سرخط خبرها

دوتا پست بالاتر آمار کنکورد و ماراتن هست.
وقتی صدر تا ذیل اوضاعت اینطوریه باید بیای با کوجیما تسویه‌حساب کنی آخه؟ :دی
نه واقعا برای اون بخش هم توجیهی نداره ولی خب سونی نشون داده که واقعا سر مسائل مالی شوخی نداره.
بستن اولوشن ، کنسل کردن days gone 2 اونم با فروش خوب 8-7 میلیونی و آمار دیگه ای که طی این سالها از خودش به جا گذاشته.
استودیوهای دیگه هم که خرابکاری کردن یا خروجی درخوری نداشتن رو خب بسته دیگه ، مثل همون کنکورد/firewalk ، بستن BP ، تعدیل بانجی یا حتی شاید به زودی قطع همکاری باهاشون ...
بودجه چقدر بوده مگه؟
میگن بین 150 تا 300 میلیون بوده که رسمی نیست.
ولی کلا مثل اینکه تو این دوتا نسخه DS سونی نهایتا فقط تونسته باشه مبلغ هزینه کرد خودش رو پس گرفته باشه ، نه خیلی بیشتر.
Alinea Analytics میگه نسخه دوم 2.5 میلیون فروخته که 1.8 میلیون روی پلی استیشن بوده و حدود 700هزارتا روی PC و سود برگشت سرمایه سونی هم حدود 170 میلیون دلار بوده.
Death Stranding 2 Has Reportedly Sold Over 2.5 Million Copies

كوجيما اين بساط سلبيرتى رديف كردنش واسه بازياشو بذاره كنار خيلى خوب ميشه؛ فقط هزينه اضافى ميتراشه و ازونطرف هم ميخواد بازياى اكسپريمنتال و با سبكاى عجيب بسازه كه معمولا مخاطبشون كمه.
عملا از بعد ds كارش شده ساخت بازياى نيش و اكسپريمنتال در مقياس AAA با خرج و نون اضافه.

استاد جان يا برو تو سينما يا همينور كارتون بكن ديگه ديوانمون كردى :D
الان سونى ازش بريد،مايكروسافتم قشنگ يه دور OD بماله درشون واسه فيزينت ممكنه دودل بشن.

• Like
Reactions: SNIPER II
من که بازی سبک پیاده‌روی رو کلا دوست نداشتم. نتونستم ارتباط برقرار کنم.‌ نسخه اول با وجود امتیاز ۸۲، ۱۹ میلیون فروخته. بگو اصن‌ ۹ میلیونش رایگان بوده و ۱۰ میلیون نسخه فروخته.

چی میشه نسخه دوم با امتیاز ۸۹، کلا ۲.۵ میلیون نسخه میفروشه؟ مشکل سمت تبلیغات بوده؟ سبک بازی عوض شده؟ دیگه نتونستن گیمرها رو گول بزنن؟ یا چی؟

كوجيما اين بساط سلبيرتى رديف كردنش واسه بازياشو بذاره كنار خيلى خوب ميشه؛ فقط هزينه اضافى ميتراشه و ازونطرف هم ميخواد بازياى اكسپريمنتال و با سبكاى عجيب بسازه كه معمولا مخاطبشون كمه.
عملا از بعد ds كارش شده ساخت بازياى نيش و اكسپريمنتال در مقياس AAA با خرج و نون اضافه.

استاد جان يا برو تو سينما يا همينور كارتون بكن ديگه ديوانمون كردى :D
الان سونى ازش بريد،مايكروسافتم قشنگ يه دور OD بماله درشون واسه فيزينت ممكنه دودل بشن.

مشکل کوجیما اینه که داره بازی های نیش رو به شدت پرخرج و گرون میسازه! یعنی اگه میخواد بره سراغ این ایده های عجیب غریب که Physint هم در همین راستاست، باید هزینه رو پایین نگه داره که با فروش کم توجیه داشته باشه و اگه میخواد مثل یه فیلم هالیوودی پر خرج بهش نگاه کنه، باید بره سراغ بازی بفروش... تلفیق این دوتا میشه شکست تجاری!

