سرخط خبرها

سم لیک از استودیوی Remedy و لوکاس پوپ، سازنده مستقل، در مراسم Game Developer Choice Awards امسال مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

1000008339.jpg

این مراسم که در کنفرانس توسعه‌دهندگان بازی (GDC) برگزار می‌شود، شامل اعطای جایزه یک عمر دستاورد مستمر به سم لیک و جایزه پیشگام به لوکاس پوپ خواهد بود.

سم لیک نزدیک به ۳۰ سال است که در Remedy Entertainment فعالیت دارد. او نویسنده‌ی دو بازی اول Max Payne و Alan Wake، کارگردان و تهیه‌کننده Quantum Break و نویسنده‌ی Control بوده است.

مدیر مراسم GDC، استفنی هاوکینز، در بیانیه‌ای گفت:

«جوایز Game Developers Choice سابقه‌ای پرافتخار در تقدیر از افرادی دارد که بازی‌های ویدیویی را به جذاب‌ترین و تأثیرگذارترین روش داستان‌گویی تبدیل کرده‌اند.»

«ما هیجان‌زده‌ایم که از سم لیک و لوکاس پوپ به دلیل تعهدشان به گسترش مرزهای این رسانه، از طریق ساختارهای روایی فراموش‌نشدنی، پرسش‌های اخلاقی پیچیده و گیم‌پلی تأثیرگذار تقدیر کنیم.»​

آقای نیل دراکمن، خالق The Last of Us

در سخنرانی DICE Summit توضیح می‌دهد که در Naughty Dog، ایده‌های اولیه معمولاً کلیشه‌ای هستند
حدود 13 سال پیش من تو بازی سنتر گفتم کلیشه ای هست 600 نفر نقل قول کردن و به ما هیت دادن. اون دنیا باید جواب پس بدین :D

حدود 13 سال پیش من تو بازی سنتر گفتم کلیشه ای هست 600 نفر نقل قول کردن و به ما هیت دادن. اون دنیا باید جواب پس بدین :D
خوب حداقل متن بخون تموم کن لامصب
در Naughty Dog، ایده‌های اولیه معمولاً کلیشه‌ای هستند و برای رسیدن به یک ایده‌ی خلاقانه، باید چندین بار بازبینی و اصلاح شوند. این روند دشوار است، اما تنها راه غلبه بر شک و تردید، پذیرش تغییرات و تکرار مداوم است.

1740235842128.png

1740235696403.png

ریمستر God of War واقعی است و به‌زودی معرفی می‌شود

طبق گفته‌های جف گراب، نسخه‌ی ریمستر بازی God of War در دست ساخت است و قرار است نزدیک به نمایشگاه بیستمین سالگرد این سری که در ۱۵ مارس برگزار می‌شود، معرفی شود.

این نمایشگاه شامل آثار هنری اختصاصی، طرح‌های مفهومی و یادگاری‌هایی خواهد بود که میراث غنی این مجموعه‌ی محبوب را به نمایش می‌گذارد.

آخرین ویرایش:

داستان از پست کریس انکا شروع شد.(ایشون یه کرکتر دیزاینر مطرح هست که برای بانحی، مارول و خیلی از فیلم‌های معروف طراحی داشته) ایشون تو صفحه خودش میگه: "بالاخره می‌توانم فاش کنم که در حال ساخت یک اثر هنری از اودین برای نمایشگاه بیستمین سالگرد God of War در ماه آینده در @gallerynucleus هستم." این نمایشگاه هم بین ۱۵ تا ۲۳ مارچ برگزار میشه . جف گراب هم در جوابش میگه:

فکر می‌کنم آن شایعات ریمستر خدای جنگ کمی عجولانه بودند. این اتفاقات نزدیک‌تر به این رخ می‌دهند.

1000008367.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or