سرخط خبرها

1000012360.jpg

به گزارش دنیل ریچتمن، یک پروژه جدید به رهبری «شاون اسکایگ» در استودیوی "ناتی داگ" در دست توسعه است. طبق خبر
این بازی بیش از سه سال است که در حال ساخت بوده و ارتباطی با The Last of Us Part III ندارد. شایان ذکر است
شاون اسکایگ، کارگردان و نویسنده‌ آثاری چون Uncharted: The Lost Legacy در ناتی داگ و Marvel’s Avengers در کریستال داینامیکس بوده است.
 
یوبی‌سافت و تنسنت شرکت جدیدی را تاسیس کردند | بازی سنتر

ubisoft.jpg

یوبی‌سافت اعلام کرده است که در حال ایجاد یک شرکت تابعه است که بر سه IP اصلی این شرکت تمرکز خواهد کرد و بخشی از آن متعلق به کمپانی Tencent خواهد بود.

این زیرمجموعه جدید بر اساس سه IP این شرکت Assassin's Creed ،Far Cry و Tom Clancy's Rainbow Six ساخته خواهد شد و با سرمایه گذاری بیشتر و افزایش قابلیت‌های خلاقانه در تلاش برای پیشبرد هر سه سری خواهد بود. این شرکت فرعی حدود 4 میلیارد یورو ارزش گذاری شده است و تنسنت 1.16 میلیارد یورو برای به دست آوردن سهام این شرکت، یعنی حدود 25 درصد در آن سرمایه گذاری خواهد کرد. یوبی‌سافت می‌گوید که زیرمجموعه‌ی جدید، با حمایت و سرمایه‌گذاری Tencent، کیفیت تجربه‌های انفرادی را افزایش می‌دهد، انتشار محتوا را گسترش می‌دهد و ویژگی‌های اجتماعی بیشتری را ایجاد می‌کند.

این شرکت فرعی جدید شامل تیم‌های توسعه‌دهنده بازی‌های Tom Clancy's Rainbow Six ،Assassin's Creed و Far Cry مستقر در مونترال، کبک، شربروک، ساگنای، بارسلونا و صوفیه و همچنین پشتیبان هر بازی جدیدی است که در حال حاضر در حال توسعه است.

Yves Guillemot یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل Ubisoft در بیانیه ای گفت: امروز یوبی سافت فصل جدیدی در تاریخ خود باز می‌کند. همانطور که تحول در شرکت را تسریع می‌کنیم، این یک گام اساسی در تغییر مدل عملیاتی یوبی سافت است که ما را قادر می‌سازد هم چابک و هم جاه طلب باشیم. با ایجاد یک شرکت تابعه اختصاصی که پیشرو توسعه سه تا از بزرگترین فرنچایزهای ما خواهد بود و شرکت Tencent به عنوان یک سرمایه گذار، ارزش دارایی‌های خود را متبلور می‌کنیم، ترازنامه خود را تقویت می‌کنیم و بهترین شرایط را برای رشد و موفقیت بلندمدت این فرنچایزها را ایجاد می‌کنیم.

در کنار ایجاد زیرمجموعه جدید، یوبی‌سافت می‌گوید که به کار بر روی IPهای دیگر ادامه خواهد داد.
 


مصاحبه جدید استراوس زلنیک با تلویزیون بلومبرگ درباره GTA 6

دیشب استراوس زلنیک، مدیرعامل Take-Two Interactive، مصاحبه‌ای با بلومبرگ تلویزیون (Bloomberg Television) داشته که توی کانال یوتیوبشون منتشر شده.

دیوید وستین، مجری برنامه، مصاحبه رو با خوشامدگویی به زلنیک شروع می‌کنه و می‌گه که Take-Two Interactive به تازگی گزارش مالی خوبی داشته و همه منتظر عرضه Grand Theft Auto VI توی پاییز ۲۰۲۵ هستن.

