سرخط خبرها

View attachment 366680
تکمیلی: شعبه مونترال هم داشته روی یک بازی از فلش کار می کرده، که بعد از عدم موفقیت فیلم، کنسل شده... مدتی هم تو مدیران رده بالا بحث بوده که یک بازی از کنستانتین بسازن، که در نهایت به نتیجه نرسیدن!
تکمیلی 2: پیش از شروع واندروومن، وارنر برای مونولیث دو گزینه می زاره، یا یک بازی از DCU یا بازی از گیم اف ترونز، که در نهایت اینا واندروومن رو انتخاب می کنند!

از طرفی گفتن، اینا در ابتدا قصد داشتن در نسخه پیش از ریبوت از سیستم نمسیس استفاده کنند، که حدس می زنن تو ویژن جدید قرار نیست استفاده ای ازش بشه!

از طرفی گفتن، اینا در ابتدا قصد داشتن در نسخه پیش از ریبوت از سیستم نمسیس استفاده کنند، که حدس می زنن تو ویژن جدید قرار نیست استفاده ای ازش بشه!
یکی نیست بگه عوضیا شما اگر برنامه ایی با سیستم نداشتید مرض داشتید patentش رو ثبت کردید؟:|

روال بیشتر استودیوهای وارنر.
هر 10 سال یه بازی میدن بیرون و مثل اینکه برنامه دارن رکوردشون رو ارتقا هم بدن.
خیلی عجیبه واقعا.

خدا میدونه مونولیث قبل از واندروومن چندتا بازی کنسلی داشته.
حدس من اینه که احتمال بسیار زیاد طی همین یکی دو سال (صد درصد برای همین نسل) تایتل بتمن بعدی Rocksteady رو خواهیم داشت (برخلاف گزارش که ذکر شده سال ها باهاش فاصله داریم)، و باز هم احتمال خیلی زیاد با همون فرمول محبوب قدیم فرانچایز [که هم خودشون و هم استودیوی WBM جواب گرفته بودن].
حدس که چه عرض کنم تقریبا میشه مطمئن بود. راکستدی به لحاظ تکنیکی استودیو توانمندیه در این شکی نیست، و با سرعتی که طی این چند ماه دچار تعدیل نیرو شد و از اونور هم وارنر یه دفعه ترمز اون روند افتضاح رو کشید، برداشت من اینه که از بالا بهشون دستور رسیده که هر چه سریع تر خسارت مالی که تایتل های اخیر داشتن رو جبران کنن که خب این صرفا با ریلیز سریع پروژه ها با ابعاد محدود (در حد سینگل پلیر) ممکن هست. از اونور هم این پروژه اگر همون Batman Beyond ـی باشه که WBM داشته روش کار میکرده و یه سری کانسپت آرت هم سال ها پیش ازش لیک شده بوده، میشه گفت که یه بخشی ازش انجام شده و راکستدی نهایت همون رو ادامه میده و روی انجین UE جدیدشون پورت میکنه.
میشه امیدوار بود به این روند... کشیده ای که وارنر سر Suicide Squad خورد حالا حالا ها جاش خوب نمیشه :دی

• Like
Reactions: Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or