Last edited by a moderator:

:
Hellblade به احتمال زیاد قراره بزودی واسه Xbox One هم عرضه بشه:
Hellblade: Senua's Sacrifice rated for Xbox One in Taiwan - Gematsu
ایشالا بازی یه چند صد هزار نسخه هم روی X1 بفروشه و Ninja Theory بودجهی خفنی واسه بازی بعدیش داشته باشه و همینطوری مستقل ادامه بده![]()
، امیدوارم فروش بیشتری بکنن واقعا حقشونه. از بس من با این بازی حال کردم و ازش لذت بردم یه ماه طول کشید تا تموم شد.خدا کنه بازی بعدی شون رو خراب نکنن hellblade که فوق العاده بودHellblade به احتمال زیاد قراره بزودی واسه Xbox One هم عرضه بشه:
Hellblade: Senua's Sacrifice rated for Xbox One in Taiwan - Gematsu
ایشالا بازی یه چند صد هزار نسخه هم روی X1 بفروشه و Ninja Theory بودجهی خفنی واسه بازی بعدیش داشته باشه و همینطوری مستقل ادامه بده![]()

State of Decay 1 از بزرگترین سورپرایز های X360 بودتاریخ عرضه State of Decay 2 مشخص شد...22 May امسال و از همون روز اول از طریق سرویس Game Pass در دسترسه
State of Decay 2 launches May 22 - Gematsu
اواخر مِی کمکم داره شلوغ میشه...Detroit: Become Human - Dark Souls Remastered و State of Decay 2، با فاصله یه هفته از هم عرضه میشن.
پ.ن: میدونم بخش Xbox سایت تقریبا نابوده ولی الان رفتم تاپیک بازیو پیدا کنم و راستش اصلا باورم نمیشه که بازی توی بخش X1 کلا تاپیک نداره![]()
البته خد کال اف فروش خوبی داره ولی خب باز ترسیده گویاRed Dead Redemption 2 یه کاری کرد که Call of Duty برای اولین بار بعد از گذشت بیشتر از 10 سال، به جای ماه نوامبر، تقریبا یک ماه زودتر (12 اکتبر) عرضه بشه!
LOL
چه یهویی دوتا بازی معرفی شدن
به E3 هم اعتقادی ندارن کلا![]()

حالا RDR قبلی هم گولاخ فروخته بود؟اکتی بدجوری گرخیده
توی 10 سال گذشته سابقه نداشته بازی رو اکتبر ریلیز کنه که به لطف راک استار این اتفاق داره میفته

حالا RDR قبلی هم گولاخ فروخته بود؟
فکر نمیکنم سری RDR اندازه GTA محبوب و پرفروش باشه که بگیم همه بازی ها(اونم چیزی مثل COD ) ازش فرار کرده باشن
البته میگم، هیچ ایده ای از آمار فروش RDR ندارم![]()