منطق نداره بیای بازی مثل DS2 بسازی، با اون ابعاد و اسکیل و اون همه بازیگر... و بعد کلا فروشت 2.5 میلیون باشه! اگه اینا سرپا هستن بخاطر سونی و مایکروسافته که حاضر شدن بهش پول بدن. وگرنه ویدئو گیم خیلی بیرحمه. استدیوهای دیگه رو نگاه کنی با هزینه های کمتر و فروش های حتا بیشتر سریع به مرز ورشکستگی رسیدن! کوجیما صرفا داره با اسم و اعتبارش میره جلو، وگرنه اگه واقعی مستقل بود و کسی خرجشو نمیداد تا الان ده باره ورشکست میشد.

اگه واقعی مستقل بود و کسی خرجشو نمیداد تا الان ده باره ورشکست میشد.

چون میدونه خرجش رو میدن میسازه
میخواد اثارش ماندگار بشه اصلا فکر تجارت و موفقیت نیست به نظرم
دوست داره چیزی که تو ذهنشه بسازه فقط و خودشم حال کنه:D

• Like
Reactions: dark souls
چون میدونه خرجش رو میدن میسازه
میخواد اثارش ماندگار بشه اصلا فکر تجارت و موفقیت نیست به نظرم
دوست داره چیزی که تو ذهنشه بسازه فقط و خودشم حال کنه:D

آره، برای همینم جواهره:دی تنها کسی در دنیاست که میتونه ایده های به شدت نیش و عجیب خودشه انقدر گرون قیمت و با پروداکشن عظیم بسازه. مفت چنگ ما طرفدارانش:دی

DS2 برای من یکی از بهترین بازی های نسل بود. هرچقدر DS1 رو دوست نداشتم عاشق DS2 شدم و انقدر این بازی لحظات کوجیمایی داشت، انقدر اون فانتزی یونیک استاد رو داشت، که اصلا عشق کردم. دم مایکروسافت گرم میده بهش ما باز یبار دیگه فرصت تجربه همچین چیزهای عجیب غریبی رو داشته باشیم:دی

مشکل کوجیما اینه که داره بازی های نیش رو به شدت پرخرج و گرون میسازه! یعنی اگه میخواد بره سراغ این ایده های عجیب غریب که Physint هم در همین راستاست، باید هزینه رو پایین نگه داره که با فروش کم توجیه داشته باشه و اگه میخواد مثل یه فیلم هالیوودی پر خرج بهش نگاه کنه، باید بره سراغ بازی بفروش... تلفیق این دوتا میشه شکست تجاری!

منطق نداره بیای بازی مثل DS2 بسازی، با اون ابعاد و اسکیل و اون همه بازیگر... و بعد کلا فروشت 2.5 میلیون باشه! اگه اینا سرپا هستن بخاطر سونی و مایکروسافته که حاضر شدن بهش پول بدن. وگرنه ویدئو گیم خیلی بیرحمه. استدیوهای دیگه رو نگاه کنی با هزینه های کمتر و فروش های حتا بیشتر سریع به مرز ورشکستگی رسیدن! کوجیما صرفا داره با اسم و اعتبارش میره جلو، وگرنه اگه واقعی مستقل بود و کسی خرجشو نمیداد تا الان ده باره ورشکست میشد.
کوجیما مصداق بارز کسیه که هنوز جای سفت نشاشیده. سال ها حمایت کونامی و به محض تاسیس استدیو که سونی دستشو گرفت و همه چی در اختیارش گذاشت باعث شده از نظر شخصیتی لوس بار بیاد تو این صنعت. یادمه سر متال گیر یه خبر اومده بود که رفته یه آلبوم کامل آهنگ رکورد کرده تمام کاراشو کرده بعد گفته حال نکردم دوباره رفته از اول تمام این پروسه رو انجام داده. راست و دروغشو نمیدونم ولی اگه درست باشه من جای کونامی بودم به قطع کردن برق استدیو بسنده نمیکردم :D

کوجیما بازیساز فوق العادیه، تاثیر بسیار بزرگی روی ویدیوگیم داشت از 30 سال پیش تا الان. منتها این خود شیفتگی داره کار دستش میده همیشه.

