سرخط خبرها

Thunderful Games و توسعه دهنده Stormteller Games اعلام کردند Lost in Random: The Eternal Die، دنباله ای برای بازی ماجراجویی 2021 است.
در Lost in Random: The Eternal Die، الکساندرا، که قبلا به عنوان ملکه شناخته می شد، و همراهش، فورچون، توسط Mare the Knight، که در حال طراحی فصل آخر آنهاست، در داخل Black Die اسیر شدند. بازیکنان راه خود را از طریق دستکشی که به‌طور تصادفی تولید می‌شود، می‌جنگند، جایی که با پیاده‌های هیولایی و بازی‌های رومیزی غول‌پیکر می‌جنگند تا گنجی را به دست آورند که شانس آنها را برای شکست دادن شکنجه‌گر الکساندرا افزایش می‌دهد.

Lost in Random: The Eternal Die قرار است امسال برای PC، Xbox Series X|S (و همراه با GamePass)، PS5 و Switch عرضه شود.

Lost in Random: The Eternal Die announced

Thunderful Games و توسعه دهنده Stormteller Games اعلام کردند Lost in Random: The Eternal Die، دنباله ای برای بازی ماجراجویی 2021 است.
در Lost in Random: The Eternal Die، الکساندرا، که قبلا به عنوان ملکه شناخته می شد، و همراهش، فورچون، توسط Mare the Knight، که در حال طراحی فصل آخر آنهاست، در داخل Black Die اسیر شدند. بازیکنان راه خود را از طریق دستکشی که به‌طور تصادفی تولید می‌شود، می‌جنگند، جایی که با پیاده‌های هیولایی و بازی‌های رومیزی غول‌پیکر می‌جنگند تا گنجی را به دست آورند که شانس آنها را برای شکست دادن شکنجه‌گر الکساندرا افزایش می‌دهد.

Lost in Random: The Eternal Die قرار است امسال برای PC، Xbox Series X|S (و همراه با GamePass)، PS5 و Switch عرضه شود.

Lost in Random: The Eternal Die announced
دموی بازیو الان میتونید بازی کنید....

1000007392.jpg
آقای ویکتور آنتونوف، طراح هنری Half-Life 2 و طراح Dishonored در سن ۵۲ سالگی درگذشت.

این خبر را مارک لِیدلاو، نویسنده سابق VALVE در شبکه X اعلام کرد:

«نمی‌خواستم چیزی بگویم تا زمانی که از صحت آن مطمئن شوم، اما امروز متوجه شدم که ویکتور آنتونوف، رهبر هنری خلاق ما در Half-Life 2، درگذشته است.»

«جزئیاتی ندارم. فقط غمگینم. او درخشان و اصیل بود. هر چیزی را بهتر می‌کرد.»

آنتونوف در ۱۷ سالگی از بلغارستان به پاریس مهاجرت کرد و در ادامه روی چندین بازی برجسته کار کرد یا به‌عنوان مشاور حضور داشت.
پس از Valve، آنتونوف به Arkane Studios پیوست. او در گفت‌وگو با برتین گفته بود:
"«والو جای فوق‌العاده‌ای است، اما من به پروژه‌ها علاقه دارم، نه شرکت‌ها. من به‌طور خاص برای Half-Life 2 به Valve رفتم. سپس با Arkane همکاری کردم تا روی The Crossing و Dishonored کار کنم. برای من، پروژه از هر چیزی مهم‌تر است.»

«روحش شاد»

نمونه کارهای وی.
1000007391.jpg 1000007390.jpg

آخرین ویرایش:
1000007406.jpg

شایعه: خبرنگاران Kotaku ادعا می‌کنند ممکن است بازی Grand Theft Auto 6 در ۲۸ اکتبر ۲۰۲۵ منتشر شود. در حالی‌ست که Rockstar Games هنوز چیزی را تأیید نکرده است، تحلیلگران با توجه به استراتژی Take-Two، انتشار بازی را در اکتبر یا نوامبر پیش‌بینی می‌کنند.

در میان این شایعات، اینسایدر رابرتو سرانو نیز پیش‌بینی خود را به اشتراک گذاشته است. به گفته‌ی او، تریلر دوم GTA 6 ممکن است در ۲۵ فوریه یا پیش از ۳۱ مارس منتشر شود، اما در آن تاریخ انتشار بازی فاش نخواهد شد. او معتقد است که تاریخ دقیق تنها در تریلر سوم که احتمالاً اواخر تابستان منتشر می‌شود، اعلام خواهد شد. بر اساس پیش‌بینی او، بازی در ۱۸ نوامبر ۲۰۲۵ عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:

View attachment 367678
آقای ویکتور آنتونوف، طراح هنری Half-Life 2 و طراح Dishonored در سن ۵۲ سالگی درگذشت.

این خبر را مارک لِیدلاو، نویسنده سابق VALVE در شبکه X اعلام کرد:

«نمی‌خواستم چیزی بگویم تا زمانی که از صحت آن مطمئن شوم، اما امروز متوجه شدم که ویکتور آنتونوف، رهبر هنری خلاق ما در Half-Life 2، درگذشته است.»

«جزئیاتی ندارم. فقط غمگینم. او درخشان و اصیل بود. هر چیزی را بهتر می‌کرد.»

آنتونوف در ۱۷ سالگی از بلغارستان به پاریس مهاجرت کرد و در ادامه روی چندین بازی برجسته کار کرد یا به‌عنوان مشاور حضور داشت.
پس از Valve، آنتونوف به Arkane Studios پیوست. او در گفت‌وگو با برتین گفته بود:
"«والو جای فوق‌العاده‌ای است، اما من به پروژه‌ها علاقه دارم، نه شرکت‌ها. من به‌طور خاص برای Half-Life 2 به Valve رفتم. سپس با Arkane همکاری کردم تا روی The Crossing و Dishonored کار کنم. برای من، پروژه از هر چیزی مهم‌تر است.»

«روحش شاد»

نمونه کارهای وی.
View attachment 367679View attachment 367680
عجب خبر دردناکی بود، عجب آدم خاص و نابغه ای بود. جوری شوکه م کرد خبرش که هنوزم توی فاز انکارم...

عنوان Rainbow Six Siege X معرفی شد :

معرفی کامل 13 مارچ

پ.ن : طبق شایعات یـ چیزی ـه در حد سیکوئل (تو مایه های CS2 و OW2)
دقیقا پیش بینی منم همینه. به خاطر ارتقای انجین بازی، میتونن کاراکتر با قابلیت های متفاوت تری اضافه کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or