Last edited by a moderator:
من در رویداد Death Stranding در لندن با فردی که ظاهراً کارمند سابق London Studio بود صحبت میکردم. ما منتظر بودیم کوجیما بیاید تا چیزهایی را امضا کند، اما او یواشکی از خروجی دیگری فرار کرد.
ما داشتیم گپ میزدیم و من چند سوال پرسیدم، چند نفر دیگر هم به جمع اضافه شدند. متاسفانه چیز زیادی نگفت چون حتی بعد از اخراج شدن هم هنوز تحت قرارداد NDA بود. اما یک نکته را گفت: این که شخصاً قبلا از موتور Decima استفاده کرده، ولی نگفت برای چه پروژه. من بیشتر اصرار کردم، اما تنها چیزی که گفت این بود که سونی در تلاش است موتور Decima را در اختیار توسعه دهندگان بیشتری قرار بده. اطلاع ندارم منظورش فقط استودیوهای داخلی سونی هست یا استودیوهای دیگر هم شامل میشه.
او گفت که نسخه آنلاین Horizon رو هم امتحان کرده شاید به خاطر همین با Decima کار کرده، ولی اصلاً حاضر نشد چیزی بگه. فقط وقتی پرسیدم باید برایش هیجان زده باشم، جواب داد: نه.
همچنین اشاره کرد که نسخه آنلاین The last of us part 2 یک عنوان خیلی سرگرم کننده بود تا وقتی که Bungie وارد شد و همه چیز رو خراب کرد.
ظاهرا باید منتظر مگامن و آواتار هم تو بازی باشیمنمرات اولیه Sonic Racing:CrossWorld
View attachment 393242
نتفلیکسم به مشتری های خرید وارنر اضافه شداین خبر بیشتر برای سینما و سریال اثرشو می زاره...ولی خب چون وارنر بخش گیمینگ هم داره،اینجا می زارم
شایعه: پارامونت در حال مذاکره برای خرید وارنر هست
View attachment 392407
650 دلار دیوانه وارهمایکروسافت، قیمت xbox رو در آمریکا افزایش داد
View attachment 393466
POV وقتی فرمون اتوبوس رو میدی دست شامپانزهمایکروسافت، قیمت xbox رو در آمریکا افزایش داد
View attachment 393466
تو نسل های قبل بعد از 5 - 6 سال قیمت کنسولهای به 250 دلار هم میرسید ولی الان کنسول اقتصادی 400 و 500 دلار هست نمیدونم دلار بی ارزش شده قطعات گران شدن یا شرکتها پول پرست شدن؟مایکروسافت، قیمت xbox رو در آمریکا افزایش داد
View attachment 393466
از یه طرف هزینه تولید قطعات دیگه پایین نمیاد از طرف دیگه هم یه بابایی همینجوری فلان درصد تعرفه واردات وضع میکنه شرکتها مجبور میشن یه جور جبران کنن.تو نسل های قبل بعد از 5 - 6 سال قیمت کنسولهای به 250 دلار هم میرسید ولی الان کنسول اقتصادی 400 و 500 دلار هست نمیدونم دلار بی ارزش شده قطعات گران شدن یا شرکتها پول پرست شدن؟
این تعرفه مگه روی اجناس آمریکایی تو خود آمریکا تاثیر داره؟از یه طرف هزینه تولید قطعات دیگه پایین نمیاد از طرف دیگه هم یه بابایی همینجوری فلان درصد تعرفه واردات وضع میکنه شرکتها مجبور میشن یه جور جبران کنن.
کمپانی آمریکاییه ولی اصل کار تولید خارج از آمریکا انجام میشهاین تعرفه مگه روی اجناس آمریکایی تو خود آمریکا تاثیر داره؟