شان الیوت که یکی از دیزاینرهایـه مهمه بایوشاک انفنت بود و جدیدا تو آرکین سر پروژه Prey کار میکرد دوباره برگشتـه 2K Games
2K تو نواتـو-کالیفرنیا استودیو جدید زده و سمت الیوت همـ اینجا Principle Combat Designer هست .
حالا که یکی از دیزانیرهایـه مهمـه مجموعه رو دوباره استخدامـ کردن بنظر دارن ادامه بایوشاک تو استودیویه جدید میسازن ... خلاصه باید صبر کرد و دید
Burnout Paradise به PS4 ( و شاید X1 ) قراره بیاد.
فعلا فقط برای ژاپن تایید شده، احتمالا برای همین خبری از X1 نیست.
اما چندی قبل توی برزیلم یه خبرایی شده بود!(اینا کلا خوب لو میدن)
---
من که باهاش خیلی حال کردم و دوبار بازی رو گرفتم و تموم کردم! خیلی حال میداد ببینم گول میخورم و دوباره بگیرمش یا نه
Titan Quest اصلی و Immortal Throne رو همراهش داره (Ragnarök رو هم باید داشته باشه!!)
یادمه وقتی این بازی رو گرفتم 4 دیسک بود ، 3 بار تمومش کردم و بعدش هم 1 ماه توی World Editorش نقشه های جدید درست میکردم !!
الان خبرش رو خوندم ظاهرا World Editor ش توی این نسخه هم هست و برای کنسول های PS4 و Xbox One و Switch میاد . . .
به نظر میاد شایعات مربوط به Dark Souls Remaster حقیقت داره و یه نفر تونسته چیزی رو که به نظر برای پیش خرید بازی بوده، ببینه که تاریخ عرضه بازی رو 25 May اعلام کرده. در حال حاضر این اعلامیه برای نسخه PS4 هست و شایعه شده که برای X1 و Switch هم قراره عرضه بشه.