Last edited by a moderator:
اینجای قضیه برای من خیلی عجیبه چون بازی ای که Concord از نظر هسته گیم پلی بیشترین شباهت رو بهش داره (و حتی ایده داستان هفتگی رو هم ازش برداشتن) نه تنها بازی رایگان با محتوای بیشتره بلکه متعلق به خود سونی هم هست. واقعا متوجه نمیشم چرا برای بازی رایگانشون رقیب پولی میخوان منتشر کنن؟اصولا وجود Pronounce و... اگه بازی خوش ساخت و باکیفیت باشه خیلی مهم نیست که شاید حتی با تو خبرها بودنش براش تبلیغ هم به حساب بیاد.
همونطور که گفتی بازی دلیلی برای خریده شدن و فروش زیاد نداره وقتی تو همین فضا دستینی 2 ، اورواچ ، تیم فورترس حتی کلی بازی رایگان هاردکورتر خفن مثل ولورنت و ... رو داریم.
واقعا من چرا باید برم چند ده دلار برای این پول پرداخت کنم وقتی گزینه های رایگان دیگه به خوبی و حتی بهتر از این میتونن سرگرمم کنن؟
اما از دید سونی این بازیها ماه ها و سالها قبل در حال ساخته شدن بودن و خب مشخص نبود بعد از انتشار اونها پلیرها چه واکنشی به اونها دارن.
سونی خودش هم با هل دایورز سورپرایز شد وگرنه فکر نمیکرد بهترین گزینش بین این همه بازی سرویس محوری که داره میسازه همون هل دایورزه.
خب برنامه ریزی برای قیمت خوردن کنکورد و شکل درآمدزاییش شاید ماهها و سالها پیش طراحی شده بوده ، نمیشه که یه شبه همش رو تغییر بدن.
به نظر منم بعد یه مدتی رایگان میشه یعنی باید بشه چون چاره دیگه ای نداره.
اما به نظر من سونی بردش رو کرده با همون هل دایورز.
مگه میشه یه کمپانی 5-4 تا بازی سرویس محور رو با فاصله یکی دو سال باهم منتشر کنه و همشون هم بتونن موفق بشن؟
خب شانسش رو با توسعه چندتا و کنسل کردن چندتای دیگه امتحان کرده و یکی از اونها گرفته.
به نظرم الان منابعش رو ببره روی همون هل دایورز که استودیو بتونه محتواش رو متحول و متنوع کنه و بازی رو همچنان جذابتر کنه برای پلیرها.
بازی برا f2p شدن، نیاز به محتوا پس از عرضه داره ولی اینا یه همچین تفکری نداشتن و تا حدی نه نفرات کافی دارن و نه بودجه. برا همین f2p شدنش ممکنه پلیر جذب کنه ولی وقتی محتوا عرضه نکنن، درآمد نه.free2play میشه ولی اون موقع دیگه خیلی دیره
در عجب ام از تیم بازاریابی پلی استیشن و هرمن هولست که فروش فوقالعاده Helldivers 2 همچنین انتظاری برای اینها ایجاد کرده که این بازی هم فروش خواهد داشت.
وام بگیره از کشورهایی مثل ساحل عاجXBOX بودجهی بازاریابی در حد پلتفرمهای رقیب از جمله پلی استیشن را ندارد.
مایکل فلت، مدیر بازاریابی ایکس باکس در اروپا، خاورمیانه و آفریقا میگوید XBOX بودجهی بازاریابی در حد پلتفرمهای رقیب از جمله پلی استیشن را ندارد.
PlayStation is “Blessed with Marketing Funds We’re Not Able to Enjoy,” Xbox EMEA Marketing Lead Says
دوست ندارن تو سالهای اوج هم فقط تمرکزشون رو بازار آمریکا بودمایکروسافت هم اندازه ارزش سونی فقط تو سه سال ناشر و استدیو خریده، بعد پول نداره کنسولشو تبلیغ کنه؟
درسته.مایکروسافت هم اندازه ارزش سونی فقط تو سه سال ناشر و استدیو خریده، بعد پول نداره کنسولشو تبلیغ کنه؟
نتیجه اینکه کارت بابایی رو دزدکی کش میری و میری چندتاچندتا آش رو با جاش میخری میشه همینمایکروسافت هم اندازه ارزش سونی فقط تو سه سال ناشر و استدیو خریده، بعد پول نداره کنسولشو تبلیغ کنه؟
مایکروسافت هم اندازه ارزش سونی فقط تو سه سال ناشر و استدیو خریده، بعد پول نداره کنسولشو تبلیغ کنه؟
آخر تکن ۷ مثلا کشته شداین که همیشه یکی از شخصیت های اصلی بازی بوده