سازندهی Ori از احتمال ساخت نسخهی بعدی خبر داد
مدیرعامل استودیو سازنده مجموعه Ori به احتمال ساخت نسخهای جدید از این مجموعه، با توصیف «ایدهی دیوانهوارتر» اشاره کرد.
مجموعه Ori همواره به خاطر نوآوری نو در سبک Metroidvania شناخته میشود. مدیرعامل استودیو Moon – استودیو سازندهی بازی –، یعنی Thomas Mahler از «ایدهی دیوانهوارتر» پرده برداشت که نوید احتمال ساخت سومین عنوان مجموعه را میدهد.
Mahler در صفحهی شخصی خود در پلتفرم X
نوشت: «یکی از دیوانهوارترین ایدههایی که برای دنبالهی Ori داشتم، از این [
ویدئو] الهام گرفته بود.» او لینکی از یک tech demo به نام Rebirth برای کنسول GameCube را به اشتراک گذاشت؛ این ویدئو یک موجود درختمانند را به تصویر میکشد که در حال پرسه زدن در جنگل است و در نهایت به یک درخت بزرگ تبدیل میشود.
او در ادامه گفت: «من همیشه عاشق این ایده بودم که نقش یک درخت معنوی را به عهده میگیرید که کل بازی حول محور پرسهزدن یک درخت کوچک در یک محیط متروک میگذرد و در نهایت، آن محیط آرامآرام توسط شما دوباره جان میگیرد. به Katamari فکر کنید؛ اما با حالوهوای Ghibli. فکر میکنم خیلی لذتبخش است که به بازیکنان اجازه تغییر محیطی که در آن قرار دارند را بدهیم. آنها در حین این کار در حال تغییر طراحی ژانر Metroidvania هستند. به جای دادن قدرت بیشتر به بازیکن، محیط را قدرتمندتر میکنیم و فکر میکنم این روش رضایتبخشتر است.»
Mahler مثالی میزند از طراحی نقشهای که در اکثر بازیهای Metridvania دیده میشود؛ نقشهای را فرض کنید که در یک محیط جنگلی متروک شروع شده و شما باید قابلیت double jump و dash را به دست بیاورید تا بتوانید به محیطهای غیر قابل دسترسی، دسترسی پیدا کنید.
اما در این نسخهی سوم احتمالی Ori، به جای باز کردن قابلیتهای مختلف، شما جنگل را به حالت مطلوب خودش برمیگردانید. برای مثال اصلاح کردن مسیر آب تا بتوانید از درهها عبور کنید یا رشد و استفاده از درخت برای استفاده آن به عنوان پل بهجای قدرتمندتر کردن خود از طریق ارتقاها.
او در آخر افزود: «بسیاری از بازیهایی که به موفقیت عظیمی دست پیدا کردند درباره غریزههای انسانی بودند. شکار، جمعآوری، کشاورزی و ... به گمانم مفهوم کشاورزی و باغداری هنوز به صورت کامل استفاده نشدهاند و پتانسیل این را دارند که یک ژانر کاملا جدید بهوجود آورند. این به دلیل مرکزیت این مفاهیم در تجربههای انسانی است.»
Ori and the Blind Forest بیش از ۱۰ میلیون نسخه فروش داشته است که آن را به یکی از موفقترین بازیها در ژانر Metroidvania تبدیل میکند.
منبع