سرخط خبرها

بازى كه عامل خلق ip كيلزون بود داره مياد رو پلى استيشن و خود كيلزون افتاده ته انبارى.
خدایی ولی اگه کسی نسل هفت بهمون میگفت دو نسل دیگه هیلو روی پلی استیشن میاد بهش میخندیدیم و میگفتیم دیوونه شده
ولی این کارای مایکروسافت محدود به خودش میمونه
هیچ شرکت دیگه نمیاد تا این حد بیخیال انحصاریاش شه حتی بعدها وقتی کلود گیمینگ جا بیفته

• Like
Reactions: Love Console
بازى كه عامل خلق ip كيلزون بود داره مياد رو پلى استيشن و خود كيلزون افتاده ته انبارى.

یا سونی با ما لج کرده، یا کلا با KZ و Resistance مشکل دارن، وگرنه انصافا این حجم از بی توجهی هیچ دلیلی نداره. ته تهش یه ریمستر ساده است که اونم نمیکنن! در صورتی که خراک سونی ریمستر/ریمیک بیخوده. حالا از آنتیل داون و دیز گان بگیر تا هورایزن ولی مثلا نه اینا و نه Bloodborne که ملت این همه منتظرش هستن رو کاری نمیکنه. حالا من معتقدم Bloodborne بازی لانچ PS6 ـه و قطعا یه ریمیک ناموسی مرد دارن براش میسازن و یحتمل شماره دو هم همراه باهاش معرفی بشه، ولی KZ و Res عمرا ازش خبری نمیشه.

یه چیزیم هست، اینکه دقت کنی شیخ همیشه فقط من و تو دنبال این بازی هستیم و هرجا بی ربط و با ربط بهش اشاره میکنیم و شاید اینکه به یه ور هیچ کس دیگه هم نیست چندان بی تاثیر نباشه:دی

آخرین ویرایش:
یه چیزیم هست، اینکه دقت کنی شیخ همیشه فقط من و تو دنبال این بازی هستیم و هرجا بی ربط و با ربط بهش اشاره میکنیم و شاید اینکه به یه ور هیچ کس دیگه هم نیست چندان بی تاثیر نباشه:دی

حقيقتا تو فن بيس غير ايرانيم زياد حرف اينا زده نميشه ولى واقعا تو اين برهوت شوتراى نظامى كه تازه امسال يه بتلفيلد اومد يه تكونى داد سونى اگه با همون كيفيت نسخه ٢ و ٣ كيلزون بسازه ميتركونه :D

حقيقتا تو فن بيس غير ايرانيم زياد حرف اينا زده نميشه ولى واقعا تو اين برهوت شوتراى نظامى كه تازه امسال يه بتلفيلد اومد يه تكونى داد سونى اگه با همون كيفيت نسخه ٢ و ٣ كيلزون بسازه ميتركونه :D

صدرا فکر کنم IGN بود، یه مقاله کار کرد گفت دیگه وقتشه سونی KZ و Res رو برگردونه. حتا به نظرم Socom هم میتونه با قدرت برگرده (اگه بدن دست یه تیم خوب). ولی سونی کلا شوتر رو دایورت کرده به سامانه چپ باقر. شوتر مالتی پلیر آنلاین ساختن البته الان میتونه حماقت هم محسوب بشه چون رقابت سخته، اما به نظرم KZ و Res پتانسیل تبدیل شدن به یه شوتر داستانی خوب با فضای رقابتی متفاوت رو دارن. یه معجون متفاوت در بیارن که نخواد با شاخ های مالتی پلیر مقایسه بشه و به همین دلیل بترکوننش. اصلا همون شماره های قبلی رو ریمستر کنن. این واقعا کار سختی نیست و سونی داره اذیت میکنه.

من ریمیک Ico هم میخوام تازه. به نظرم سونی باید TLG رو هم ریمیک کنه و به بهانه ریمیک اشکالات فنی بازی رو درست کنن.

