Last edited by a moderator:
خیلی اف شد آخرین کامنتم در مورد این موضوعهCD , DVD لایه پلی کربنات اش ضخیم هست. مثل بلوری نازک نیست که زود ازبین بره
منظورم این بود که فاینال فنتزی ۱۴ که یه بازی تماما آنلاین بود و زمان PS3 عرضه شد و بازی کردنش مستلزم تهیه اشتراک ماهانه هست به شدت موفق بوده و پولساز (ما نمیشناسیم به خاطر وضع اینترنت ایران و جیبمونه سرچ کنی تو ژاپن حتی درموردش فیلم هم ساختن اسمش فکر کنم Dad of Light بود خودم دیدم) و تا الانم توسعه پیدا کرده بعد دو نسل پس این فرانچایز اونطوریا که فکر میکنید خسته نیست. شماره های آفلاین داستانیشم تازه داره راه مدرن و امروزیشو پس از شکست زمان نسل هفت پیدا میکنه با عرضه شماره ۱۶ که گیم پلی اکشن داشت و ستینگ اروپایی شبیه بازی تاج و تخت و غیره.چقدر پیچیده جواب دادی
چون خیلی به دنیای FF وارد نیستم خیلی شماره ها و اسامی رو متوجه نشدم. ولی فک کنم منظورت این بود که از همون اول مولتی پلتفرم بشه فروش خیلی بیشتر میشه.
ولی بازم بنظرم با وجود اینکه فروش بهبود پیدا میکنه ولی با اوجش فاصله خواهد داشت بازم- حس میکنم کلا IP خستس.
.
من اینجور مواقع فایل های بازی رو کپی میکردم توی یه پوشه دیگه، میرفتم با مایع ظرفشویی میشستم و برمیگشتم و دوباره نصب روی همون فایل ها میذاشتم، تا بالاخره تموم بشه. بعد از یه مدت یاد گرفتم ایمیج بگیرم و بعد از روی نصب کنماون موقع ها که سی دی روال بود از یکی از فروشنده ها پرسیدم گفت بخاطر اینکه خط و خش های ریز پر می کنه لنز گیر نمیده به نقطه قفل کنه روش ازش رد میشه باقی دیتا رو می خونه حالا برای فیلم ایرادی نداشت فوقش اون صحنه می پرید ولی برای بازی و نرم افزار 10 تا دی سی رو نصب می کردی یهو میدی آخر نصب ارور میداد فلان فایل ناقصه دلت می خواست با کله بری تو مانیتور
برادر WTF واقعا! خسته چیه باباولی بازم بنظرم با وجود اینکه فروش بهبود پیدا میکنه ولی با اوجش فاصله خواهد داشت بازم- حس میکنم کلا IP خستس.
یک خاطره از کلاب تعریف کردی جالب بود هنوز خاطرم مونده، که صاحب کلاب با ادکلن می خواست اندینگ Anna Williams رو از روی CD برداره
من دیسک فیلم American Pie از رفیقم قرض گرفتم، خودشم هنوز ندیده بودم، دیسک دوم اومدم بزارم اصل کارو ببینم یهو چسب نواری روی این پلاستیک های دیسک، چسبید به CD و یه تیکه از سی دی رو کلا برداشت و مارو با تخیلاتمون تنها گذاشت چون هیچ جوره پخش نمی کرد دیگهاون شاهکار بود واقعا همه میومدن کلوپ، با آنا میرفتن آخر که تهشو ببینن، کلا باعث انحراف همه شده بود، این میخواست پاکش کنه، فقط گیر این بود که الان اون فیلمه کجای سی دی هست، چیز اشتباهی رو بجاش پاک نکنه
خاطره جالبی بود و همینطور نوستالژی.یک خاطره از کلاب تعریف کردی جالب بود هنوز خاطرم مونده، که صاحب کلاب با ادکلن می خواست اندینگ Anna Williams رو از روی CD برداره
اینجوری مورد حمایت صاحاب کلوب قرار میگرفتی:کلوپ اگه میومدی میگفتی کلاب نهایتا چطوری تحت حمایت دوستان قرار میگرفتی؟