سرخط خبرها

b28z_dlnyg9jx0aa_lr3.jpg_large.jpg

Streets of Rage 4 تایید شد!:D

آخرین ویرایش:
شرکت های ژاپنی رو چه دوری افتادن این نسل :Dبه به>:D<
فاکین‌کپکام:x
صحبتی هم شده بود که بازسازیِ بازسازیِ اچ دیِ بازسازیِ نسخۀ دایرکتورز کاتِ Resident Evil 1 هم میتونه جز برنامه باشه:D
الان RE2 رو میدن، بعد 3، بعد کد ورونیکا و همینجوری میان جلو تا می‌رسن به 7. اون وسط مسطها یه 8 هم میدن ولی وقتی همۀ نسخه‌ها رو بازسازی کردن دوباره میرن از اول شروع می‌کنن به بازسازی :D

چ خبره بابا اون از street of rage 4 ک یهویی رونمایی خفن شد:D
اون از گیمپلی cyberpunk ک یهویی ریخت بیرون:D:D
حالام اونیموشا:x
بجان خودم اینا همش کار خودشونه حواسمونو از قیمت دلار پرت کنن:D:D
خدایش از صب تا حالا انقد خبر گیمینگ خوب دیدم و شنیدم رفتم ب روزای خوبمو برگشتم=))

Yakuza: Kiwami 2 survey suggests Sega considering Yakuza remaster and spin-off localizations - Gematsu

بالاخره گویا قراره خبرایی از کنزان و ایشین هم برای غرب بشه!!! :x ، امیدوارم که بشه>:) یه بازی تو اون دوران باید خیلی جذاب باشه! :x

فقط... اون ریمسترها برای غرب هنوز تایید نشدن؟:)) من فکر کردم تایید شدن و میان کم کم! با این حساب تا من برسم به 6 ، احتمالا PS6 هم اومده:))

51vv_2.jpg

با موج گرفت بازی های سوپر اسمش بروسی...! این بازی ها شروع کردند به یار گیری ...چندی قبل بود که بازی Brawlout خبر اضافه شدن کاراکتر بی نام و نشان بازی Dead Cells رو داد...و قبلش یوکا و لیلی از yooka laylee وقبل تر خوان از Guacamelee! و قبل تر از Hyper light Drifter

حالا خبر رسیده که شخصیت محبوب Rayman قراره اضافه بشه به بازی Brawlhalla ....این افزونگی هم در تاریخ 6 نوامبر قراره صورت بگیره....

Brawlhalla عنوانی Free to play است که از محبوبیت زیادی بین طرفداران این سبک برخوردار گشته و خیلی ها اون رو بهترین مقلد از Super Smash Bros می دونند....این عنوان فعلا بر روی استیم , ps4 موجوده و در همون تاریخ برای سوییچ و ایکس باکس وان هم ریلیز میشه...

آخرین ویرایش:
پرمیوم پس بازی بتلفیلد 1 از 11 سپتامبر تا 18 سپتامبر برای تمام پلتفرم ها مجانی میشه که میتونین به دانلودتون اضافه کنین و کلا نگهش دارین که شامل همه اسلحه ها و نقشه ها و ات اشغالای بازی میشه :D

DICE makes Battlefield 1 premium pass free after Battlefield 5 open beta ends

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or