وستین از زلنیک می‌پرسه که با توجه به این همه انتظار، Take-Two چطور می‌خواد یه بازی به این بزرگی رو بازاریابی کنه.

زلنیک درباره استراتژی بازاریابی GTA 6 حرف می‌زنه و می‌گه:

«ما فهمیدیم که بهتره مواد بازاریابی (مثل تریلرها و تبلیغات) رو نسبتاً نزدیک به زمان عرضه منتشر کنیم. این کار باعث می‌شه که هیجان و انتظار برای بازی به اوج خودش برسه و بازیکنا بیشتر درگیر بشن.»

اون توضیح می‌ده که اگه خیلی زود و قبل از عرضه، محتوای زیادی منتشر کنن، ممکنه هیجان بازی کم بشه و مردم خسته بشن. برای همین، Take-Two تصمیم گرفته که کمپین بازاریابی GTA 6 رو توی ماه‌های نزدیک به عرضه (پاییز ۲۰۲۵) متمرکز کنه.

وستین می‌پرسه:

«یعنی الان که ۷ ماه تا عرضه مونده، نباید منتظر تریلر دوم باشیم؟»

زلنیک با خنده می‌گه:

«خب، نمی‌گم هیچی منتشر نمی‌کنیم، ولی فعلاً تمرکزمون روی اینه که بازی رو به بهترین شکل آماده کنیم. وقتی زمانش برسه، محتوای بیشتری خواهید دید.»

زلنیک درباره خود GTA 6 هم حرف می‌زنه و می‌گه که این بازی «یه تجربه بی‌نظیره» و «ارزش صبر کردن رو داره».

اون می‌گه:

«تیم راکستار داره روی چیزایی کار می‌کنه که حتی طرفدارا هم بهش فکر نکردند. این بازی از هر نظر بزرگ‌تر، بهتر و زیباتره از چیزی که مردم تصور می‌کنند.»

زلنیک به هیجان زیاد داخل شرکت و بین طرفدارا اشاره می‌کنه و می‌گه که راکستار همیشه دنبال «کمال خلاقانه» هست، و برای همین عرضه بازی‌ها طول می‌کشه.

اون می‌گه:

«ما تا وقتی که یه بازی کامل و بی‌نقص نباشه، عرضه‌ش نمی‌کنیم. برای همین نمی‌تونیم موفقیت رو از قبل تضمین کنیم، ولی خیلی به GTA 6 امیدواریم.»

وستین درباره احتمال تأخیر GTA 6 می‌پرسه، چون خیلی از طرفدارا نگرانن که بازی به ۲۰۲۶ موکول بشه (مثل اتفاقی که برای Red Dead Redemption 2 افتاد).

زلنیک جواب می‌ده:

«همیشه یه ریسک برای تأخیر وجود داره، مخصوصاً توی پروژه‌های به این بزرگی. ولی ما الان خیلی نسبت به عرضه توی پاییز ۲۰۲۵ خوش‌بینیم. نمی‌گم ۱۰۰٪ تضمین شده، چون گفتن کلمه‌هایی مثل "قطعاً" ممکنه کار رو خراب کنه (با خنده)، ولی حس خوبی داریم.»

زلنیک تأکید می‌کنه که راکستار هیچ‌وقت کیفیت رو فدای سرعت نمی‌کنه و اگه لازم باشه، ممکنه بازی رو تأخیر بندازن تا مطمئن بشن که محصول نهایی بی‌نقصه.

