Last edited by a moderator:
View attachment 391291
Thus, the storage space of the new PS5 Slim Digital Chassis E would be reduced to 825 GB , compared to 1 TB for the previous model (Chassis D). The new version of the Chassis E console would carry the CFI-2100 series, and more precisely the CFI-2116reference . Note that this reduction would only concern the digital edition. The PS5 Slim Standard (with disc drive), also based on the Chassis E, would retain a 1 TBSSD
ps5 دیجیتال ریویژن سری جدید 2100 دوباره برا کاهش هزینه ها SSD داخلی و از 1TB ب 825GB تغییر داده ک تو تولیدات جدید ب بازار عرضه میشه
توتوکی با کمربند به دنبال سرنیView attachment 391291
Thus, the storage space of the new PS5 Slim Digital Chassis E would be reduced to 825 GB , compared to 1 TB for the previous model (Chassis D). The new version of the Chassis E console would carry the CFI-2100 series, and more precisely the CFI-2116reference . Note that this reduction would only concern the digital edition. The PS5 Slim Standard (with disc drive), also based on the Chassis E, would retain a 1 TBSSD
ps5 دیجیتال ریویژن سری جدید 2100 دوباره برا کاهش هزینه ها SSD داخلی و از 1TB ب 825GB تغییر داده ک تو تولیدات جدید ب بازار عرضه میشه
نپو بیبی از آب در اومدمادرشم در همون حد و اندازه تو IMAX یه پست و مقامی دارهمن نمیدونستم بابای جف کیلی اینقدر کله گنده بوده. مرتیکه همیشه ادای بدبخت بیچاره ها رو در میاورد.نپو بیبی از آب در اومد
![]()
از نظر من بهتر هست که در زمینه اقتباس از بازی های ویدئویی بیشتر رو Spinoff تمرکز کنند تا صرفاً بازآفرینی وقایع منبع اقتباس.Zach Cregger کارگردان فیلم جدید Resident Evil:
"فیلم بیشتر در دنیای نسخه های 2 و 3 بازی قرار دارد. ولی از لحن روایت نسخه چهارم پیروی میکند."
"بازی های این سری، انعطاف زیادی در داستان داشتند. نسخه های 2 و 3 در راکون سیتی اتفاق میفتند و نسخه چهارم در اسپانیا. به نظر میرسد مربوط به گذشته است. ولی اینطور نیست. نسخه 7 شبیه Texas Chainsaw است و نسخه 8 در یک دهکده باستانی اروپایی که قطعا مربوط به گذشته است. فکر نمیکنم انعطاف من در فیلم بیش از داستان بازی ها باشد. فیلم را با رنگ و بوی نظر و برداشت خودم میسازم."
"فکر میکنم که فیلم، خیلی باحال از آب در بیاید و نظیر آن را ندیده ام. برای ساخت آن بسیار هیجان زده هستم."
او گفته که این فیلم، از Barbarian و Weapons که ساخته های قبلی او هستند، ابعاد وسیع تری خواهد داشت. او از طرفداران پر و پا قرص بازی های Resident Evil است و هزاران ساعت انها را بازی کرده.
فیلم برداری قرار است از اواسط اکتبر در پراگ آغاز شود. سونی پیکچرز تاریخ انتشار آن را 18 سپتامبر 2026 اعلام کرده است.
View attachment 391299
https://www.polygon.com/resident-evil-2026-movie-zach-cregger/
Hollow Knight: Silksong با بیش از 450000 بازیکن همزمان، مقام سوم تاریخ استیم را پس از Counter-Strike 2 و Dota 2 از آن خود کرد.
View attachment 391472
دادا معنی این جمله چیه؟ اومدی یه جمله سنگین بگی ولی بشدت بی معنی بود.صنعت AAA دوباره یه چک خورد که بفهمن پلیرها چی میخوان.
ولی کو گوشی که بشنوه؟
اومد تو بیست تافکر کنم منظورش این بود که تو فاصله چندساعته بعد از انتشار تونسته رکورد بزنه.
یعنی بعد از انتشار تو سرعت رسیدن به این عدد 450هزار نفری تونسته سوم بشه.
چون تعداد پلیرهای همزمان خیلی بیشتری از این داریم که شاید سیلکسانگ به سختی بتونه خودش رو تو 20تای اول جا بده.
تو لیست واقعی ووکانگ (2میلیون) ، MH Wilds (یک میلیون)، پابجی ( 3میلیون) ، Elden Ring / CP2077 نزدیک به یک میلیون و... خیلی پلیرهای بیشتری داشتن.
============
حالا هرچی که منظورشون بوده انصافا برای یک بازی مستقل این واقعا پیروزی بزرگیه.
صنعت AAA دوباره یه چک خورد که بفهمن پلیرها چی میخوان.
ولی کو گوشی که بشنوه؟