Last edited by a moderator:
معرفی شد امروز و اطلاعات کامل و تریلر و ...Diablo III – Eternal Collection برای سوییچ با اسکرین شات توسط فوربس لیک شده. Kotaku تایید کرده بازی فردا معرفی میشه قیمت بازی $59.99 هست و این اولین بازی بلیزارد برای نینتندو بعد 15 سال است.
بازی محتویات مخصوص نینتندو داره: the Legend of Ganondorf cosmetic armor set, Tri-Force portrait frame, Chicken pet, and Echoes of the Mask cosmetic wings.
4 بازیکن قادر به بازی با هم دیگر هستند.
4 بازیکن با 4 مدل دستگاه مختلف سوییچ قادر به بازی بدون نیاز به اینترنت هستند.
بازیکنان با داتشن اشتراک ماهانه نینتندو قادر به بازی آنلاین با همدیگر هستند.
![]()
معرفی شد امروز و اطلاعات کامل و تریلر و ...
Diablo III Eternal Collection coming to Switch in 2018 - Gematsu
یعنی اینا واقعا فکر کردن میتونن با Red Dead 2 در بیوفتن؟پتریک سادرلند بعد 20 سال از ea جدا شد. مثل اینکه وضعیت پیش فروش بتلفیلد v اصلا جالب نبوده و یه سری هم میگن به سرنوشت تایتان فال 2 دچار میشه
![]()
خیلی رو میخواد بازیت رو چند روز قبل از یکی از ماشین های کشتار صنعت بازی عرضه کنی. خیلی!
سبکش که تلفیقی از «پازل» و «شبیه ساز راه رفتن» هست، ولی به شدت بازی سر راست و راحتی هست و عملا کار خاصی تو بازی نباید انجام داد و تو چند دقیقه هم تموم میشه!با اینکه خبر مهمیه به نظرم، ولی کسی پوشش نداد!
بازی ایرانی "گربه و کودتا" قراره روی PSN هم عرضه بشه!
خوبه که بازی های ایرانیه بیشتری روی کنسول ها دارن میانو امیدوارم مورد توجه هم قرار بگیرن و باعث پیشرفت بازی های ایرانی بشن!
(نمیدونم رو بقیه کنسول ها میاد یا نه، من تو تریلرهای PS دیدم)
---
ولی من دو قرن پیش که تریلر بازی رو دیدم، و باز هم که دوباره دیدم، اصلا و ابدا ازش سر در نمیارم! واقعا قابل درک نیست برام فازش چجوریاست! زیادی عجیبه![]()
Supermassive Games سازنده Until Dawn نشان تجاری جدیدی به نام Shattered State رو در اروپا به ثبت رسونده. امتیاز این نشان بر خلاف Until Dawn در اختیار Supermassive Games هست و این یعنی بازی جدید این استودیو ممکنه مالتی پلتفرم باشه.

به شدت خبر خوبی بود
کف کردم یهو تریلرش رو دیدم