سرخط خبرها

یک بازی با شماره اول بسیار باحال...
ادامه ش باید این همه بلا سرش در بیاد و معلوم نشه نتیجه نهاییش چی میشه:( چرا آخه:(
تو بیانیه اشون گفتن یه تصمیم سخت بوده واسشون 😢
جیمی، مدیر عامل Telltale یه چندتا دلیل ذکر کردن
یکیش گویا مربوط به موتور بازی سازیه و خواستن از کرانچ دولوپرها سر انتقالات مابین انریل انجین 4 و 5 بکاهن و به گفته ی خودشون هم میخوان دنباله‌ایی که طرفداران شایستگی اشو دارن ارائه بدن و در عین حال از سلامت تیم خودشون قافل نشن
میگه تیم تصمیم گرفته از Unreal 4 به 5 تغییر بدن کارو
 


گویا The Wolf Among Us 2 تأخیر خورده به احتمال رفته واسه 2024 😑
@Akiba
قشنگ منتظر بودن تو اون یکی تاپیک اینو بگم: :|
آیا 2023 بهترین سال گیمینگ از 2011 تا الان؟ :-"
---

الان دلیل انتقال از آنریل 4 به 5 چیه؟ واسه بازیا با اسکیل بزرگ کاملا منطقیه اما خب اینجا ما بازی خطی با ابعاد کوچک داریم که گرافیکی هم نخواهد داشت که کنسولو ذوب کنه.
 
نسخه کنسولی 1800 anno که 16 مارس عرضه میشود قرار است تا 23 مارس بصورت رایگان قابل بازی باشد
این بازی برای کنسولهای نسل فعلی عرضه میشود و شامل بیس بازی و آپدیتهای عرضه شده میشود و dlc ها در زمان کنونی در بازی وجود ندارد (احتمالا بعدا عرضه میکنه و پولشو میگیره)
البته در زمان بازی سه تا از پکهای تزیینی رو میتونید با بازی بخرید.
قیمت بازی 40 دلار بر روی کنسولها
 
بر طبق گزارشات Ubisoft قصد داره یک سری دفتر هاش رو در اروپا تعطیل کنه.
Ubisoft در ایمیلی به کارمنداتش از تعطیلی چندین دفتر در اروپا اشاره کرده و دلیل اون چالش هایی که عوامل خارجی! به وجود آوردن عنوان کرده.
این عوامل کاهش فروش بازی های فیزیکی و افزایش فروش بازی های دیجتالی، متمرکز کردن بازاریابی با دیجیتالی کردن کانال های ارتباطاتی، گذر از عرضه بازی های بزرگ به بازی های F2P و موبایل و بازی های فصلی و کاهش نمایش های حضوری یاد شدن.
Ubisoft Benelux که وظیفه پخش فیزیکی بازی های Ubisoft در اروپا رو به عهده داره تعطیل می شه و کار های اون برون سپاری می شه.
از بقیه دفاتری که تعطیل می شن اطلاعی در دسترس نیست اما به نظر استادیو های بازیسازی جزو تعطیلی ها نیستند.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or