سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Luka Doncic ستاره بسکتبال، برند جوردن و فورزا برای تبلیغ محصول جدید جوردن یعنی Luca 3 همکاری میکنند.
در اوائل سپتامبر، شورلت کامارو 1969 با لوگوی جوردن به Forza Horizon 5 و Forza Motorspor میاد.

Luka 3 p.jpg

View attachment Luka 3.mp4

آخرین ویرایش:
طبق خبر غیر رسمی، فروش بازی بلک میث ووکانگ تا به الان بین ۱۲.۴ تا ۱۴.۱ میلیون نسخه تخمین زده میشود این اعداد را دو سایت Gamalytic و VG Insights اعلام کردند. فروش رسمی اعلام شده چند روز پیش، ۱۰ میلیون بود.​

Screenshot_2024-08-25-13-32-40-500-edit_com.twitter.android.jpg

طبق خبر غیر رسمی، فروش بازی بلک میث ووکانگ تا به الان بین ۱۲.۴ تا ۱۴.۱ میلیون نسخه تخمین زده میشود این اعداد را دو سایت Gamalytic و VG Insights اعلام کردند. فروش رسمی اعلام شده چند روز پیش، ۱۰ میلیون بود.​

View attachment 347568
سیخ بشه بره تو چشم سازندگان Concord و Suicide squad

پروژه white ands و new mexiico منطقیتره و چون به احتمال زیاد، بازی رو کمی از خطی بودن بخوان خارج کنن، سیاره xen بدرد بازی نمیخوره و شایعه بنظرم منطقی نیست
ولی هاف لایف تو دست ساخته چون نویسنده ها و افرادی که برگشتن،نرفتن و قطعا پروژه ای تو دست ساخته
@uriel
بیا بابا،شایعه هاف لایف اومده.
شایعه به درد نمیخوره، خبر قطعی بیار تا شیرینی رو بدم بهت😁😁.
آقا من به شدت روی چپتر xen حساسم، اینحا جاش نیست بیاین تاپیک fps راجبش صحبت کنیم. اتفاقا یکی از انقلابی ترین طراحی مراحل زمان خودش بود و همینطور من عاشق آرت دیزاین و دنیای بیگانه و مرموزش بودم. اتفاقا از خدا میخوام valve توی نسخه بعدی یکم تخیل بازی رو پر رنگ تر کنه و اونو ببره سمت نسخه اول و از این جور چیزا داخلش بیاره

سایتهای تخمین گر استیم هیچ مرجع معتبر ی محسوب نمیشن، خیلی وقتا کم میزنن و خیلی وقتا زیاد، صرفا براسا یکسری فرمول من درآوردی که هیچ پایه و اساسی نداره عدد اعلام میکنن و حتی پس از اعلام رسمی شرکتها، اعداد اشتباهشونو درست نمیکنن ولی اینکه تو استیم و مخصوصا در چین فوق العاده فروخته، واضحه.
______
سراغ تخمین اینها به عنوان منبع نرید.
شایعه به درد نمیخوره، خبر قطعی بیار تا شیرینی رو بدم بهت
😁
😁
.
آقا من به شدت روی چپتر xen حساسم، اینحا جاش نیست بیاین تاپیک fps راجبش صحبت کنیم. اتفاقا یکی از انقلابی ترین طراحی مراحل زمان خودش بود و همینطور من عاشق آرت دیزاین و دنیای بیگانه و مرموزش بودم. اتفاقا از هدا میخوام valve توی نسخه بعدی یکم تخیل بازی رو پر رنگ تر کنه و اونو ببره سمت نسخه اول و از این جور چیزا داخلش بیاره
بعد 17 سال اونم فقط شیرینی. ما روت حساب کردیم، میبریمون یه سر تایلندی مالدیوی
______
میام اونجا.

شایعه: لیکری ادعا کرده است که ساخت بازی Half Life 3 حقیقت دارد و شرکت Valve در صدد مخفی کردن آن است. او اشاره کرده که ما به سیاره Xen بر خواهیم گشت.
بازی نیمه اوپن وورلد می‌باشد، سیستم آب و هوا و دارای چرخه روز و شب است همچنین NPC های هوشمندی در این عنوان هستند که می توانند با شما صحبت کنند.

[Xen یک سیاره اقیانوسی است که جرمی 7 برابر زمین و بدون سطح جامد است، با این حال، در نزدیکی و بالای جو آن، سیارک‌های شناور زیادی وجود دارند، جایی که تمام جمعیت در آن زندگی می‌کنند. از آنجایی که گرانش بسیار بالا است، گرانش به طور قابل توجهی کمتر از گرانش زمین است]
View attachment 347504
واقعا اگرداین بازی ساخته بشه و حقیقت داشته باشه حس میکنم بعد از بازی کردنش یه ۱۰ سال جوان بشم چون اخبار این بازی جوری مارو پیر کرد که تا خودشو بازی نکنیم عمر رفته مون برنمیگرده

سایتهای تخمین گر استیم هیچ مرجع معتبر ی محسوب نمیشن، خیلی وقتا کم میزنن و خیلی وقتا زیاد، صرفا براسا یکسری فرمول من درآوردی که هیچ پایه و اساسی نداره عدد اعلام میکنن و حتی پس از اعلام رسمی شرکتها، اعداد اشتباهشونو درست نمیکنن ولی اینکه تو استیم و مخصوصا در چین فوق العاده فروخته، واضحه.
______
سراغ تخمین اینها به عنوان منبع نرید.