درمورد تصمیم سونیم کماکان فکر نمیکنم کسی منکر درست بودنش باشه واقعا اگه منطقی بخوای نگاه کنی. ولی تو این شرایط ادامه دادن همون روند به نظرم ضرر کمتری داشت براش. سونی داره از انباشت اشتباهاتش ضربه میخوره و الان تو موقعیتیه که تصمیمات درستش هم نتیجه معکوس میذاره. بهتره چند سال آینده نگری داشته باشه تا محاسبه سود و ضرر آنی.

کوجیما مصداق بارز کسیه که هنوز جای سفت نشاشیده. سال ها حمایت کونامی و به محض تاسیس استدیو که سونی دستشو گرفت و همه چی در اختیارش گذاشت باعث شده از نظر شخصیتی لوس بار بیاد تو این صنعت. یادمه سر متال گیر یه خبر اومده بود که رفته یه آلبوم کامل آهنگ رکورد کرده تمام کاراشو کرده بعد گفته حال نکردم دوباره رفته از اول تمام این پروسه رو انجام داده. راست و دروغشو نمیدونم ولی اگه درست باشه من جای کونامی بودم به قطع کردن برق استدیو بسنده نمیکردم :D

کوجیما بازیساز فوق العادیه، تاثیر بسیار بزرگی روی ویدیوگیم داشت از 30 سال پیش تا الان. منتها این خود شیفتگی داره کار دستش میده همیشه.

درمورد تصمیم سونیم کماکان فکر نمیکنم کسی منکر درست بودنش باشه واقعا اگه منطقی بخوای نگاه کنی. ولی تو این شرایط ادامه دادن همون روند به نظرم ضرر کمتری داشت براش. سونی داره از انباشت اشتباهاتش ضربه میخوره و الان تو موقعیتیه که تصمیمات درستش هم نتیجه معکوس میذاره. بهتره چند سال آینده نگری داشته باشه تا محاسبه سود و ضرر آنی.

ببین من از ابتدای این خبر گفتم، دوستان هم خوششون نیومد و کلی بهم پریدن، ولی الان که اخبار بیشتر امده تک تک صحبت های منو داره تایید میکنه. گفته شده سونی به کوجیما پروداکشنز پیشنهاد خرید میده و اینا هم میگن نه، حاضرم نمیشن بازی رو کامل برای PS انحصاری کنن، سونی هم که سیاستش عوض شده و دیگه نمیخواد بازی های سینگلش رو برای PC پورت کنه بیخیال پروژه میشه. که دقیقا کار درستیه. یعنی گفته بودن اگه انحصاری باشه حاضرن ریسک کنن پول پروژه ای رو بدن که قرار نیست به سود دهی برسه، اما این همه هزینه و ساپورت فنی برای انحصاری زمانی و بعد از دست دادن این فرنچایز یعنی عین خریت!

اتفاقا من خوشحالم از این تصمیم سونی، به نظرم نشون میده عقل به این شرکت برگشته، فهمیده که باید بازی انحصاری بسازه، و پول به این و اون دادن برای فاند بازی هایی که انحصاری زمانی هستن کاربردی براش نداره. حالا میخواد Physint باشه یا Stellar Blade. بازی که تو پولشو بدی بزرگش کنی سه ماه بعد برای همه پلتفرم ها بیاد جز خریت چه اسمی داره؟ یا بیای بازی هاتو که کنسولت بخاطر اون ها شناخته و محبوب شده رو دونه دونه پورت کنی رو PC!

من بارها گفتم، مشکل Physint انحصاری نبوده، دقیقا اخبار داره میگه مشکل سونی ام همین بوده و دیگه نخواستن خرج یه بازی مالتی پلتفرم رو بدن. همین الان این بازی با حمایت مایکروسافت ساخته میشه، نهایت یک سال انحصاری Xbox میمونه، بعد برای PS6 هم میاد. اون موقع دوستان متوجه میشن این چیزا جز اینکه ارون گرینبرگ عکس پروفایلشو عوض کنه و ملت براش میم درست کنن عایدی دیگه ای نداره. Xbox هم با کوجیما/بی کوجیما هیچ وقت به جایی نمیرسه متاسفانه. همینطور که گیم پس و خرید اکتی و هزاران تا ناشر دیگه کمکی بهش نکرد. و OD هم تا الان براش کاربرد چندانی نداشته... اگه نگیم کلا به یه ور هیچکس نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or