوکال دیگر نمیتوانند به Creations دسترسی داشته باشند، که منجر به غیرعملیاتی شدن میشد
- رسیدگی به کرش های نادر هنگامی که قرار هست از سیوگیم همراه با ساختار ماد فعلی استفاده شود، مخصوصا وقتی محتوای Creations در سیوگیم ها وجود ندارد
- رفع کرش وقتی که ممکن هست هنگام انتخاب 'Purchase Credits' در نسخه PC رخ دهد
- رفع کرش وقتی زمان انتخاب "Download all owned Creation Club Creations" رخ میدهد
Save/Load & Profile
- Exit Save ها حالا زمان خروج به مین منو به درستی ایجاد میشوند
- رفع لودینگ بینهایت زمانی که محتوای Creations از دست رفته از سیو گیم ایجاد شده در پلتفرم های دیگر دانلود میشود
- سوییچ بین پروفایل های کاربری اکس باکس دیگر منجر به قفل نرم افزاری یا از دست رفتن کنترل نمیشود
- رفع مشکل هنگامی که لود شدن یک سیو فایل فعال با Creations های متفاوت، دیگر اخطار ترتیب Load هارا نشان نمیدهد
- دانلود یک Creation و فورا غیر فعال کردن ان، محتوای مربوط به ان را دیگر برای "همیشه" غیر فعال نمیکند
UI & User Experience
- بهبود پرفورمنس در منوی Creations در تمام پلتفرم ها
- رفع قفل شدن نرم افزاری زمانی که مکرر از Creations Menu خارج یا داخل میشویم
- رفع لودینگ بینهایت و هنگ کردن زمانی که یک سیو فایل وابسته به Creations رو لود میکنیم
- قیمت باندل ها هم اکنون فورا بعد از خرید ایتم های مجزا درون بسته، اپدیت میشود
- باندل ها هم اکنون حجم فایل های درون خود را به درستی نشان میدهند
Localization improvements.
- منوی اینگیم Creations حالا بر اساس لود و استفاده اخیر پلیر ترتیب بندی میشود، نه الفبایی
- بازیکنان حالا میتوانند Creations را در منوی ترتیب بندی لود ها لایک و دسیلایک کنند همانطور که انتظار میرود
- کاربران مهمان و لوکال (از پلتفرم) دیگر نمیتوانند به منوی Creations دسترسی پیدا کنند، این قابلیت اکنون مانند موقعیتش رو PS4 خاکستری شده است
- محتوای Creations دانلود شده اکنون پس از حذف از BethesdaNet همچنان در منوی ترتیبی Load ها باقی خواهد ماند
Fallout 4 Gets New Update Following Anniversary Edition Backlash
به نظر من اینا خودشون دوره های متفاوت گیمینگن نه رقیب های هم دیگه.به نظرم مهم اینه که مبنا رو چی بگیریم؟
اگه ورود به دنیای 3d از دوبعدی رو در نظر بگیریم خب قطعا PS1 عجیب ترین چیزی بود که گیمرهایی که تا چندماه پیش داشتن بازیهای دوبعدی رو انجام میدادن یکباره میتونستن تو خونه هاشون هم بازیهای مدرن رو تجربه کنن.
درسته که اولین پلتفرمی نبود که 3d رو ارائه میداد و چند سال قبل از این تو آرکیدها و... کلی بازی 3d در دسترس پلیرها بود ولی خب کی میتونه منکر این بشه که با PS1 بود که نسل بازیهای 3d همه گیر شد.
ماها که اون زمان رو تجربه کردیم قطعا نقش افسانه ای PS1 رو نمیتونیم منکر بشیم.
ولی انصافا نو آوریها و سروریسهای جذابی که 360 به عنوان یک کنسول مدرن آورد که سنگ بنای تمام کنسولهای بعد از خودش شد رو هم نمیشه انکار کرد.
واقعا همونطور که مور میگه کار خیلی بزرگی رو انجام دادن و حتی مسیر سیاستها و استراتژی سونی رو درش تغییرات به وجود آوردن و بهش دیکته کردن که باید چه مسیری رو طی کنه.
یه همچین بحثیهایی رو میشه برای کنسولهای نینتندو یا آتاری و... هم داشت که نقش خیلی تعیین کننده ای رو ایفا کردن.
ولی به نظرم مهم اینه که چه دوره ای گیمر شده باشیم یا این تحول ها رو به چشم دیدیم ، چه کنسولی داشتیم و... که یکی از این عوامل برامون برجسته تر بوده باشه.
من یه نظریه شاید نامحبوب دارم اونم اینه که PS4 بیشتر از اینکه دنباله سه کنسول قبلی باشه در واقع دنباله XBOX 360 هست. کنسولای قبلی سونی همه معماری های عجیب غریب، تمرکز زیاد روی مولتی مدیا و نقش رهبری توی فرمت وار دیزاین های فضایی و پر ریسکی داشتن ولی PS4 دقیقا برعکس اجداد خودش بود و بیشتر یه ورژن قوی تر و بهتر از Xbox 360 بود به عنوان یه Hub کار راه بنداز و جدید برای گیمینگ عمل کرد. از اونور Xbox one توی روزای اول دقیقا توی خیلی موارد از ٣۶٠ دور شده بود.نسل ۷ به لطف ورود قدرتمند مایکروسافت با 360 رسما دوران رویایی رو داشتیم پشت سر میذاشتیم! همه گیری بازیای آنلاین، سرویس های psn و لایو، انحصاریای خفن، رویدادهای گیمینگ که سر رقابت عملا نمایشهای سونی و مایکروسافت کل کل دیدنی بود! قطعا اگه 360 و محبوبیتش نبود PS3 اون چیزی نمیشد که همه ازش خاطره داریم. حیف که میراث 360 افتاد دست بی کفایت ترین مدیری که میشد متصور شد!