سرخط خبرها

سازنده های Crypt of the Necrodancer و Cadence of Hyrule بازی جدیدشون رو معرفی کردن

یه بازی ریتمیک فوق العاده باحال به اسم Rift of the Necrodancer
اونایی که بازی های قبلی اینا رو بازی کردن میدونن اینا چقدر کار درستن
من از الان هایپم براش

View attachment 7tFlRVPlpNHXpTAX.mp4

هاگوارتز لگسی مرحله انحصاری داره رو کنسولهای پلی استیشن. اینو یکی از مدیرهای روابط عمومیش گفته

View attachment 269448

که البته، بازخورد خوبی م نگفته، امیدواریم این مدل انحصاریها دیگه باب نشه.

View attachment 269449
سونی با وارنر قبلا هم از این کارها کرده بود.

یادمه برای آرخام اسایلم هم مرحله جوکر داشت انحصاری برای ps3

مثل اینکه اون بعدا رو نسخه مک اومد و همونو مود کردن رو pc و قابل بازی شد.
و مثل اینکه یکی دیگه هم بوده به نام prey in darkness map کهاونم dlc بوده برا challenger map
_________
این یکی مثل اینکه مرحله هست واقعا تو بازی.
میترسم تهش برسه به جایی که پایان بازی رو انحصار کنن یا یکی از پایان های بازی رو و ..............

آخرین ویرایش:

آرکام نایت هم مرحله هارلی کویین داشت

البته آرکام نایت یه چیز فاجعه ای بود از نظر اینجور محتواها، جدا از PS که حالا بحث تبلیغات بود(و خیلی بازی ها چنین چیزی داشتن/دارن)
برای هر فروشگاه فیزیکی (آمازون ، گیم استاپ ، فلان بیسار و ...) یکی از کاراکترها مرحله ی قابل بازی داشت

ربع ساعت نمیشدنا! ولی بالاخره بازی کردن با یک کاراکتر دیگه و استفاده تو چلنج و هیچ راهی برای به دست اوردن اینا نبودن، خیلی اون حس تکه تکه کردن بازی رو داشت:|

هاگوارتز لگسی مرحله انحصاری داره رو کنسولهای پلی استیشن. اینو یکی از مدیرهای روابط عمومیش گفته
هزینه کردن جهت انحصاری زمانی کردن یک عنوان و یا مشابه این مورد که راجبش بحث شکل گرفته از چیپ ترین حرکات دنیای گیمینگه
حیف سرمایه ها که به این شکل به هدر میرن:D

هزینه کردن جهت انحصاری زمانی کردن یک عنوان و یا مشابه این مورد که راجبش بحث شکل گرفته از چیپ ترین حرکات دنیای گیمینگه
حیف سرمایه ها که به این شکل به هدر میرن:D
انحصاری زمانی وقتی باشه تو پولی ندادی تا بیاد و وقتی بیاد بازی کاملو داری.
انحصاری این مدلی یا مثال بتمن رو زدن که فکر کنم اونم dlc ش رایگان بود یا همون مود آنلاین کالاف.
اینا کندن بخشی از بازیه، که رایگانه و شما پولشو دادی ولی از حقش محروم شدی، این حرکت واقعا زشته مخصوصا از طرف ناشر که حاضر شده بخاطر پول چنین چیزی که محتوای بازی هست رو انحصار کنه که رایگانم هست.
و گرنه انحصار 48 ساعته dlc کالیستو رو هم داریم

