جالبه که بعضیا از توی ایران با دلار ۲۰۰ تومنی و فلاکت به معنای واقعی کلمه دغدغشون جیب کمپانی و فواید دیجیتالی شدنی هست که پس فردا بزنه قابلیت فمیلی شرینگ رو ببنده کلا دیگه باید گیم رو ببوسه بذاره کنار!
والا اینجا همیشه ارزون ترین راه دسترسی قانونی به بازی ها دیجیتال بوده از استیم روسیه و هند و آرژانتین و اوکراین بگیر تا اکانت ظرفیتی کنسول
دیسک مال قشر مرفه جامعه ست
دیسک رو میخری، بعد از اتمامش دوباره با یه درصد هزینه کمتر میفروشی و اینطوری بخش زیادی از هزینه بازی بعدیت جور میشه, بدون اینکه مرفه باشی
اینطوری دو نفر با یک بار پرداخت پول به ناشر تحربه کامل بازی رو بدست میارن.
دوران PS3 یادمه هر سه ماه یه بار GOW3 رو میخریدم، آخر هفته بازیش میکردم و شنبه هفته بعدش تو پرشین تولز میفروختمش. (لامصب مثل پراید بود در کسری از ثانیه فروش میرفت )
درکل نسخه فیزیکی نباشه، ناشر هر بلایی که دلش بخواد میتونه سر مالکیت کاربر بیاره.
والا اینجا همیشه ارزون ترین راه دسترسی قانونی به بازی ها دیجیتال بوده از استیم روسیه و هند و آرژانتین و اوکراین بگیر تا اکانت ظرفیتی کنسول
دیسک مال قشر مرفه جامعه ست
جالبه که بعضیا از توی ایران با دلار ۲۰۰ تومنی و فلاکت به معنای واقعی کلمه دغدغشون جیب کمپانی و فواید دیجیتالی شدنی هست که پس فردا بزنه قابلیت فمیلی شرینگ رو ببنده کلا دیگه باید گیم رو ببوسه بذاره کنار!
شرایط فعلی منو یاد دوران بچگی میندازه که اکثر افراد کنسول های کلون داشتن مثل میکرو
اون زمان هم اینقدر بازی های ارجینال کنسول ها گرون بود که شاید هر شخصی که میتونست کنسول بخره نهایت یدونه بازی داشت و طاق زدن بازی ها رایج بود
البته توی کنسول های کلون هم این داستان بود ولی اونایی که ارجینال داشتن واقعا نمیتونستن از بازی کردن لذت ببرن
واسه اینکه شرایط دقیق اون زمان مقایسه کنم رفتم قیمت دلار و حقوق کارگر سال 73 یا 1995 میلادی که کنسول Snes توی بازار بود و اتفاقا کلون هم نداشت بررسی کردم
اون زمان یدونه کارتریج سوپر نینتندو میخواستی بخری باید حدود 20 هزار تومن پول میدادی و نکته جالب اینجاست حقوق کارگر حدود 23-24 هزار تومن بود یعنی تقریبا طرف باید یک ماه کار میکرد بلکه یدونه بازی Snes بتونه بخره
الانم با قیمت های فعلی واقعا دفاع از هر سیستم که تجربه بازی برامون سخت تر کنه منطقی نیست حداقل برای مردم داخل کشور
امیدوارم مسیری که سونی در پیش گرفته با تاثیر منفی روی درآمد پلتفرم پلی استیشن منجر بشه بلکه این روند حداقل به بقیه شرکت ها سرایت نکنه
واقعا مزیت خرید و فروش دیسک برای کسی که ارجینال بازی میکنه موضوع مهمی هست و نمیشه که واسه هر بازی بریم یدونه اکانت بسازیم که بعدا قابلیت فروش داشته باشه
قطعات PC هم اینقدر گرون شده نمیشه به هر کسی که اعتراض داشت بگی PC بخر پایرت کن
اگر اطلاع ندارید سونی چند روز پیش بدون اطلاع قبلی ۱۳ بازی رو از ps store حذف کرده .
ولی … ولی … آینده صنعت گیم اینه بازیت رو هر لحظه بخوان بتونن ازت بگیرن .
پ.ن : دوست دارم بدونم عزیزانی که ماله برای حذف دیسک میکشن وقتی سونی کنسول شیرینگ رو حذف کرد ( که ۱۱۰٪ در آینده میکنن ) چه ماله ای میخوان بکشن