صدرا فکر کنم IGN بود، یه مقاله کار کرد گفت دیگه وقتشه سونی KZ و Res رو برگردونه. حتا به نظرم Socom هم میتونه با قدرت برگرده (اگه بدن دست یه تیم خوب). ولی سونی کلا شوتر رو دایورت کرده به سامانه چپ باقر. شوتر مالتی پلیر آنلاین ساختن البته الان میتونه حماقت هم محسوب بشه چون رقابت سخته، اما به نظرم KZ و Res پتانسیل تبدیل شدن به یه شوتر داستانی خوب با فضای رقابتی متفاوت رو دارن. یه معجون متفاوت در بیارن که نخواد با شاخ های مالتی پلیر مقایسه بشه و به همین دلیل بترکوننش. اصلا همون شماره های قبلی رو ریمستر کنن. این واقعا کار سختی نیست و سونی داره اذیت میکنه.

من ریمیک Ico هم میخوام تازه. به نظرم سونی باید TLG رو هم ریمیک کنه و به بهانه ریمیک اشکالات فنی بازی رو درست کنن.
سونی فقط تو مین استریم ترین ژانر ها بازی میسازه و بقیه رو کاری نداره. دیگه Doom و Wolfenstein رو هم کسی آدم حساب نمیکنه چه برسه به فرنچایز کنسولی دو نسل پیش. COD هم از بس فرنچایز مولتی پلیر محوری شده یه سال در میون کمپین ناقص میده یا اصلا نمیده کسی هم کاریشون نداره.

سونی فقط تو مین استریم ترین ژانر ها بازی میسازه و بقیه رو کاری نداره. دیگه Doom و Wolfenstein رو هم کسی آدم حساب نمیکنه چه برسه به فرنچایز کنسولی دو نسل پیش. COD هم از بس فرنچایز مولتی پلیر محوری شده یه سال در میون کمپین ناقص میده یا اصلا نمیده کسی هم کاریشون نداره.
واقعا شوتر FPS طوری شد که بشه گفت: Go big or go home

اگه مولتی پلیر درست و حسابی نداشته باشه که اون بخش از پلیرها رو جذب کنه... به سختی میشه روی حاشیه سودش حساب باز کرد.
بس که این سبک رقابت درش سخته و طرفدارهای بخش سینگل پلیر اول شخص اونقدری حمایت نمیکنن و بازیها رو نمیخرن که ساختشون منطقی باشه.

البته از طرفی شاید به پلی استیشن بشه ایراد گرفت که مگه شما بلدین مولتی پلیر هم بسازین؟
بازیهای سینگل پلیر داستانی فعلیتون چه گلی به بخش مولتی پلیر زدن که به بازگشت KZ/Res چراغ سبز نمیدین؟
که خب اینها همه مواردیه که میشه بهشون فکر کرد.

اصلا برام عجيبه كه با اين فن بيسى كه الان داره حداقل سراغ كيلزون نرفته.
چون res كلا زياد بازى پرفروشى نبود زمان خودش حتى نسبت به وضعيت فروش خود ps3 و تو بخش انلاين هم خيلى چيز ويژه ايي نبود ولى كيلزون هم فروش نسبتا خوبى داشت و هم يه كاميونيتى آنلاين ثابت و نسبتا زياد داشت.
من خودم تها شوترى كه منظم انلاينشو بازى كردم همين كيلزون ٢ بود.
الان فن بيس گسترده با ميل به شوتراى جنگى و آنلاين خيلى بيشتر هم هست.
واقعا عجيبه.

حالا tlg يه ريمستر داره ولى ico واقعا خيلى جاش خوبه.

من خودم تها شوترى كه منظم انلاينشو بازى كردم همين كيلزون ٢ بود.

من هنوزم باورم نمیشه اون زمان با اینترنت نفتی به راحتی اینو بازی میکردیم. واقعا کیلزون ۲ رو از هر زاویه‌ای که نگاه کنی یه پکیج به شدت کامل و خفن بود :D همین الان میری یوتیوب انیمیشن‌ها و اتمسفر بازی رو میبینی قشنگ فکت میفته. یعنی صرفا بالا بردن رزول و فریم هم کارو راه میندازه اما خب فعلا حرکتی نزدن واسش متاسفانه. واقعا اون زمان دستاورد خیلی عجیبی بود برای گریلا گیمز.

