سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
🔳 شایعه: لیکر مطرح سری Halo یعنی Snoweira، که سابقه افشای اطلاعات بسیار درستی از این سری دارد، اطلاعاتی از آینده این فرنچاییز منتشر کرد

▫️در داخل مایکروسافت، Halo دیگر به صورت پرچمدار در نظر گرفته نمی‌شود، این تصمیم ۵ ماه پیش گرفته شده است

▪️بازی بعدی Halo، اگر انتظارات را برآورده نکند، آخرین بازی سری است و حتی نصف بودجه Infinite را ندارد

▫️عنوان Master Chief Collection مرده و اعلام رسمی Dead شدن آن بزودی منتشر خواهد شد

▪️سری Halo در بدترین مکانی است که تاکنون بوده است و با قرارداد اکتیویژن بلیزارد، اهمیت آن کمتر از همیشه است

▪️بازی بعدی Halo، اگر انتظارات را برآورده نکند، آخرین بازی سری است و حتی نصف بودجه Infinite را ندارد

نصف بودجه اینفینیت میشه حدودا 250 میلیون دلار که هزینه ساخت TLoUP2 بیشتره:دی با همینم میشه یه چیز خفن ساخت:دی

جوایز Develop:Star:

بهترین بازی سال: God of War Ragnarok

بهترین روایت: God of War Ragnarok

بهترین طراحی صدا: God of War Ragnarok

بهترین آرت دایرکشن: Horizon Call of the Mountain

بهترین خلاقیت تکنیکی: Horizon Call of the Mountain

بهترین IP جدید: Hi Fi Rush

جایزه Develop:Start هم: Guerilla Game Studio
animation.gif.gif

🔳 شایعه: لیکر مطرح سری Halo یعنی Snoweira، که سابقه افشای اطلاعات بسیار درستی از این سری دارد، اطلاعاتی از آینده این فرنچاییز منتشر کرد

▫️در داخل مایکروسافت، Halo دیگر به صورت پرچمدار در نظر گرفته نمی‌شود، این تصمیم ۵ ماه پیش گرفته شده است

▫️عنوان Master Chief Collection مرده و اعلام رسمی Dead شدن آن بزودی منتشر خواهد شد

▪️سری Halo در بدترین مکانی است که تاکنون بوده است و با قرارداد اکتیویژن بلیزارد، اهمیت آن کمتر از همیشه است
همین چندروز پیش برای مستر چیف کالکشن آپدیت دادن چطوری مرده؟ از در ... حرف زده.

جای ساخت هیلو جدید یه ریمیک خفن یا ریمستر از هیلو 3 بدن که در حد یا بهتر از هیلو 2 انیورسری باشه کافیه. نمیخوادم 343 بسازه بدن همون سیبر اینتراکتیو و بلور استودیو خودشون میدونن چیکار کنن، نیازیم به رهنمودای گوهربار مایکروسافت نیست.

همین چندروز پیش برای مستر چیف کالکشن آپدیت دادن چطوری مرده؟ از در ... حرف زده.

جای ساخت هیلو جدید یه ریمیک خفن یا ریمستر از هیلو 3 بدن که در حد یا بهتر از هیلو 2 انیورسری باشه کافیه. نمیخوادم 343 بسازه بدن همون سیبر اینتراکتیو و بلور استودیو خودشون میدونن چیکار کنن، نیازیم به رهنمودای گوهربار مایکروسافت نیست.
درسته
آقای John Junyszek کامیونیتی منیجر ۳۴۳ به همراه چند نفر دیگه مثل تام هندرسون کلا این شایعه رو تکذیب کردن

🔳 رسمی: Narrative Lead عنوان Fable، از این پروژه جدا خواهد شد

▫️بنابراعلام رسمی، خانوم Anna Megill که Narrative Lead عنوان در دست توسعه Fable بود، از این پروژه به خاطر تجربه کردن چالشی جدید، جدا خواهد شد

▪️وی قرار است در ماه آگوست از Playground Games جدا شود و اعلام کرد که سالهای فوق‌العاده‌ای را بر روی این پروژه گذرانده و همچنین بازی در دستان افراد فوق‌العاده‌ای قرار دارد

▫️خانوم Megill سابقه کار بر روی داستان عناوینی چون Control و Avatar Frontiers Of Pandora را در کارنامه خود دارد

View attachment 300177

Persona 3 Reloaded: 69.9 Bucks

پرسونا 3 ریلودد اولین بازی 70 دلاری سگاست. سگا آخرین ناشری بود که بازیای بزرگشو با قیمت 60 دلار عرضه میکرد.
به نظرم از لحاظ تکنیکی اصلا چیز مالی نیست. یه قلم انیمیشنهایی که تو تریلرهاش دیدم از زمان پلی3 و پرسونا5 شاید قبل تر دارم میبینم...
این استفاده از دموی CG ولو انیمه ای هم چیز رو اعصابیه. بازیها انقدر پیشرفت کردن همچیزو میشه این انجین ساخت، یعنی میانپرده ها رو.
ژاپنیها تو این زمینه نمیدونم چرا مقاومت میکنن تو ریمیک FF VII هم چند تا از این دموها بود حسابی خورد تو ذوقم.
کلهم اجمعین یه انجین انیمه ای خفن به روز هم میساختن ارزش 70 Buck رو داشت... نه چیزی که الان هست.
جوایز Develop:Star:

