Last edited by a moderator:
مزخرف ترین دوره سونی در تاریخ معاصر
دموی بازیو الان میتونید بازی کنید....Thunderful Games و توسعه دهنده Stormteller Games اعلام کردند Lost in Random: The Eternal Die، دنباله ای برای بازی ماجراجویی 2021 است.
در Lost in Random: The Eternal Die، الکساندرا، که قبلا به عنوان ملکه شناخته می شد، و همراهش، فورچون، توسط Mare the Knight، که در حال طراحی فصل آخر آنهاست، در داخل Black Die اسیر شدند. بازیکنان راه خود را از طریق دستکشی که بهطور تصادفی تولید میشود، میجنگند، جایی که با پیادههای هیولایی و بازیهای رومیزی غولپیکر میجنگند تا گنجی را به دست آورند که شانس آنها را برای شکست دادن شکنجهگر الکساندرا افزایش میدهد.
Lost in Random: The Eternal Die قرار است امسال برای PC، Xbox Series X|S (و همراه با GamePass)، PS5 و Switch عرضه شود.
Lost in Random: The Eternal Die announced
عجب خبر دردناکی بود، عجب آدم خاص و نابغه ای بود. جوری شوکه م کرد خبرش که هنوزم توی فاز انکارم...
View attachment 367678
آقای ویکتور آنتونوف، طراح هنری Half-Life 2 و طراح Dishonored در سن ۵۲ سالگی درگذشت.
این خبر را مارک لِیدلاو، نویسنده سابق VALVE در شبکه X اعلام کرد:
«نمیخواستم چیزی بگویم تا زمانی که از صحت آن مطمئن شوم، اما امروز متوجه شدم که ویکتور آنتونوف، رهبر هنری خلاق ما در Half-Life 2، درگذشته است.»
«جزئیاتی ندارم. فقط غمگینم. او درخشان و اصیل بود. هر چیزی را بهتر میکرد.»
آنتونوف در ۱۷ سالگی از بلغارستان به پاریس مهاجرت کرد و در ادامه روی چندین بازی برجسته کار کرد یا بهعنوان مشاور حضور داشت.
پس از Valve، آنتونوف به Arkane Studios پیوست. او در گفتوگو با برتین گفته بود:
"«والو جای فوقالعادهای است، اما من به پروژهها علاقه دارم، نه شرکتها. من بهطور خاص برای Half-Life 2 به Valve رفتم. سپس با Arkane همکاری کردم تا روی The Crossing و Dishonored کار کنم. برای من، پروژه از هر چیزی مهمتر است.»
«روحش شاد»
نمونه کارهای وی.
View attachment 367679View attachment 367680
دقیقا پیش بینی منم همینه. به خاطر ارتقای انجین بازی، میتونن کاراکتر با قابلیت های متفاوت تری اضافه کنن.عنوان Rainbow Six Siege X معرفی شد :
معرفی کامل 13 مارچ
پ.ن : طبق شایعات یـ چیزی ـه در حد سیکوئل (تو مایه های CS2 و OW2)