Last edited by a moderator:

اون Octopath Traveler داره به دلیل اصلی من برای خرید Switch در آینده تبدیل میشه...واقعا خیلی خفنهنینتندو طی حرکتی انتحاری Super Smash Bros رو برای نینتندو سویچ معرفی کرد
اطلاعات خاص دیگه ای داد هنشد، فقط اینکه inkling های splatoon هم داخل بازی هست و بازی برای امسال (2018) در نظر گرفته شده.
+
Holy sh!t عاقا
کلا نینتندو دایرکت جالبی نبود :/ تا قبل از معرفی smash مهمترین اتفاقات دایکرت تاریخ انتشار Octopath Traveler و amiibo دارک سولز بودن برام
و fire emblem نشون ندادن
ولی اون اخر smash
احتمالا این بازی بزرگ پاییز نینتندو هست و اینطور که بوش میاد پورت نسخه قبلی نیست...

والو می خواد بازم بازی بسازه"Artifact is the first of several games that are going to be coming from us. So that's sort of good news. Hooray! Valve's going to start shipping games again."
و اینکه first of several games یعنی چند تا بازی که قراره معرفی بشن. هوراااااValve یه سری اطلاعات جدید در مورد Artifact داده که به طرز وحشتناکی عالیه:
اما مهمترین چیز واسه اینجا چیزیه که گیبن گفته:
- بازی F2P نخواهد بود.
- سازنده Magic: The Card Gathering، محبوب ترین بازی کارتی دنیا پشت بازیه.
- یه هوش مصنوعی داره که بهت یاد می ده چطور بازی کنی(این خیلی خوبه، از Learning Curve خیلی کم می کنه)
- از مارکت استیم پشتیبانی می کنه، یعنی در واقع کارت ها مثل اسکین های CS GO و DOTA 2 واقعا ارزش دارن و هر وقت عشقت کشید می تونی تبدیل به پول نقدشون کنی.
والو می خواد بازم بازی بسازهو اینکه first of several games یعنی چند تا بازی که قراره معرفی بشن. هورااااا
Gabe Newell: 'Hooray! Valve's going to start shipping games again' | PC Gamer
http://ca.ign.com/articles/2018/03/09/valve-releases-first-details-about-artifact
The creator of Magic: The Gathering is working on Artifact
تیکه تیکه و خودمونی از این سه منبع اوردم، کسی اگه حال داره درست حسابی ترجمه کنه توی تاپیک خودش صحبت کنیم![]()
اعصابم بهم ریخت ، این همه تریلر نشون دادن و گفتم همین الان هم میتونن گلدش کنن ، 2019 در کنار TLOUDays Gone تا 2019 تاخیر خورد!
http://uk.ign.com/articles/2018/03/09/days-gone-delayed-to-2019
، احتمالا با این وضع TLOU هم میفته 2020 
Days Gone تا 2019 تاخیر خورد!
کار درستی کردن بازی یک سری ایرادات تکنیکی داشت و به نظرم عرضه بازی امسال با توجه به اون تریلر بلندی که از برف بازی نشون دادن اشتباه بود بهتر که روی بازی بیشتر کار کنن به نظرم بازی پتانسیل خیلی بالای داره اگه قرار بود با مشکلات تکنیکی عرضه کنن و بعد بخوان با آپدیت مشکلات بر طرف کنن منتقدا بازی دفن میکردن و به نظرم بهتر که این اتفاق افتاد و میتونن بیشتر روی بازی کار کنن .اعصابم بهم ریخت ، این همه تریلر نشون دادن و گفتم همین الان هم میتونن گلدش کنن ، 2019 در کنار TLOU، احتمالا با این وضع TLOU هم میفته 2020
![]()

اون Octopath Traveler داره به دلیل اصلی من برای خرید Switch در آینده تبدیل میشه...واقعا خیلی خفنه![]()
Octopath traveler یه دمو روی Eshop داره، اگه تا الان امتحانش نکردی حتما دانلودش کن...واقعا بازی خفنیه. سه بعدی ولی با تکسچرهای پیکسلی. ایده خیلی خفنی داره. کلا سوییچ بازی های خیلی خفنی داره. من هنوز درگیر زلدا هستم و تو این چند ماه که خریدم فقط فرصت کردم ماریو اودیسی رو تموم کنم، ولی با این حال شونصدتا بازی تو لیست انتظارمنیه سوییچ بخری با PS4 رسما میتونی از دنیای بیرون خداحافظی کنی و بچپی تو خونه
![]()
این کلا از موقع معرفیش چشم منو خیلی گرفته بوداون Octopath Traveler داره به دلیل اصلی من برای خرید Switch در آینده تبدیل میشه...واقعا خیلی خفنه
Smash هم که اگه عملکرد نسخههای قبلی رو ببینیم، به احتمال بالای 90 درصد هم از نظر نقدها میترکونه و هم از نظر فروش...از همین الان میشه گفت که آخر سال جوایز سبک خودشو به راحتی درو میکنه![]()
احتمالا تا 2020 كه ps5 مياد دو سه تا انحصاري براي 2019 ترتيب دادن تا سال اخر بدون انحصاري نباشه كنسولDays Gone تا 2019 تاخیر خورد!
طبق آپدیت جدیدی که Naughty Dog داده، کارگردان TLoU و U4 یعنی Neil Druckmann به سمت Vice President استودیو رسیده با این حال همچنان روی TLoU PII هم کار میکنه.
Anthony Newman و Kurt Margenau (کارگردان های The Lost Legacy) هم به عنوان Co-Director های TLoU PII انتخاب شدن.
Octopath traveler یه دمو روی Eshop داره، اگه تا الان امتحانش نکردی حتما دانلودش کن...