سرخط خبرها

123123.png
نینتندو طی حرکتی انتحاری Super Smash Bros رو برای نینتندو سویچ معرفی کرد :)
اطلاعات خاص دیگه ای داد هنشد، فقط اینکه inkling های splatoon هم داخل بازی هست و بازی برای امسال (2018) در نظر گرفته شده.
+
Holy sh!t عاقا :D
کلا نینتندو دایرکت جالبی نبود :/ تا قبل از معرفی smash مهمترین اتفاقات دایکرت تاریخ انتشار Octopath Traveler و amiibo دارک سولز بودن برام :D
و fire emblem نشون ندادن :(
ولی اون اخر smash :D
احتمالا این بازی بزرگ پاییز نینتندو هست و اینطور که بوش میاد پورت نسخه قبلی نیست...

نینتندو طی حرکتی انتحاری Super Smash Bros رو برای نینتندو سویچ معرفی کرد :)
اطلاعات خاص دیگه ای داد هنشد، فقط اینکه inkling های splatoon هم داخل بازی هست و بازی برای امسال (2018) در نظر گرفته شده.
+
Holy sh!t عاقا :D
کلا نینتندو دایرکت جالبی نبود :/ تا قبل از معرفی smash مهمترین اتفاقات دایکرت تاریخ انتشار Octopath Traveler و amiibo دارک سولز بودن برام :D
و fire emblem نشون ندادن :(
ولی اون اخر smash :D
احتمالا این بازی بزرگ پاییز نینتندو هست و اینطور که بوش میاد پورت نسخه قبلی نیست...
اون Octopath Traveler داره به دلیل اصلی من برای خرید Switch در آینده تبدیل میشه...واقعا خیلی خفنه :x
Smash هم که اگه عملکرد نسخه‌های قبلی رو ببینیم، به احتمال بالای 90 درصد هم از نظر نقدها می‌ترکونه و هم از نظر فروش...از همین الان میشه گفت که آخر سال جوایز سبک خودشو به راحتی درو می‌کنه :D

• Like
Reactions: Kurt117
بتل رویال فورتنایت برای ios و اندروید تایید شد! همچنین بین تمام پلتفرم ها به جز وان Cross Play/Progression داره!

In partnership with our friends at Sony, Fortnite Battle Royale will support Cross Play and Cross Progression between PlayStation 4, PC, Mac, iOS and eventually Android. This means players across devices can squad up with friends and play together.
Announcing Fortnite Battle Royale for Mobile

دیروز هم roadmap پابجی منتشر شد ! اینقدر چرت و پرت بود که ترجیح دادم نذارم... اپیک واقعا تو اپدیت ها داره جلو میزنه از پابجی !

Valve یه سری اطلاعات جدید در مورد Artifact داده که به طرز وحشتناکی عالیه:
  • بازی F2P نخواهد بود.
  • سازنده Magic: The Gathering، محبوب ترین بازی کارتی دنیا پشت بازیه.
  • یه هوش مصنوعی داره که بهت یاد می ده چطور بازی کنی(این خیلی خوبه، از Learning Curve خیلی کم می کنه)
  • از مارکت استیم پشتیبانی می کنه، یعنی در واقع کارت ها مثل اسکین های CS GO و DOTA 2 واقعا ارزش دارن و هر وقت عشقت کشید می تونی تبدیل به پول نقدشون کنی.
اما مهمترین چیز واسه اینجا چیزیه که گیبن گفته:
"Artifact is the first of several games that are going to be coming from us. So that's sort of good news. Hooray! Valve's going to start shipping games again."
والو می خواد بازم بازی بسازه<:-P و اینکه first of several games یعنی چند تا بازی که قراره معرفی بشن. هورااااا:D
Gabe Newell: 'Hooray! Valve's going to start shipping games again' | PC Gamer
http://ca.ign.com/articles/2018/03/09/valve-releases-first-details-about-artifact
The creator of Magic: The Gathering is working on Artifact
تیکه تیکه و خودمونی از این سه منبع اوردم، کسی اگه حال داره درست حسابی ترجمه کنه توی تاپیک خودش صحبت کنیم:D

آخرین ویرایش:
Valve یه سری اطلاعات جدید در مورد Artifact داده که به طرز وحشتناکی عالیه:
  • بازی F2P نخواهد بود.
  • سازنده Magic: The Card Gathering، محبوب ترین بازی کارتی دنیا پشت بازیه.
  • یه هوش مصنوعی داره که بهت یاد می ده چطور بازی کنی(این خیلی خوبه، از Learning Curve خیلی کم می کنه)
  • از مارکت استیم پشتیبانی می کنه، یعنی در واقع کارت ها مثل اسکین های CS GO و DOTA 2 واقعا ارزش دارن و هر وقت عشقت کشید می تونی تبدیل به پول نقدشون کنی.
اما مهمترین چیز واسه اینجا چیزیه که گیبن گفته:

