سرخط خبرها

نسخه اول Kingdom Come یه سری نکات مثبت داشت مثل طراحی فوق العاده محیط های اون دوران اونم با جزییات زیاد به همراه یه داستان جذاب که با کات سین های حماسی و خفن روایت میشد و من نمونه اش رو تو هیچ بازی دیگه ای ندیده بودم. گیم پلی هم خیلی به شبیه ساز نزدیک بود و کوچک ترین کارها رو هم باید برای هر عملی انجام می دادیم که در مجموع هم رضایت بخش بود. ولی سیستم مبارزات سم خالص بود :D سازنده می خواست این بخش رو هم واقع گرایانه درست کنه ولی اصلا مشخص نبود چی به چی هست و من هر چی هم تلاش کردم آخرش متوجه نشدم باید چیکار کنم و به همین خاطر بازی رو نیمه کاره رها کردم :D نسخه دوم اگر همون نکات مثبت نسخه قبل رو با سیستم مبارزات بهتر ارائه کنه خیلی عالی میشه. از نظر فنی هم البته نسخه قبل مشکل زیاد داشت که امیدوارم اینجا وضعیت بهتر بشه.

View attachment 334802
.
.
.
پ ن: حتی شایعه اش هم زشته، هم پارامونت نابود میشه کنار لکه ننگه سینما، هم این همه جا برای سرمایه گزاری، بیخیال این بخش سم شو، هرچی اینا تپه فتح می کنن، برا مدیران سونی عزیز تر میشن:D!
برا اینا ساخت فیلم خوب اولویت نیست اینا دنبال پول بیشترن 😂😂

چه عجیب.
کسی رو اکس باکس بازی نمیخره که. حتی هزینه پورتشون هم در نمیاد.
نمیدونن اینا رو؟:|
هر چند پستت کاملا بی ربطه،ولی ناگفته نماند چون همون اوایل برا pc هم اومده بود پس قاعدتا هزینه پورت آنچنانی نداره.سنگ مفت،گنجیشک هم مفت

یک لیکر فرانسوی که قبلا درباره Assassin's creed چیزهایی رو به درستی لیک کرده، تو یه توئیت با مضمون "اگر تا آن زمان چیزی تغییر نکند" به رونمایی احتمالی و‌ زود هنگام Far Cry 7 با حضور کیلین مورفی اشاره کرده. اون تایمر احتمالا در مورد جزئیاتی هست که قبلا از بازی لیک شده بود که پروتاگونیست بازی باید توی مدت زمان خاصی (24 ساعت زمان واقعی و 72 ساعت زمان داخل بازی) خانواده اش رو نجات بده.

1781662262865821855_dark_nothread.png

View attachment 334802
.
.
.
پ ن: حتی شایعه اش هم زشته، هم پارامونت نابود میشه کنار لکه ننگه سینما، هم این همه جا برای سرمایه گزاری، بیخیال این بخش سم شو، هرچی اینا تپه فتح می کنن، برا مدیران سونی عزیز تر میشن:D!
خیلی حرکت هوشمندانه ای اگه بتونه انجام بده. واقع نگر باشیم. بعد خرید فاکس توسط دیزنی الان کمپانی های گنده فقط پارامونت مونده و یونیورسال و وارنر. وارنر و یونیورسال زور سونی نمیرسه بخره. با خرید پارامونت سرویس پارامونت پلاس هم واسه سونی میشه و سونی میتونه ازش استفاده کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SiminSecret
View attachment 334802
.
.
.
وارنر بیخیال ترکیبش با اینا شد. اینقدر اوضاع‌شون بیریخته‌.

سونی هم بعید می‌دونم اونقدر پولِ دور ریختنی داشته باشه برای آرشیو بده. آرشیو قدیمیش خوبه به اضافه ساوت پارک و بابا اسفنجی‌ش. جدیدن که ترمال شده.

دوستان در مورد خریده شدن پارامونت توسط سونی طوری نظر میدن که کسی ندونه فکر میکنه سونی از شدت سر رفتن حوصله ش سایت دیوار و باز کرده همینطوری عشقی دکمه جستجو رو فشار داده و اولین چیزی که دیده آگهی فروش پارامونت بوده :دی بعد به بغل دستیش گفته داداش نظرته؟ اونم گفته بد نیست بزار الان یه زنگ بزنیم ببینیم چند میدن تهش ! :دی
هنوزم که قطعی نشده ولی داشتن عناوین Sonic , Zelda , و سریال Halo برای سونی امتیاز کمی نیست
تصور معرفی سیزن سوم Halo توسط سونی واقعا عجیبه :دی

دوستان در مورد خریده شدن پارامونت توسط سونی طوری نظر میدن که کسی ندونه فکر میکنه سونی از شدت سر رفتن حوصله ش سایت دیوار و باز کرده همینطوری عشقی دکمه جستجو رو فشار داده و اولین چیزی که دیده آگهی فروش پارامونت بوده :D بعد به بغل دستیش گفته داداش نظرته؟ اونم گفته بد نیست بزار الان یه زنگ بزنیم ببینیم چند میدن تهش ! :D
هنوزم که قطعی نشده ولی داشتن عناوین Sonic , Zelda , و سریال Halo برای سونی امتیاز کمی نیست
تصور معرفی سیزن سوم Halo توسط سونی واقعا عجیبه :D
دنیا عجیبی شده سونی پیکچرز بیاد از IPمایکروسافت و سگا فیلم م سریال تولید کنه😂😂

و سرویس استریم پارامونت فراموش نشه برا سونی که سرویس استریم ندازه خیلی خوبه

• Like
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or