بهترین بازی سال: God of War Ragnarok

بهترین روایت: God of War Ragnarok

بهترین طراحی صدا: God of War Ragnarok

بهترین آرت دایرکشن: Horizon Call of the Mountain

بهترین خلاقیت تکنیکی: Horizon Call of the Mountain

بهترین IP جدید: Hi Fi Rush

جایزه Develop:Start هم: Guerilla Game Studio
بابا فایده نداره که، اصل آنلاینه بازی آفلاین رو به گفته اساتید سه چهار روز بازی میکنی پرت میکنی کنار.
برام عجیبه من این نظر رو نقد کردم دقیقا سر همین موضوع تا همین الان و پستایی که تاپیک انتقادات ازم پاک شد دوستان تیکه مینداختن و شده بودم هاینریش هایملر PS فنها به خاطر دقیقا همون پست و اندازه لایکای همین پستت وقتی جواب من کنسول ریسیست رو میدادن لایک سرازیر میشد سمتشون...:Shocked:
پ.ن: کاش دوستان میومدن اینجا قدری استفاده میکردیم. (البته یه امانیم میدادن قبل ریپورت گروهی)

به نظرم از لحاظ تکنیکی اصلا چیز مالی نیست. یه قلم انیمیشنهایی که تو تریلرهاش دیدم از زمان پلی3 و پرسونا5 شاید قبل تر دارم میبینم...
این استفاده از دموی CG ولو انیمه ای هم چیز رو اعصابیه. بازیها انقدر پیشرفت کردن همچیزو میشه این انجین ساخت، یعنی میانپرده ها رو.
ژاپنیها تو این زمینه نمیدونم چرا مقاومت میکنن تو ریمیک FF VII هم چند تا از این دموها بود حسابی خورد تو ذوقم.
کلهم اجمعین یه انجین انیمه ای خفن به روز هم میساختن ارزش 70 Buck رو داشت... نه چیزی که الان هست.

بابا فایده نداره که، اصل آنلاینه بازی آفلاین رو به گفته اساتید سه چهار روز بازی میکنی پرت میکنی کنار.
برام عجیبه من این نظر رو نقد کردم دقیقا سر همین موضوع تا همین الان و پستایی که تاپیک انتقادات ازم پاک شد دوستان تیکه مینداختن و شده بودم هاینریش هایملر PS فنها به خاطر دقیقا همون پست و اندازه لایکای همین پستت وقتی جواب من کنسول ریسیست رو میدادن لایک سرازیر میشد سمتشون...:Shocked:
پ.ن: کاش دوستان میومدن اینجا قدری استفاده میکردیم. (البته یه امانیم میدادن قبل ریپورت گروهی)
رفیق یعنی درست متوجه شدم ؟ شما میگی کات سین های CG فوق خفن تو فاینال 7 ریمیک و کات سین های انیمه ای تو پرسونا رو مخته و دوست داری با گرافیک بازی کات سین ببینی ؟ شاید اشتباه متوجه شدم البته . والا بخدا من و خیلی های دیگه فقط بخاطر همونا بازی میکنیم کات سین CG رو ضبط میکنم 100 بار میبینم کیف میکنم بخدا :دی

• Like
Reactions: Dante _Sparda
رفیق یعنی درست متوجه شدم ؟ شما میگی کات سین های CG فوق خفن تو فاینال 7 ریمیک و کات سین های انیمه ای تو پرسونا رو مخته و دوست داری با گرافیک بازی کات سین ببینی ؟ شاید اشتباه متوجه شدم البته . والا بخدا من و خیلی های دیگه فقط بخاطر همونا بازی میکنیم کات سین CG رو ضبط میکنم 100 بار میبینم کیف میکنم بخدا :D
دقیقا. سوای اینکه یهو استایل گرافیک عوض میشه منی که رو pc بازی میکنم یهو از شصت فریم میرم رو سی فریم.
الان انقدری پیشرفت تکنیکی داریم که بتونن با انجین خود بازی اینا رو دربیارن مثل بازیهای غربی.

• Like
Reactions: Natural Killer
دقیقا. سوای اینکه یهو استایل گرافیک عوض میشه منی که رو pc بازی میکنم یهو از شصت فریم میرم رو سی فریم.
الان انقدری پیشرفت تکنیکی داریم که بتونن با انجین خود بازی اینا رو دربیارن مثل بازیهای غربی.
آهان رو PC ...
اوکی داداش . برا ما قدیمی ها این چیزا آپشن خفن محسوب میشه از قدیم ذوق میکردیم کات سین CG میدیدیم وسط بازی ها .

• Like
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or