Last edited by a moderator:
ممکن شو، ساخته شو، عرضه شو، شایعه نباش سر جدتHalf-Life 3 Is Being Widely Playtested Ahead of a Possible Summer Reveal, Winter Release; Game Is Playable From Beginning to End – Rumor
View attachment 377388
در گزارش منتشر شده در وبسایت Wccftech، خبرهایی مبنی بر انجام تستهای گسترده روی پروژهای با کد HLX منتشر شده است که بسیاری معتقدند نمایندهی "Half‑Life 3" باشد. طبق گفتههای تایلر مکویکر، که پیشتر اطلاعات قابل اطمینانی در رابطه با نشتهای Valve ارائه داده، این پروژه اکنون بهطور کامل قابل بازی از ابتدا تا انتها شده و تیم توسعه روی بهینهسازی دقیق آن متمرکز است.
بر خلاف "Half‑Life: Alyx" که تجربهای مجازی (VR) ارائه میداد، این نسخه قرار نیست از قابلیتهای VR برخوردار باشد. یکی از ویژگیهای برجسته این پروژه، استفاده از تولید روندی (Procedural Generation) در بهبود اجزای مختلف بازی مانند درها، فیزیک، اشیاء محیطی، انواع دشمنان و شخصیتهای غیرقابل بازی (NPC) است؛ رویکردی که شبیه به سیستم مدیریتی مورد استفاده در بازیهای قبلی Valve مانند "Left 4 Dead" محسوب میشود.
اگرچه تاکنون هیچ اعلام رسمی از سوی Valve صورت نگرفته، اما شایعات مبنی بر امکان افشای رسمی بازی در تابستان و عرضه آن در زمستان جاری، موجی از امید و هیجان را در میان هواداران این سری از بازیها ایجاد کرده است. این خبر میتواند پاسخی به انتظار طولانیمدت طرفداران بعد از پایان "Half‑Life 2: Episode 2" باشد و نشاندهندهی حرکت جدی Valve به سوی نهایی کردن این پروژه محبوب محسوب شود.
طرح تنظیم بازاره، لول دیزاین در این تریلر نسل هفتیه و انیمیشن ها چنگی به دل نمی زنه، با اینکه ابتدای تریلر زدن هنوز جای کار داره بنظرم شیرازه کار همینهگیم پلی جدید از Code Violet یک عنوان سوم شخص ترسناک که یاد آور دینو کرایسس هست. امسال منتشر میشه.
View attachment 377501
View attachment 377502
شخصا امیدوارم بیشتر پولیش بشه و یه جورایی دلم به گیم پلی خوشه. قطعا گرافیک نقطه قوتش نیست.طرح تنظیم بازاره، لول دیزاین در این تریلر نسل هفتیه و انیمیشن ها چنگی به دل نمی زنه، با اینکه ابتدای تریلر زدن هنوز جای کار داره بنظرم شیرازه کار همینه
چهره کارکتر هم نسبت به تریلر سینماتیک اول دسخوش تغییرات شده و بازخوردها رو لحاظ کردن، چیزی که از پشت نشون دادن! نمای سوم شخص خسته کننده نمی شهپازل بازی با توجه به نمادهای PS جالب بود
View attachment 377504
View attachment 377505
برای فن های DC پیش غذاست و اگر عنوان خوبی بشه منم حتما تجربش می کنم. با تمام مواردی که ذکر کردم این تریلر جذابیت های خودشو دارهشخصا امیدوارم بیشتر پولیش بشه و یه جورایی دلم به گیم پلی خوشه. قطعا گرافیک نقطه قوتش نیست.
ولی برای منی که عاشق دینو کرایسس هستم و به یه ریمستر هم راضی، هیجان آوره به هر حال.
والا با این انیمیشن ها، انتقام پرنس آو پرشیای سگا هم نمیتونه بگیرههند به جنگ یوبیسافت میرود تا انتقام Prince of Persia را بستاند.
با عنوانی به اسم The Age of Bhaarat که البته کمی Gow هستن ، کمی Black Myth و هم اساسینز کرید.
با شرکت آمیتا باچان ، شوخی نمیکنم خودتون ببینین
The Age of Bhaarat - Official Announcement Trailer
استودیوشون (tara gaming) تو بمبئیه.
البته مثل اینکه دفتر لندن هم داره و با هم دارن کار میکنن.
خلاصه با فاصله نزدیکی از چین ، هند هم وارد صنعت AAA میشود.

با این وضع قیمتا دیگه بهترین انتخاب رسمن همون PS5 Pro محسوب میشهبه دنبال افزایش قیمت اخیر xbox اینفلوئنسر های ایکس باکس برای تجربه gta به خرید Ps5 pro هجوم بردند .
Discussion - Prominent Xbox influencers are quickly buying the PS5 Pro in anticipation of GTA VI after Xbox price hikes
پ.ن : سری x دو ترابایت 730$
Ps5 pro دو ترابایت 700$