والو می خواد بازم بازی بسازه<:-P و اینکه first of several games یعنی چند تا بازی که قراره معرفی بشن. هورااااا:D
Gabe Newell: 'Hooray! Valve's going to start shipping games again' | PC Gamer
http://ca.ign.com/articles/2018/03/09/valve-releases-first-details-about-artifact
The creator of Magic: The Gathering is working on Artifact
تیکه تیکه و خودمونی از این سه منبع اوردم، کسی اگه حال داره درست حسابی ترجمه کنه توی تاپیک خودش صحبت کنیم:D
smhw_img_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B8%DB%B0%DB%B3%DB%B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B7%DB%B4%DB%B7%DB%B4%DB%B4-512x346.jpg

اعصابم بهم ریخت ، این همه تریلر نشون دادن و گفتم همین الان هم میتونن گلدش کنن ، 2019 در کنار TLOU :| ، احتمالا با این وضع TLOU هم میفته 2020 ~X(
کار درستی کردن بازی یک سری ایرادات تکنیکی داشت و به نظرم عرضه بازی امسال با توجه به اون تریلر بلندی که از برف بازی نشون دادن اشتباه بود بهتر که روی بازی بیشتر کار کنن به نظرم بازی پتانسیل خیلی بالای داره اگه قرار بود با مشکلات تکنیکی عرضه کنن و بعد بخوان با آپدیت مشکلات بر طرف کنن منتقدا بازی دفن میکردن و به نظرم بهتر که این اتفاق افتاد و میتونن بیشتر روی بازی کار کنن .;););)

• Like
Reactions: Optimus Prime
اون Octopath Traveler داره به دلیل اصلی من برای خرید Switch در آینده تبدیل میشه...واقعا خیلی خفنه :x

واقعا بازی خفنیه. سه بعدی ولی با تکسچرهای پیکسلی. ایده خیلی خفنی داره. کلا سوییچ بازی های خیلی خفنی داره. من هنوز درگیر زلدا هستم و تو این چند ماه که خریدم فقط فرصت کردم ماریو اودیسی رو تموم کنم، ولی با این حال شونصدتا بازی تو لیست انتظارمن:دی یه سوییچ بخری با PS4 رسما میتونی از دنیای بیرون خداحافظی کنی و بچپی تو خونه:دی

واقعا بازی خفنیه. سه بعدی ولی با تکسچرهای پیکسلی. ایده خیلی خفنی داره. کلا سوییچ بازی های خیلی خفنی داره. من هنوز درگیر زلدا هستم و تو این چند ماه که خریدم فقط فرصت کردم ماریو اودیسی رو تموم کنم، ولی با این حال شونصدتا بازی تو لیست انتظارمن:D یه سوییچ بخری با PS4 رسما میتونی از دنیای بیرون خداحافظی کنی و بچپی تو خونه:D
Octopath traveler یه دمو روی Eshop داره، اگه تا الان امتحانش نکردی حتما دانلودش کن...
Smash هم که اگه عملکرد نسخه‌های قبلی رو ببینیم، به احتمال بالای 90 درصد هم از نظر نقدها می‌ترکونه و هم از نظر فروش...از همین الان میشه گفت که آخر سال جوایز سبک خودشو به راحتی درو می‌کنه :D
این کلا از موقع معرفیش چشم منو خیلی گرفته بود :D
جدا از آرت استایل خاصش داستان و 8 تا کاراکتر متفاوت از هم خیلی ایده جالبیه....
تیم پشتش هم که تیم قابلی هستن، فقط اون Limited editions امیدوارم قیمت درست حسابی داشته باشه تا بتونیم بخریم :D

طبق آپدیت جدیدی که Naughty Dog داده، کارگردان TLoU و U4 یعنی Neil Druckmann به سمت Vice President استودیو رسیده با این حال همچنان روی TLoU PII هم کار میکنه.
Anthony Newman و Kurt Margenau (کارگردان های The Lost Legacy) هم به عنوان Co-Director های TLoU PII انتخاب شدن.

طبق آپدیت جدیدی که Naughty Dog داده، کارگردان TLoU و U4 یعنی Neil Druckmann به سمت Vice President استودیو رسیده با این حال همچنان روی TLoU PII هم کار میکنه.
Anthony Newman و Kurt Margenau (کارگردان های The Lost Legacy) هم به عنوان Co-Director های TLoU PII انتخاب شدن.

با این حساب دیگه نمیتونه پروژه های بعدی رو کارگردانی کنه.درسته؟
بعید نیست چند وقته دیگه با حفظ سمت اسم استدیو رو هم به نام خودش تغییر بده
ND جای ND...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or