انحصاری زمانی وقتی باشه تو پولی ندادی تا بیاد و وقتی بیاد بازی کاملو داری.
انحصاری این مدلی یا مثال بتمن رو زدن که فکر کنم اونم dlc ش رایگان بود یا همون مود آنلاین کالاف.
اینا کندن بخشی از بازیه، که رایگانه و شما پولشو دادی ولی از حقش محروم شدی، این حرکت واقعا زشته مخصوصا از طرف ناشر که حاضر شده بخاطر پول چنین چیزی که محتوای بازی هست رو انحصار کنه که رایگانم هست.
و گرنه انحصار 48 ساعته dlc کالیستو رو هم داریم
اره ولی اون انحصار زمانی که ازش صحبت میکنم یه مقدار فراتر از این مثالی هستش که زدی:D
بزار واضح تر بگم
بلفرض یه مدت یه اخبارِ فیکی راه افتاده بود که قراره GTA بعدی 6 ماه اول عرضه در انحصار PS باشه و..
این همه هزینه کردی و دادی به سازنده که 6 ماه دیرتر بیاد رو سایر پلتفرم ها؟
خب که چی بشه واقعا!!!
باز خداروشکر فیک از آب دراومد
ولی خب میگم واقعا چیپ عه این مدل حرکات، انحصار کردن یه کویست، یه بازه ی زمانی کوتاه یا بلندِ یه بازی، یا محتویات اضافه و ... همش از دید من گیمر، فارغ از پلتفرمی که روش پلی میدم، حرکت زننده ایی هستش
اگر قراره هم پولی بابت این مدل انحصارگری خرج شه(که قطعا بارها شده) فقط ریخت پاش الکیه!

اره ولی اون انحصار زمانی که ازش صحبت میکنم یه مقدار فراتر از این مثالی هستش که زدی:D
بزار واضح تر بگم
بلفرض یه مدت یه اخبارِ فیکی راه افتاده بود که قراره GTA بعدی 6 ماه اول عرضه در انحصار PS باشه و..
این همه هزینه کردی و دادی به سازنده که 6 ماه دیرتر بیاد رو سایر پلتفرم ها؟
خب که چی بشه واقعا!!!
باز خداروشکر فیک از آب دراومد
ولی خب میگم واقعا چیپ عه این مدل حرکات، انحصار کردن یه کویست، یه بازه ی زمانی کوتاه یا بلندِ یه بازی، یا محتویات اضافه و ... همش از دید من گیمر، فارغ از پلتفرمی که روش پلی میدم، حرکت زننده ایی هستش
اگر قراره هم پولی بابت این مدل انحصارگری خرج شه(که قطعا بارها شده) فقط ریخت پاش الکیه!
ما کاری به بزرگی و کوچیکی بازی نداریم
قبلا هم دنبال انحصار یه بازی با اسم agent از همین کمپانی بودن، مشکل نبود بخش رایگان نگرفته
یا در مورد gta بعدی اگه کلشو انحصار زمانی کنی، مشکلی نیست، هر چند حداقل باید رقمی ورای 300-400 میلیون بده، که از عهده خارجه
ولی از اونور سه ماه بخش رایگان gta v online enhance & expanded که رایگان بود رو انحصار کرده بود (اسمها رو درست بگو و گر نه فنش میاد)، هر چند که نسخه آنلاین به عنوان یک بازی جدا در نظر گرفته شده بود.
در واقع، بحث کلی اینه، گرفتن یه بازی کامل یا انحصار زمانی قشنگتر از اینه که بیای پول بدی و یه بخش رایگان از یه بازی که طرف پولشو داده، ازش بگیری تو سایر پلتفرمها.

ماکروسافت نام تجاری xcloud رو ثبت کرده.
ویرایش: البته یه مشکل بزرگ سر راه xcloud وجود داره. دامنه xcloud.com متعلق به بخش کلود علی بابا هست. درسته که فعلا ازش استفاده نمی کنه ولی خرید دامنه از همچین شرکتی، کار راحتی نیست. باید دید اصلا وارد ریبرند کردن میشن یا نه.

پ،ن: بالاخره دارند اسمش رو اصلاح می کنند. از اول هم باید همین اسم رو می زاشتن. اکس باکس کلاد مسخره بود واقعا. ضمن این که لزوما اکس کلاد به اکس باکس مرتبط نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or