Last edited by a moderator:
بازی بعدی Halo، اگر انتظارات را برآورده نکند، آخرین بازی سری است و حتی نصف بودجه Infinite را ندارد
جوایز Develop:Star:
بهترین بازی سال: God of War Ragnarok
بهترین روایت: God of War Ragnarok
بهترین طراحی صدا: God of War Ragnarok
بهترین آرت دایرکشن: Horizon Call of the Mountain
بهترین خلاقیت تکنیکی: Horizon Call of the Mountain
بهترین IP جدید: Hi Fi Rush
جایزه Develop:Start هم: Guerilla Game Studio
تقریبا همه کسایی که میشناسم اکانت اکس باکس زدن ایشون رو توی فرندز لیست داشتن.خداحافظی اقای larry hryb:
View attachment 300996
پیام اقای اسپنسر:
View attachment 300994
پیام اقای گرینبرگ:
View attachment 300995
واکنش ps:
View attachment 301000
همین چندروز پیش برای مستر چیف کالکشن آپدیت دادن چطوری مرده؟ از در ... حرف زده.شایعه: لیکر مطرح سری Halo یعنی Snoweira، که سابقه افشای اطلاعات بسیار درستی از این سری دارد، اطلاعاتی از آینده این فرنچاییز منتشر کرد
در داخل مایکروسافت، Halo دیگر به صورت پرچمدار در نظر گرفته نمیشود، این تصمیم ۵ ماه پیش گرفته شده است
بازی بعدی Halo، اگر انتظارات را برآورده نکند، آخرین بازی سری است و حتی نصف بودجه Infinite را ندارد
عنوان Master Chief Collection مرده و اعلام رسمی Dead شدن آن بزودی منتشر خواهد شد
سری Halo در بدترین مکانی است که تاکنون بوده است و با قرارداد اکتیویژن بلیزارد، اهمیت آن کمتر از همیشه است
درستههمین چندروز پیش برای مستر چیف کالکشن آپدیت دادن چطوری مرده؟ از در ... حرف زده.
جای ساخت هیلو جدید یه ریمیک خفن یا ریمستر از هیلو 3 بدن که در حد یا بهتر از هیلو 2 انیورسری باشه کافیه. نمیخوادم 343 بسازه بدن همون سیبر اینتراکتیو و بلور استودیو خودشون میدونن چیکار کنن، نیازیم به رهنمودای گوهربار مایکروسافت نیست.
2005کدوم یکی 2005 یا 2012 هه
به نظرم از لحاظ تکنیکی اصلا چیز مالی نیست. یه قلم انیمیشنهایی که تو تریلرهاش دیدم از زمان پلی3 و پرسونا5 شاید قبل تر دارم میبینم...View attachment 300177
Persona 3 Reloaded: 69.9 Bucks
پرسونا 3 ریلودد اولین بازی 70 دلاری سگاست. سگا آخرین ناشری بود که بازیای بزرگشو با قیمت 60 دلار عرضه میکرد.
بابا فایده نداره که، اصل آنلاینه بازی آفلاین رو به گفته اساتید سه چهار روز بازی میکنی پرت میکنی کنار.جوایز Develop:Star:
بهترین بازی سال: God of War Ragnarok
بهترین روایت: God of War Ragnarok
بهترین طراحی صدا: God of War Ragnarok
بهترین آرت دایرکشن: Horizon Call of the Mountain
بهترین خلاقیت تکنیکی: Horizon Call of the Mountain
بهترین IP جدید: Hi Fi Rush
جایزه Develop:Start هم: Guerilla Game Studio
رفیق یعنی درست متوجه شدم ؟ شما میگی کات سین های CG فوق خفن تو فاینال 7 ریمیک و کات سین های انیمه ای تو پرسونا رو مخته و دوست داری با گرافیک بازی کات سین ببینی ؟ شاید اشتباه متوجه شدم البته . والا بخدا من و خیلی های دیگه فقط بخاطر همونا بازی میکنیم کات سین CG رو ضبط میکنم 100 بار میبینم کیف میکنم بخدابه نظرم از لحاظ تکنیکی اصلا چیز مالی نیست. یه قلم انیمیشنهایی که تو تریلرهاش دیدم از زمان پلی3 و پرسونا5 شاید قبل تر دارم میبینم...
این استفاده از دموی CG ولو انیمه ای هم چیز رو اعصابیه. بازیها انقدر پیشرفت کردن همچیزو میشه این انجین ساخت، یعنی میانپرده ها رو.
ژاپنیها تو این زمینه نمیدونم چرا مقاومت میکنن تو ریمیک FF VII هم چند تا از این دموها بود حسابی خورد تو ذوقم.
کلهم اجمعین یه انجین انیمه ای خفن به روز هم میساختن ارزش 70 Buck رو داشت... نه چیزی که الان هست.
بابا فایده نداره که، اصل آنلاینه بازی آفلاین رو به گفته اساتید سه چهار روز بازی میکنی پرت میکنی کنار.
برام عجیبه من این نظر رو نقد کردم دقیقا سر همین موضوع تا همین الان و پستایی که تاپیک انتقادات ازم پاک شد دوستان تیکه مینداختن و شده بودم هاینریش هایملر PS فنها به خاطر دقیقا همون پست و اندازه لایکای همین پستت وقتی جواب من کنسول ریسیست رو میدادن لایک سرازیر میشد سمتشون...
پ.ن: کاش دوستان میومدن اینجا قدری استفاده میکردیم. (البته یه امانیم میدادن قبل ریپورت گروهی)
دقیقا. سوای اینکه یهو استایل گرافیک عوض میشه منی که رو pc بازی میکنم یهو از شصت فریم میرم رو سی فریم.رفیق یعنی درست متوجه شدم ؟ شما میگی کات سین های CG فوق خفن تو فاینال 7 ریمیک و کات سین های انیمه ای تو پرسونا رو مخته و دوست داری با گرافیک بازی کات سین ببینی ؟ شاید اشتباه متوجه شدم البته . والا بخدا من و خیلی های دیگه فقط بخاطر همونا بازی میکنیم کات سین CG رو ضبط میکنم 100 بار میبینم کیف میکنم بخدا
آهان رو PC ...دقیقا. سوای اینکه یهو استایل گرافیک عوض میشه منی که رو pc بازی میکنم یهو از شصت فریم میرم رو سی فریم.
الان انقدری پیشرفت تکنیکی داریم که بتونن با انجین خود بازی اینا رو دربیارن مثل بازیهای غربی.