Last edited by a moderator:
شاید چون نمرات منتقدین خیلی وقته که از نظر واقعی پلیرا دور شده؟؟؟با وجود نمرات پایین، پلی تایم هر یوزر در Modern Warfare III نسبت به 2 بالاتره.
جبهه مقاومت Cold war هم چنان پابرجاست . شوتینگ سری Black Ops همیشه یه پله جلوتر بوده . اون توش داره ولی این جدیدای ریبرند صنعتی شدنواقعا اوضاع دوربر کاد خیلی عجیبه! ی گروهی هستم همه کاد بازی می کنن همشم در حال فحش دادن به اکتی و سر تا پای بازی هستن ولی باز تا نسخه بعد معرفی میشه درجا پیش خرید می کنن
هروئینی چیزی تو بازی پخش می کنن فکر کنم
فروش COD در حال حاضر به دلیل خوب بودنش نیست به دلیل فقدان بازی در این سبکهواقعا اوضاع دوربر کاد خیلی عجیبه! ی گروهی هستم همه کاد بازی می کنن همشم در حال فحش دادن به اکتی و سر تا پای بازی هستن ولی باز تا نسخه بعد معرفی میشه درجا پیش خرید می کنن
هروئینی چیزی تو بازی پخش می کنن فکر کنم
به open AI برنگشته سم آلتمن. بلکه نادلا باهاش صحبت کرده که سم به مایکروسافت بپیونده و یک تیم جدید جدا از Open AI تشکیل بدند برکمن هم به آلتمن پیوسته.این خبر به گیمینگ بی ربطه ولی خب فکر میکنم میتونه روی اینده گیمینگ اثر داشته باشه
سم التمن به سمت ریاست خودش به OpenAI برگشت. ساتیا نادلا این خبر رو اعلام کرد و از عبارت CEO برای التمن استفاده کرد حالا این موضوع دو نکتع داره، یک اینکه قبلا ۴۹ درصد سهام openAI مال مایکروسافت بود و گمانه زنی میشه با این خبر مایکروسافت عملا تایید کرده سهم بیشتری رو خریداری کرده دوما مایکروسافت فقط در مورد بیزینس های کلان و افرادی که مستقیما به نادلا گزارش میدن از عبارت CEO استفاده میکنه (مثل اسپسر که CEO مایکروسافت گیمینگ هست) پس با این حساب هوش مصنوعی از همین حالا یک بیزینس بزرگ برای مایکروسافت به حساب میاد و قطعا در اینده گیمینگ چه اکس باکس و چه بقیه پلتفرم ها اثر بزرگتر از قبل خواهد داشت
ممنونم بابت اصلاح کردن خبربه open AI برنگشته سم آلتمن. بلکه نادلا باهاش صحبت کرده که سم به مایکروسافت بپیونده و یک تیم جدید جدا از Open AI تشکیل بدند برکمن هم به آلتمن پیوسته.
برای همین از لفظ CEO استقاده شده برای سم آلتمن چون از امروز رسما زیر نظر مایکروسافت و تیم جدید فعالیت می کنند.
پیش بینی شخصیم اینه افراد زیادی از Open AI استعفا بدند و به تیم سم بپیوندند.
بیشتر از ۱۰۰ نفر از اعضای اوپن ای آی درخواست استعفا ثبت کردن و میخوان به مایکروسافت ملحق بشنبه open AI برنگشته سم آلتمن. بلکه نادلا باهاش صحبت کرده که سم به مایکروسافت بپیونده و یک تیم جدید جدا از Open AI تشکیل بدند برکمن هم به آلتمن پیوسته.
برای همین از لفظ CEO استقاده شده برای سم آلتمن چون از امروز رسما زیر نظر مایکروسافت و تیم جدید فعالیت می کنند.
پیش بینی شخصیم اینه افراد زیادی از Open AI استعفا بدند و به تیم سم بپیوندند.