سرخط خبرها

شیوه جدید دوشیدن فن ها . اولین بار ea این کار رو کرد با بازی battlefield 3
DLCهای رزیدنت ایول بد بودن مگه؟ برای ۷ و ۸ یا ۴ ایرادی داشتن مگه که شیردوشی باشه؟ حالا ۴ ریمیک اون بخشش سر نسخه اصلی جزو بازی اصلی بود ولی ۷ و ۸ که کلا حال و هوای متفاوتی داشتن محتوای پولیش!

۲۰۲۵۱۱۱۹_۲۳۴۴۴۵.jpg

خالق NieR: Automata، یوکو تارو، اخیراً بر روی پروژه‌های کنسل شده زیادی کار کرده است.

به‌گزارش وبسایت 4Gamers، یوکو تارو، خالق NieR: Automata ، و هیدکی کامیا، کارگردان Bayonetta، اخیراً در همایشی در مورد بازی‌های ویدیویی در کره جنوبی کره‌ای شرکت کردند تا دیدگاه های خود را در مورد فلسفه طراحی بازی و فرآیند های خلاقانه خود به اشتراک بگذارند.

وقتی از این دو‌ در‌‌ مورد وضعیت آخرین پروژه‌هایشان سوال شد، کامیا اشاره کرد که استودیو کلاورز سخت در حال کار بر روی دنباله بازی Okami و در همین حین نیز به دنبال گسترش تیم توسعه بازی است.

از طرف دیگر، یوکو تارو در مورد وضعیت
پروژه های اخیر خود توضیح داد: «اغلب به من گفته می‌شود «چرا دنباله‌ی جدیدی برای NieR نمی‌سازی » یا « یوکو تارو هیچ کاری نمی‌کند »، اما این به این دلیل است که اخیراً خیلی از پروژه‌هایی که در آن‌ها دخالت داشتم، در میانه توسعه متوقف شده‌اند. در واقع من در این مدت روی برخی از چیزها کار می‌کردم، اما هیچ‌کدام از آن‌ها هرگز به سرانجامی نرسیدند. البته من برای آن‌ها دستمزد دریافت کردم، بنابراین شخصاً مشکلی با این موضوع ندارم، اما اینطور بنظر می‌رسد مردم فکر می‌کنند که من بیکار بودم، فقط به خاطر اینکه که هیچ‌ کدام از پروژه‌هایی که روی آنها کار کردم منتشر نشده‌اند.»

با وجود پروژه‌های کنسل شده یوکو تارو‌‌ تصمیم گرفته که خوش‌بین بماند و ترجیح می‌دهد در مسیر خلق یک اثر واقعا خوب چندین بار شکست بخورد تا اینکه چندین اثر خشک و بی کیفیت منتشر کند. تارو افزود: «من این موضوع را چیز منفی نمی‌دانم و معتقدم اگر قرار باشد چیز عجیب و غریبی منتشر کنم، همان بهتر که اصلاً چیزی منتشر نکنم.»

NieR: Automata creator Yoko Taro says he’s actually been working on a lot of projects recently, it’s just that they got cancelled midway - AUTOMATON WEST

استودیو Avalanche، سازنده مجموعه Just Cause، شعبه خود در لیورپول انگلستان را رسماً تعطیل کرد.
این تعطیلی پس از لغو توسعه بازی انحصاری Xbox با عنوان Contraband صورت گرفته و در پی آن، ۳۱ نفر از کارمندان شعبه لیورپول تعدیل شدند. شرکت آوالانچ اعلام کرده که این اقدام بخشی از فرآیند بازسازی ساختاری است که برای تضمین پایداری طولانی‌مدت استودیو انجام شده و شامل تعدیل نیرو در دفاتر مالمو و استکهلم سوئد نیز می‌شود.

Avalanche Liverpool studio closed following cancellation of Xbox exclusive Contraband

سایلنت هیل ۲ برای Xbox آمده و جالب اینکه قابلیت Xbox Play Anywhere دریافت کرد

View attachment 401386
این Xbox Play Anywhere هم برای گیمرها خوبه هم باعث رشد فروش تو اکوسیستم Xbox میشه و Developers هم تشویق میشن بازیهاشون رو برای Xbox انتشار بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or