من هنوزم باورم نمیشه اون زمان با اینترنت نفتی به راحتی اینو بازی میکردیم. واقعا کیلزون ۲ رو از هر زاویه‌ای که نگاه کنی یه پکیج به شدت کامل و خفن بود :D همین الان میری یوتیوب انیمیشن‌ها و اتمسفر بازی رو میبینی قشنگ فکت میفته. یعنی صرفا بالا بردن رزول و فریم هم کارو راه میندازه اما خب فعلا حرکتی نزدن واسش متاسفانه. واقعا اون زمان دستاورد خیلی عجیبی بود برای گریلا گیمز.
تو radec academy همون اول مچ فشار میاوردیم به حریف و نگهشون میداشتیم تو respawn point هی نارنجک مینداختیم تو اتاق. جیرینگ جیرینگ امتیاز میگرفتیم.

بهترین سیاست داره اجرا میکنه این مایکروسافت فروش تمام عناوین خودش برای تمام پلتفرم ها مثل
Playstation
Nintendo
PC
Cloud
و...
و همچنین هزینه کردن در گیم پس بیخود نیست که بیش از 20 ساله همیشه تو 3 تا شرکت برتر جهانه مایکروسافت هم از سوددهیش معلوم چند چنده
لطفاً ریپلای نشود حال حوصله نیست...

اينكه اميد داريد پلتفرم موفق محبور بشه بازى رو پلتفرم شكست خورده بده كه در نوع خودش جالبه ولى همون طور كه شما روتون ميشه بيايد ما هم رومون خواهد شد و فوقش بعضيامونم مثل بابك ميريم غار نشينى ميكنيم :D
الان اینکه سونی بازیهاشو برای پلتفرم مایکروسافت ویندوز منتشر میکنه یعنی شکست خورده یا چی؟

• Like
Reactions: hbk2008
اينكه اميد داريد پلتفرم موفق محبور بشه بازى رو پلتفرم شكست خورده بده كه در نوع خودش جالبه ولى همون طور كه شما روتون ميشه بيايد ما هم رومون خواهد شد و فوقش بعضيامونم مثل بابك ميريم غار نشينى ميكنيم :D
داده ولی خب اون بازی واقعا‌ بازی نیست بلا به دلایلی
از بس فشاری شدن یه عده دیگه مفهوم ژانر و گیم رو عوض میکنن بعد میان تیکه هم میندازن

الان اینکه سونی بازیهاشو برای پلتفرم مایکروسافت ویندوز منتشر میکنه یعنی شکست خورده یا چی؟
پلتفرم ویندوز ؟؟ دی:
ویندوز مگه پلتفرمه؟
رو استیم منتشر می‌کنه که ۳۰ درصد سهم استیم رو هم میده. یک سنت به مایکروسافت نمیده. فکر می‌کردم از این مساله خنده دار دیگه عبور کردین نه اینکه دوباره ویندوز رو پای اکسباکس بنویسی .lol

View attachment 397579

فیل اسپنسر با مجله فامیستو ژاپن یک مصاحبه انجام داده و نکاتی گفته

از رشد گیمرها های ایکس باکس در ژاپن گفته و گفته کاربرهای ژاپنی نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد زمان بیشتری بازی های ایکس باکس انجام دادن که بیشترش رو پلتفرم PC بوده و از اهمیت این پلتفرم و رشدش در ژاپن گفته
همچنین گفته بر خلاف پیش‌بینی های اشتباهی که انجام شده کنسول بعدی ماکروسافت فرست پارتی خواهد بود و توسط خود ماکروسافت ساخته خواهد شد اما Xbox Ally و تمرکزش روی کلود و Pc نشان می‌دهد که پلتفرم نرم افزاری ما در آینده به چه شکل خواهد بود و چه گونه همه پلتفرم ها به هم متصل می شوند

در مورد هیلو و فورتزا هم گفته که این فرانچیز کنسل نشدن و با توجه به ناشرهای زیادی که داریم این فرصت داریم که زمان بیشتری به این استودیو ها بدیم که بازی بعدی خودشان بسازند
صحبتهاش درمورد فورتزا مستقیما مربوط به Forza Motorsport بوده ک بازیش نمرده قطعا ادامش ساخته خواهد شد احتمالا دوسال سه سال بعد نسل بعد 😬

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or