بعد 17 سال اونم فقط شیرینی. ما روت حساب کردیم، میبریمون یه سر تایلندی مالدیوی
______
میام اونجا.
گفتم شیرینی، نگفتم که چجوری شیرینی ای؟😁 پس نا امید نباش، شاید حتی بیشتر از اون چیزی که گفتی باشه😁

• Cool
Reactions: rahyarpaul
Is-Lies-of-P-open-world-Featured.jpg
بازی بعدی Lies of P احتمالا اوپن وورلد خواهد بود و با انریل انجین ۵ ساخته می‌شود.
طبق لیست کاری Neowiz، این استودیو بدنبال افرادی است که تجربه گسترده کار بر روی عناوین اوپن وورلد هستند را می‌باشد.

Lies of P Potentially Going Open-World With Sequel

View attachment 347612
بازی بعدی Lies of P احتمالا اوپن وورلد خواهد بود و با انریل انجین ۵ ساخته می‌شود.
طبق لیست کاری Neowiz، این استودیو بدنبال افرادی است که تجربه گسترده کار بر روی عناوین اوپن وورلد هستند را می‌باشد.

یا حسین چی بشه این گیم با آنریل 5 !!!! =D>
دوستان لرد اف فالن هم با همین انجین بود درسته؟

• Like
Reactions: Farh@d
View attachment 347612

احتمال اينكه خرابش كنن با اپن ورلد بيشتره تا اينكه خوب در بياد.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
View attachment 347612

اول کار ساختار لردز اف د فالن طوری هست که به نظرت میرسه بازی در حد دارک سولز 3 هست و از لایز اف پی نتیجتا بهتره،

اما حقیقتا یکمی که جلوتر رفتم، به نظرم لایز اف پی بازی خوش سلیقه و تر و تمیز تری هست،

فالن فقط یکمی ساختمان بازیش متریالش محیط هاش جنس بهتری دارند،

اما پی در مجموع واقعا به نظرم بازی خوش ساخت تری هست، پکیج شکیل و با کیفیت تری ارائه میکنه،

نقطه قوت جفتشون هم باس های جالب و فوق العاده هست؛ همینم به نظرم پی در نهایت برنده میشه..

حالا تا فالن رو تموم کنم، شاید یکمی نظرم برگرده، اما فعلا واقعا فکر میکنم بین این 2 کلون؛ پی برنده اصلیه...

*نسخه اصلی فالن با وجود به شدت ساده بودنش، رو خیلی بیشتر از این نسخه جدید دوست دارم...

آخرین ویرایش:
خبری در سایت اینستایدر منتشر شده و در آن ادعا شده که یکی از توسعه دهنده های بازی suicide squad گفته کنسول سری s کلی مشکل داشته...اما بعد خود توسعه دهنده در پستی گفته که موقع توسعه ی بازی برای سری s در استودیو حضور نداشته

خبر:

Suicide Squad Developer Rips Into Xbox Series S

واکنش توسعه دهنده:

Screenshot_20240826_183304_X.jpg

خبری در سایت اینستایدر منتشر شده و در آن ادعا شده که یکی از توسعه دهنده های بازی suicide squad گفته کنسول سری s کلی مشکل داشته...اما بعد خود توسعه دهنده در پستی گفته که موقع توسعه ی بازی برای سری s در استودیو حضور نداشته

خبر:

Suicide Squad Developer Rips Into Xbox Series S

واکنش توسعه دهنده:

View attachment 347701
این روزها هرکی بازی مزخرفتری بسازه بیشتر از سری S شاکیه.
همون بحث زمین کجه و...
بعد اونوقت تو اوایل همین نسل یکسری از استودیوها برای 8-7تا کنسول بطور همزمان بازی میساختن و اینقدر لوس بازی در نمیاوردن.

اول کار ساختار لردز اف د فالن طوری هست که به نظرت میرسه بازی در حد دارک سولز 3 هست و از لایز اف پی نتیجتا بهتره،

اما حقیقتا یکمی که جلوتر رفتم، به نظرم لایز اف پی بازی خوش سلیقه و تر و تمیز تری هست،

فالن فقط یکمی ساختمان بازیش متریالش محیط هاش جنس بهتری دارند،

اما پی در مجموع واقعا به نظرم بازی خوش ساخت تری هست، پکیج شکیل و با کیفیت تری ارائه میکنه،

نقطه قوت جفتشون هم باس های جالب و فوق العاده هست؛ همینم به نظرم پی در نهایت برنده میشه..

حالا تا فالن رو تموم کنم، شاید یکمی نظرم برگرده، اما فعلا واقعا فکر میکنم بین این 2 کلون؛ پی برنده اصلیه...

*نسخه اصلی فالن با وجود به شدت ساده بودنش، رو خیلی بیشتر از این نسخه جدید دوست دارم...

بزرگترين اشتباهشون اين بود كه كلاس دارك كروسيدر رو مختص نسخه ديلاكس كردن.
من رو ps5 نسخه ديلاكس رو داشتم ولى با گيم پس وقتى دوباره رفتم سراغ بازى به نظرم ٣٠ درصد جذابيتش كم شد.
ولى همچنان به نظرم بهترين كلون دارك سولز همينه.
پى بيشتر بلادبورن بود و تهشم يجورى بود من شخصا نميتونستم زياد جدى بگيرمش.

• Like
Reactions: MrElectricWizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or