Last edited by a moderator:
منبع از gamefaqs؟
اصلاح شد.هیچ منبع رسمی چنین چیزی نگفته
میشه خواهش کنم یه تاپیک برای این عزیز @noctis-sm3 بزنید اونجا فقط تریلر بزاره دل ما شاد بشه. قبلا تاپیک بازی های ایندی میذاشت دعواش کردن دیگه نمیزاره اینجا هم بین اخبار اینجا اونجا گم میشه. تریلرهاش خیلی نابی هست
برای مدت طولانی در نقش هیناکو در دنیا Silent Hill زندگی کردم. بعضی روزها واقعا حس میکردم در حال از دست دادن سلامت روان و عقل خودم هستم درگیر این دنیا شدم. اما همین روزها برای ساخت این اثر بسیار ارزشمند بودند ارزشش رو داشت. به زودی می توانیم این اثر را به دست شما برسانیم، بی صبرانه منتظرم. لطفا حمایت تان را دریغ نکنید.
عروس ننم بشه کامل عقلش رو از دست میده.
با نزدیک شدن به انتشار یکی از مورد انتظارترین عناوین ترسناک، اطلاعات جدیدی درباره روند تولید بازی Silent Hill f منتشر شده که نشان میدهد تجربه ساخت این بازی حتی برای بازیگران آن هم ترسناک بوده است. کوناتسو کاتو، بازیگر نقش شخصیت اصلی Silent Hill f، صحبت های جالبی به تازگی درمورد اثرات روانی بازی در نقش هیناکو انجام داده.
حال حساب رسمی Silent Hill در شبکه اجتماعی X در پیامی صحبت های کوناتسو کاتو در ارتباط با با بازی در نقش هیناکو رو با طرفداران در میان گذاشته.
با توجه به فضای تاریک و محتوای روانی که در تریلرها و اطلاعات رسمی بازی دیده شده، چنین تجربه از سوی بازیگر نقش هیناکو قابل درک است. به نظر میرسد که Silent Hill f حتی از دیگر نسخه های این سری نیز ترسناکتر خواهد بود، تا جایی که مدتی به دلیل محتوای خشونت آمیز در استرالیا ممنوع شد، هر چند این ممنوعیت در نهایت برداشته شد.
شرکت Konami نیز پیش از عرضه بازی به بازیکنان هشدار داده که در صورت احساس ناراحتی شدید، حین بازی استراحت کنند یا با فردی صحبت نمایند.
از رسانه ها و تولید کنندگان محتوا که بازی های ما را در Summer Game Fest تماشا کردن تشکر میکنیم، به زودی منتظر انتشار بررسی های اولیه از Resident Evil Requiem، Onimusha: Way of the Sword و نخستین تجربه عملی از Pragmata باشید. اطلاعات بیشتر درباره Pragmata نیز طی چند هفته آینده منتشر خواهیم کرد، با ما همراه باشید
وضعیت چند وقت اخیر فنا بازی ها ترسناک ژاپنیعروس ننم بشه کامل عقلش رو از دست میده.
جدا از شوخی تو زمانه خوبی هستیم فقط فتال فریم هم برگرده دور هم عشق کنیم
استودیویی که میتونس الان قسمت دوم دیزگان رو هم داده باشه و قطعا فروششو هم بکنه به این وضع انداختن .View attachment 384407
جیسون شرایر: به گزارش بلومبرگ، استودیوی بند (Bend) متعلق به سونی که اوایل امسال یک بازی لایو-سرویس را لغو کرده بود، امروز حدود ۳۰ درصد از کارکنان خود (تقریباً ۴۰ نفر) را اخراج کرده است. پس از لغو آن پروژه، این استودیو کار روی پروژهی جدیدی را آغاز کرده بود.