سرخط خبرها

فروش بازیاشون واسه یـ تیم 200 نفره واقعا اسفناک بود توی استیم که خیلی کم شده بود میشد پیش بینی کرد که بازم تعدیل نیرو میکنن ولی نه اینقدر ! با مدیریت جدید من گفتم میتونن خودشون رو بکشن بالا (واکنیگ دد رو این فصل اخری به نظرم خیلی خوب روش کار کردن) نمیدونم چی بگم !
خب فصل دوم The Wolf Among Us و همچنین عنوان Stranger Things که قرار بوده ساخته بشه هم کنسل شدن و کمپانی اقدام کرده واسه ورشکستگی.

Sources: Telltale Games Shutting Down, The Wolf Among Us 2 and Stranger Things Canceled
WTF !!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
البته به نظر دلیل اصلی تعطیلی یکهویی استدیو شکایت موسس و مدیرعامل سابق استدیو بوده به دلیل خسارت مالی که خورده

More than a year after his expulsion as the CEO of Telltale Games, co-founder and former CEO Kevin Bruner is suing the game development company, according to the Marin Independent Journal. The suit, seeking recovery of financial damages, has been described by Telltale as “meritless” and “an apparent means of extracting revenge on a company already under financial strain.” Rather than owing Bruner money, the lawsuit is comprised of “baseless and careless accusations of petty revenge,” says Telltale.

Former CEO and co-founder sues Telltale Games
The Walking Dead studio Telltale hit with layoffs

devil-may-cry-5.ashx

در dmc5 شما قادر خواهید بود تا با استفاده از پول واقعی شخصیت ها را اپگرید کنید.

Devil May Cry 5 Lets You Spend Real Money To Upgrade Characters

گزارش شده که فقط فصل اول TWD به سوددهی رسیده بود و بین این بازی تا Minecraft، همه از نظر اقتصادی یه شکست بودن: GoT, Borderlands, Wolf, Batman و ...
دقیقا چه غلطی میکردن که بازی هاشون این همه خرج برداشته و هیچکدوم به سوددهی نرسیدن؟ :|
فکر نمیکنم همش به فروش برگرده، اینا خرج بازی هاشون قاعدتا نباید اونقدر باشه که همشون تبدیل به شکست بشن:|

دقیقا چه غلطی میکردن که بازی هاشون این همه خرج برداشته و هیچکدوم به سوددهی نرسیدن؟ :|
فکر نمیکنم همش به فروش برگرده، اینا خرج بازی هاشون قاعدتا نباید اونقدر باشه که همشون تبدیل به شکست بشن:|
دلیل اصلی مدیریت خیلی خیلی بد بودجشون بوده....
بعد از موفقیت TWD S1 چپ و راست شروع به خرید آیپی (یا اجازه ساخت بازی از فیلم ها و بازی های معروف دیگه) کردن که نابودشون کرد به نظرم :|
اخه چه کاریه که 10 تا پروژه همزمان معرفی کنن و روشون کار کنن...
اگه کیفیت رو به کمیت ترجیح میدادن :D خیلی موفق تر میشدن به نظرم....
the wolf among us :( :( :(

در یه اقدام عجیب، Devolver Digital به Rockstar توییت زده و بهشون پیشنهاد دادن Dev Kit های PC و انتشار Red Dead Redemption 2 روی PC دادن. لول:D
یکی دیگه ریپلای کرده نوشته: !After all PC stands for Personal Cowboy:D
یعنی من عاشق این دلیل هایی هستم که آوردن که چرا میتونن این کار رو به نحو احسن انجام بدن:D

Untitled.png

در پی کنسل شدن اپیزود سوم و چهارم فصل اخر TWD ملت یـ کمپین جمع اوری امضا راه انداختن تا حداقل یـ ناشری چیزی پیدا بشه این فصل بازی رو به سرانجام برسونه تا الان هم حدود 18 هزار نفر امضاش کردن !
SAVE The Walking Dead: The Final Season!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or