استراوس زلنیک در ادامه گفت:

« بازی‌های ویدیویی یه شکل از هنره. وقتی یه بازی می‌سازی، داری یه اثر هنری خلق می‌کنی که باید با مخاطب ارتباط برقرار کنه »

- زلنیک در این مورد توضیح داد :

« برخلاف فیلم یا موسیقی که ممکنه فقط برای سرگرمی باشن، بازی‌ها باید تعاملی باشن و بازیکن رو توی خودشون غرق کنن »

او افزود:

« ما توی Take-Two و راکستار همیشه سعی می‌کنیم بازی‌هایی بسازیم که نه‌تنها سرگرم‌کننده باشن، بلکه یه تجربه عمیق و احساسی به بازیکن بدن »

وستین می‌پرسه که با توجه به رقابت شدید توی صنعت گیم Take-Two چه برنامه‌ای داره؟ زلنیک می‌گه:

«رقابت همیشه وجود داره و ما همیشه حواسمون به رقیبامونه. اونا خواب نیستن و دارن کار خودشون رو می‌کنن. ولی ما توی Take-Two و راکستار یه هدف داریم:
ساختن بهترین سرگرمی‌های دنیا، توی هر سبکی. GTA 6 هم قراره همین هدف رو دنبال کنه.»

زلنیک به این اشاره می‌کنه که GTA 6 یه بازی منحصربه‌فرده و مخاطب خاص خودش رو داره، پس حتی اگه بازی‌های بزرگ دیگه‌ای توی پاییز ۲۰۲۵ عرضه بشن، GTA 6 همچنان می‌تونه بدرخشه.

وستین درباره بخش بازی‌های موبایلی Take-Two می‌پرسه، چون خیلی‌ها فراموش می‌کنن که Take-Two با خرید Zynga توی سال ۲۰۲۲، یه غول توی بازی‌های موبایلی شده. زلنیک می‌گه:

«بازی‌های موبایلی بخش خیلی مهمی از کسب‌وکار ماست. Zynga یه نیروگاه قدرتمنده که گاهی پشت موفقیت‌های راکستار گم می‌شه. ولی بدون Zynga، ما نمی‌تونستیم به درآمد ۵.۵ میلیارد دلاری توی سال مالی ۲۰۲۵ برسیم.»
«ما باید جایی باشیم که مخاطب هست، و بازی‌های موبایلی بهمون کمک می‌کنن که این کار رو بکنیم.»

وستین درباره نقش هوش مصنوعی توی برنامه‌های Take-Two می‌پرسه. زلنیک می‌گه:

«هوش مصنوعی یه ابزار عالی برای ماست، ولی جایگزین خلاقیت انسانی نمی‌شه. ما از AI برای ساده‌تر کردن کارها، مثل تست بازی‌ها یا بهینه‌سازی کدها، استفاده می‌کنیم. ولی هسته خلاقیت بازی‌هامون همیشه دست آدماست.»

توی آخرای مصاحبه، زلنیک یه بار دیگه درباره GTA 6 حرف می‌زنه و می‌گه:

«ما هیچ‌وقت قبل از عرضه ادعای موفقیت نمی‌کنیم. ولی می‌تونم بگم که GTA 6 یه فرصت عظیم برای ماست. اگه بتونیم اون چیزی که قولش رو دادیم تحویل بدیم، این بازی می‌تونه یه انقلاب توی صنعت گیم باشه.»

وستین مصاحبه رو با تشکر از زلنیک تموم می‌کنه و می‌گه که همه منتظرن ببینن GTA 6 چه سورپرایزی برای گیمرها داره.
 
آخرین ویرایش:
1000095906.png

به نظر میرسه که Overwatch 2 قراره به Overwatch تغییر نام بده.

براساس لیک ها اسکین های OW1 قراره به Classic و اسکین های OW2 به Valarous تغییر نام داده بشن، که نشون میده بلیزارد می‌خواد اسم Overwatch 2 رو کنار بذاره.


Source
 
بنا به گفته تام وارن...مایکی ممکنه برخی عناوین هیلو از مسترچیف کالکشن رو برای سوییچ پورت کنه...جای اینکه بیاد کل هیلو مسترچیف کالکشن رو یکجا عرضه کنه‌‌...
View attachment 373001
دقیقاً داره از روش نینتندو رو کنسول های نینتندو استفاده می‌کنه!
 
  • Like
Reactions: noctis-sm3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or