Last edited by a moderator:
اینکه چقدر معتبره نمیدونم اگر کسی منبعی پیدا کرد لطفن بزاره
خیلی خوبه که میکرویدز همچنان سرپاست و سایبریا و عناوین دیگش نسخه های جدید و ریمیک میگیرن.ریمستر Syberia برای کنسول های نسل نهم و pc برای سه ماهه پایانی 2025 معرفی شد
View attachment 380091View attachment 380092View attachment 380093View attachment 380094View attachment 380095View attachment 380096View attachment 380097View attachment 380098
Syberia Remastered announced for PS5, Xbox Series, and PC
من با کیت واکر زندگی کردم و امیدوار بودم ریمیک بشه و سوم شخصریمستر Syberia برای کنسول های نسل نهم و pc برای سه ماهه پایانی 2025 معرفی شد
View attachment 380091View attachment 380092View attachment 380093View attachment 380094View attachment 380095View attachment 380096View attachment 380097View attachment 380098
Syberia Remastered announced for PS5, Xbox Series, and PC
بعید هم نیست چون سونی شاید کمی شل کرده باشه ولی هنوز اونقدر ماجرا رو ول نکرده به امون خدا که بازی هاش واسه ایکس باکس اینا هم بیادخبر بد برای پی سی گیمر
احتمال زیاد سونی پورتاش رو کنسل کنه
ی چن روز پیشم ی خبر گذاشت یکی از بچه ها ک پورت ها رو میخواد کنسل کنه با این خبر الان منطقی شد
فروش نرفتن بازی ها تو اکس باکس یه باور اشتباه است که از گزارشات فروش هفتگی فیزیکی بریتانیا نشأت میگیره. 1 میلیون دلار درآمد هم باز هم یک میلیون دلار هست و برای ناشران مهم هست. بازی ها به اندازه وسعت پلتفرم اکس باکس فروش میرند و قابل مقایسه با پلی استیشن نیستند.بعید هم نیست چون سونی شاید کمی شل کرده باشه ولی هنوز اونقدر ماجرا رو ول نکرده به امون خدا که بازی هاش واسه ایکس باکس اینا هم بیاد
سونی بازی هاش(اگه مثل بچه آدم بازی بسازه)همینجوری فروش میره و نیازی به بازار ایکس باکس نداره چون عملا ایکس باکس فروش بازی آنچنانی نداره اما ایکس باکس به فروش بازی هاش رو پلتفرم سونی نیاز داره چون با استراتژی اشتراک گیم پس حداکثری تو یه راهی قدم گذاشتن که خروج ازش غیر ممکنه
گیم پس اونقدر که میخواستن درآمدزایی نمیکنه
مشتری رو هم با دی وان کردن بازی های بزرگ بد عادت کردن
الان هم بازی خریدن واسه مخاطب هاش زور داره چون بازی مفتی بازی کردن
پس بهترین کار اینه انحصاری هاشو به سونی فن ها بفروشه و سود خوبی بگیره
به نظر من از دو حالت خارج نیست
یا قرار دادی میبندن که بازی ها قفلی چیزی داشته باشه و فقط روی پی سی ها در دسترس باشه و رو کنسول نشه اجراش کرد
یا کلا یه مدتی پی سی رو بیخیال میشن و پورت جدید نمیدن
البته احتمال سومی هم هست که شل کنه و بذاره بازی هاش بیاد رو ایکس باکس ولی با توجه به شایعات و سر نخ ها بعید میدونم![]()
![]()
با توجه به اینکه این مورد رو دنیل ریچمن عنوان کرده بود...دراکمن تایید کرد که غیر از اینترگلکتیک، یک بازی دیگری هم در ناتیداگ درحال ساخته.
ایشون کارگردانش نیست و فقط نقش منتور و تهیهکننده داره.
کارگردان این بازی آقای شاون اسکای کارگردانی لاست لگسی هست.
View attachment 380244