سرخط خبرها

تایید شد: مایکروسافت تا پایان ماه مارس حدود 10000 کارمند خود را اخراج خواهد کرد
طبق گزارش Sky News مایکروسافت بزودی 11000 نفر از کارکنان خود را اخراج می کند، بلومبرگ همچنین گزارش داد مایکروسافت قصد دارد نیروی کار بخش مهندسی را تعدیل کند. طبق گفته منابع، تعداد اخراج ها به طور قابل توجهی بیشتر از سایر دوره های قبلی خواهد بود. مایکروسافت در اکتبر 2022 حدود 1000 کارمند خود را در سراسر شرکت از جمله کارکنانی که برای بخش Xbox کار می کردند را اخراج کرد
بلومبرگ گفته این تعدیل نیرو شامل توسعه دهندگان Halo Infinite و Starfield هم شده
البته اینکه چه تعداد نفر و چه پست هایی بودن نامشخصه

بلومبرگ گفته این تعدیل نیرو شامل توسعه دهندگان Halo Infinite و Starfield هم شده
البته اینکه چه تعداد نفر و چه پست هایی بودن نامشخصه

شریر در مورد 343 می گه افراد کلیدی بودن و اشاره می کنه به شدت آسیب دیدن و بیشترین تاثیر روی تیمی بوده که روی بخش کمپین کار می کردن. شریر خوراکش همین چیزاست و تا آمار دقیق این افراد رو در نیاره بیخیال نمی شه
Screenshot (86).png

سک-بوع درراه موبایل😁

View attachment 281919
چه چیز این خبر خنده داره دقیقا؟
یه نسخه مجزا روی موبایله .. سونی خیلی وقت پیش سرمایه گذاری کرد رو بخش موبایل حتی استودیو خرید برا اینکه ای پی هاشو بیاره رو موبایل..
خبر میذاری دیگه با ایموجی و اینا زحمتت را هدر نده

چه چیز این خبر خنده داره دقیقا؟
یه نسخه مجزا روی موبایله .. سونی خیلی وقت پیش سرمایه گذاری کرد رو بخش موبایل حتی استودیو خرید برا اینکه ای پی هاشو بیاره رو موبایل..
خبر میذاری دیگه با ایموجی و اینا زحمتت را هدر نده

نمیدونم چرا همه چی رو تو بحث vs میبینید....من هم سونی دوست دارم و هم مایکروسافت رو...فقط دوست دارم سونی هم مثل مایکروسافت بازیهاش رو مولتی پلتفرم کنه که کمکم داره انجام میده (از روز اولم باشه که عالی میشه)..ورودش به موبایل و سبنما هم که عالی هست...کمکم هم میکنن که هم بازی موبایل/pc/ps و هم فیلم و سریال فروش بیشتری داشته باشه و هم فن-بیس بیشتری جمع کنه

گذاشتن ایموجی خنده هم واسه فارسی نوشتن سک_بوی بود نه چیز دیگه که عصبانی میشی (البته اشتباه تایپی ع گذاشتم😁)

درضمن عصبانیتت رو نمیفهمم ...سونی قراره کلی بازی موبایل و pc داشته باشه‌.خبرش رو تو همین انجمن بود...اینم یکیش...مگه تو همین صفحه ریترنال رو خبرش رو نذاشتن؟؟؟ انحصاری ps5 هست!!

کمکم باید عادت کنی به این موضوع که بازیهای انحصاری فقط واسه یک سخت افزار نیستند.

آخرین ویرایش:
اولین Sackboy که برای موبایل میاد هم نیست، run sackboy run سال 2014 برای موبایل اومده، حتی یک سال زودتر از ویتا...

یعنی خیلی وقته انحصاری نیست و برای پلتفرم های دیگر میاد...

فکر کنم تحت playstation mobile بود...

از اونجا که تاپیک جدا واسه سرویسهای ابری نداریم...خبر رو اینجا گذاشتم (البته دوستمون پیشنهاد خوبی داده که تاپیک گوگل استدیا رو به تاپیک اخبار کلاود اختصاص بدیم ویا کلا یه تاپیک جدا بزنیم)

تست ۴۰۸۰ سرویس gfn شروع شده

Screenshot_20230119-181601_Twitter.jpg

از اونجا که تاپیک جدا واسه سرویسهای ابری نداریم...خبر رو اینجا گذاشتم (البته دوستمون پیشنهاد خوبی داده که تاپیک گوگل استدیا رو به تاپیک اخبار کلاود اختصاص بدیم ویا کلا یه تاپیک جدا بزنیم)

تست ۴۰۸۰ سرویس gfn شروع شده

View attachment 281945
تاپیک جدا بزنید. اخبار کلود گیمینگ. اون تاپیک گوگل، آدم رو یاد بهشت‌زهرا می‌ندازه😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or