Last edited by a moderator:
سیخ بشه بره تو چشم سازندگان Concord و Suicide squadطبق خبر غیر رسمی، فروش بازی بلک میث ووکانگ تا به الان بین ۱۲.۴ تا ۱۴.۱ میلیون نسخه تخمین زده میشود این اعداد را دو سایت Gamalytic و VG Insights اعلام کردند. فروش رسمی اعلام شده چند روز پیش، ۱۰ میلیون بود.
View attachment 347568
شایعه به درد نمیخوره، خبر قطعی بیار تا شیرینی رو بدم بهت.
بعد 17 سال اونم فقط شیرینی. ما روت حساب کردیم، میبریمون یه سر تایلندی مالدیویشایعه به درد نمیخوره، خبر قطعی بیار تا شیرینی رو بدم بهت.
آقا من به شدت روی چپتر xen حساسم، اینحا جاش نیست بیاین تاپیک fps راجبش صحبت کنیم. اتفاقا یکی از انقلابی ترین طراحی مراحل زمان خودش بود و همینطور من عاشق آرت دیزاین و دنیای بیگانه و مرموزش بودم. اتفاقا از هدا میخوام valve توی نسخه بعدی یکم تخیل بازی رو پر رنگ تر کنه و اونو ببره سمت نسخه اول و از این جور چیزا داخلش بیاره
واقعا اگرداین بازی ساخته بشه و حقیقت داشته باشه حس میکنم بعد از بازی کردنش یه ۱۰ سال جوان بشم چون اخبار این بازی جوری مارو پیر کرد که تا خودشو بازی نکنیم عمر رفته مون برنمیگردهشایعه: لیکری ادعا کرده است که ساخت بازی Half Life 3 حقیقت دارد و شرکت Valve در صدد مخفی کردن آن است. او اشاره کرده که ما به سیاره Xen بر خواهیم گشت.
بازی نیمه اوپن وورلد میباشد، سیستم آب و هوا و دارای چرخه روز و شب است همچنین NPC های هوشمندی در این عنوان هستند که می توانند با شما صحبت کنند.
[Xen یک سیاره اقیانوسی است که جرمی 7 برابر زمین و بدون سطح جامد است، با این حال، در نزدیکی و بالای جو آن، سیارکهای شناور زیادی وجود دارند، جایی که تمام جمعیت در آن زندگی میکنند. از آنجایی که گرانش بسیار بالا است، گرانش به طور قابل توجهی کمتر از گرانش زمین است]
View attachment 347504
گفتم شیرینی، نگفتم که چجوری شیرینی ای؟ پس نا امید نباش، شاید حتی بیشتر از اون چیزی که گفتی باشهسایتهای تخمین گر استیم هیچ مرجع معتبر ی محسوب نمیشن، خیلی وقتا کم میزنن و خیلی وقتا زیاد، صرفا براسا یکسری فرمول من درآوردی که هیچ پایه و اساسی نداره عدد اعلام میکنن و حتی پس از اعلام رسمی شرکتها، اعداد اشتباهشونو درست نمیکنن ولی اینکه تو استیم و مخصوصا در چین فوق العاده فروخته، واضحه.
______
سراغ تخمین اینها به عنوان منبع نرید.
بعد 17 سال اونم فقط شیرینی. ما روت حساب کردیم، میبریمون یه سر تایلندی مالدیوی
______
میام اونجا.
یا حسین چی بشه این گیم با آنریل 5 !!!!View attachment 347612
بازی بعدی Lies of P احتمالا اوپن وورلد خواهد بود و با انریل انجین ۵ ساخته میشود.
طبق لیست کاری Neowiz، این استودیو بدنبال افرادی است که تجربه گسترده کار بر روی عناوین اوپن وورلد هستند را میباشد.
Lies of P Potentially Going Open-World With Sequel
بله اونم با UE5 ساخته شده بودیا حسین چی بشه این گیم با آنریل 5 !!!!
دوستان لرد اف فالن هم با همین انجین بود درسته؟
View attachment 347612
بازی بعدی Lies of P احتمالا اوپن وورلد خواهد بود و با انریل انجین ۵ ساخته میشود.
طبق لیست کاری Neowiz، این استودیو بدنبال افرادی است که تجربه گسترده کار بر روی عناوین اوپن وورلد هستند را میباشد.
اول کار ساختار لردز اف د فالن طوری هست که به نظرت میرسه بازی در حد دارک سولز 3 هست و از لایز اف پی نتیجتا بهتره،View attachment 347612
این روزها هرکی بازی مزخرفتری بسازه بیشتر از سری S شاکیه.خبری در سایت اینستایدر منتشر شده و در آن ادعا شده که یکی از توسعه دهنده های بازی suicide squad گفته کنسول سری s کلی مشکل داشته...اما بعد خود توسعه دهنده در پستی گفته که موقع توسعه ی بازی برای سری s در استودیو حضور نداشته
خبر:
Suicide Squad Developer Rips Into Xbox Series S
واکنش توسعه دهنده:
View attachment 347701
اول کار ساختار لردز اف د فالن طوری هست که به نظرت میرسه بازی در حد دارک سولز 3 هست و از لایز اف پی نتیجتا بهتره،
اما حقیقتا یکمی که جلوتر رفتم، به نظرم لایز اف پی بازی خوش سلیقه و تر و تمیز تری هست،
فالن فقط یکمی ساختمان بازیش متریالش محیط هاش جنس بهتری دارند،
اما پی در مجموع واقعا به نظرم بازی خوش ساخت تری هست، پکیج شکیل و با کیفیت تری ارائه میکنه،
نقطه قوت جفتشون هم باس های جالب و فوق العاده هست؛ همینم به نظرم پی در نهایت برنده میشه..
حالا تا فالن رو تموم کنم، شاید یکمی نظرم برگرده، اما فعلا واقعا فکر میکنم بین این 2 کلون؛ پی برنده اصلیه...
*نسخه اصلی فالن با وجود به شدت ساده بودنش، رو خیلی بیشتر از این نسخه جدید دوست دارم...