Last edited by a moderator:
اگر بفروشن650 دلار دیوانه واره
بعید میدونم دیگه با ضرر کنسول بفروشن

در شکل فعلیش که حتما وجود گیم پس روی این کنسول خب خیلی مهمه.قیمتش چه ۱۰۰ دلار چه ۱۰۰۰ دلار واقعا دلیلی نمیبینم یکی بخواد xbox بخره با شرایط الان
مجبورن آقا مجبورن چرا متوجه نیستینبنظرم با توجه به میزان فروش xbox... افزایش قیمت برا ابرکمپانی که می خواد تو رقابت بمونه بی معنی هستش...اینا جاهای دیگه کلی هزینه غیرقابل بازگشت کردن،پس نیازی به افزایش قیمت ندارن
احساس شخصی من می گه،چه سونی چه مایکی می خوان با این افزایش قیمت ها، زمینه هارو برای نسل بعد اماده کنن، به این صورت که کنسول های 400 دلاری به عنوان کنسول پایه رو فراموش کنند، برن طرفای 550-600 تا که مخاطب با مقایسه با قیمت کنسوا های نسل 9 تو ذهنش بگه، چه قیمت مناسبی و راحت تر کوچ کنند به نسل بعد!
چون هرچی فکر می کنم،اصلا منطقی نیست کنسول ها بشن 650تا 800 دلار... بعد تو یکی دو سال آینده برای نسل 10 بگن فرمایید کنسول جدید 400-500 دلار![]()
خیلی خوشبینانه فکر میکنیبنظرم با توجه به میزان فروش xbox... افزایش قیمت برا ابرکمپانی که می خواد تو رقابت بمونه بی معنی هستش...اینا جاهای دیگه کلی هزینه غیرقابل بازگشت کردن،پس نیازی به افزایش قیمت ندارن
احساس شخصی من می گه،چه سونی چه مایکی می خوان با این افزایش قیمت ها، زمینه هارو برای نسل بعد اماده کنن، به این صورت که کنسول های 400 دلاری به عنوان کنسول پایه رو فراموش کنند، برن طرفای 550-600 تا که مخاطب با مقایسه با قیمت کنسوا های نسل 9 تو ذهنش بگه، چه قیمت مناسبی و راحت تر کوچ کنند به نسل بعد!
چون هرچی فکر می کنم،اصلا منطقی نیست کنسول ها بشن 650تا 800 دلار... بعد تو یکی دو سال آینده برای نسل 10 بگن فرمایید کنسول جدید 400-500 دلار![]()
40 میلیون فروختناگر بفروشن
من کنسول رو با همون قیمت اولیه خریدم اگه این قیمت بود و با این اوضاعش عمرا نمیخریدم نمیدونم چرا الان یکی باید پول بده برای این کنسولدر شکل فعلیش که حتما وجود گیم پس روی این کنسول خب خیلی مهمه.
اما باز هم این رو میبینیم که با 50 دلار ارزونتر میشه Pro گرفت و حداقل تا چندسال اول نسل بعد ساپورت میشه و پرفورمنس بهتری هم نسبت به Xbox SX میده...
از این زاویه حتما خریدش منطقی نیست و عجیبه.
کلا اگه گیم پس رو از کنسول مایکروسافت بگیریم این کنسول دیگه هیچ جذابیتی نداره.
حالا اگه در ادامه قیمت Pro هم بالا نره قطعا خریدن Xbox SX جای سوال داره.
من موقعی به عظمت quick resume پی بردم که یه بار یه بازی رو minimize کرده بودم برم یه کلیپ آپلود کنم که یهو برق رفت، بعد که برق اومد دیدم بازیم تو quick resume موندهاکس باکس هنوزم مزیت های خودش رو داره و میتونه مخاطب خاص داشته باشه (مضاف بر مخاطب کلاسیک که در هر صورت اکس باکس میگیره، حتی اون مخاطب کلاسیک که کوچ کرده سمت پلی استیشن هم احتمال اینکه در صورت توان، نسل جدید اکس باکس هم در کنار پلی استیشن بگیره زیاده)
اما همین سریز های فعلی به عنوان نماینده فعلی اکس باکس، هم به نظرم مزیت های خاص خودشون رو دارند:
1- گیم پس، کسی که با بازی های گیم پس راضی میشه واقعا خرید اکس باکس براش یک نعمته، یعنی کافیه با اقیانوس فرست پارتی های مایکرو ( + اکتی بلیز بتزدا) ارتباط خوبی داشته باشه که گیم پس براش یک سرویس خارق العاده باشه، این + بازی های ترد پارتی که میتونه بخره یا صبر کنه رو همون گیم پس بزنه، همچنان ارزش خرید اکس باکس رو حفظ میکنه، فقط باید با نبود فرست پارتی های پلی استیشن یا اومدنشون بعد از 2 5 10 سال (چه مستقیم چه از طریق استیم در نسل بعد) کنار بیاد... گیم پس دریایی از بازی های گوناگون هست و اصلا عجیب نیست یک گیمر باهاش راضی بشه...
2- بکوارد نسل هفت، همین 1 دونه که مزیت خاص نسبت به پلی استیشن هست، ارزش خرید اکس باکس رو برای مخاطب خاص افزایش میده، من خیلی هارو میشناسم که سری اس یا اکس رو بیشتر برای همین بکوارد نگه داشتند، کنسول اصلیشون پلی استیشن هست اما سریز هم برای بکوارد + گیم پس دارند... من خودم در اینده دوباره با همین هدف، اکس باکس میگیرم مخصوصا اگر بکوارد نسل هفت رو پلی استیشن 6 هم موجود نباشه، هرچند برای استیم در هر صورت میگیرم...
3- Quick Resume این مزیت تکنیکی هست و خیلی عامل اصلی نیست، اما بی تاثیر هم نیست برای یک گیمر که جدی بازی میکنه، کوئیک رزوم به معنای واقعی مکانیسم سیو گیم رو وارد یک مرحله جدیدی کرد، بحث فقط سریع از جایی که خارج شدی بازی رو دوباره شروع کردن نیست، بحث "هرجایی" که دلت میخواد سیو کنی بازی رو با خارج شدن هم هست، یعنی نمیشه توصیف کرد که چقققققققققققققدر این سیستم برای یک گیمر میتونه کاربردی باشه، از یک طرف در ثانیه وارد گیم پلی میشی، از طرف دیگر در ثانیه وارد گیم پلی از اخرین جایی که داشتی بازی میکردی میشی، این واقعا یک شاهکار تکنیکی و سوپر کاربردی برای گیمر هست (حالا اگه بعضی چیت حسابش نکنند که بکنند هم نمیشه ایراد گرفت فکر کنم) و به نظرم سونی باید به شدت دنبال این باشه که در نسل بعدی پلی استیشن، مکانیسم مشابه رو راه اندازی کنه، اینکه هر وقت دلت خواست از بازی بیای بیرون و هر وقت دلت خواست از همون جا ادامه بدی فارغ از مکانیسم سیو داخل بازی، با بالاترین سرعت در حد ثانیه، شاهکار و بزرگ ترین برتری تکنیکی اکس باکس در حال حاضر هست... کسی که استفاده کرده باشه متوجه بینهایت کاربردش میشه...
فکرشو نمیکردم مثل امولاتور save/load state داشته باشه