سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رکورد باز کردن جعبه CSGO ماه پیش شکسته شده و فقط در ماه پیش (مارچ) 39.5 میلیون جعبه CSGO باز شده.
رکورد قبلی مربوط دو ماه پشی با 27.7 میلیون جعبه بود.
به نظر هایپ عرضه CSGO 2 اثر قابل توجهی بر روی این مورد داشته.

به طور میانگین ماهانه 20 میلیون جعبه CSGO توسط پلیر ها باز می شه!

سرمایه‌گذاری عربستان توی صنعت بازی قراره به ۳۸ میلیارد دلار برسه و قصد دارن تبدیل به یکی از قطب‌های دنیای بازی بشن. در کنار خرید سهام شرکت‌های مختلف و سرمایه‌گذاری روی این جور چیزها، می‌خوان خودشون هم بزنن تو خط تولید بازی.
یه کشوری هم هست که مردمش هفته‌ای ۱۵ بار خبر آزادسازی ۷ میلیارد دلار کره جنوبی رو می‌شنون و قراره این ۷ میلیارد، اقتصاد اون کشور رو دگرگون کنه. یه بار دیگه توجه کنین: ۷ میلیارد در برابر ۳۸ میلیارد فقط برای صنعت بازی.
در مورد بقیه فعالیت‌های عربستان هم که قبلاً اینجا گفته بودم. باشد که رستگار شویم...

سهام عربستان توی نینتندو باز هم افزایش پیدا کرد و به ۷٪‌ رسید.
کمتر از یک سال پیش به ۵٪ رسیده بود و یک ماه پیش به ۶٪ و الآن هم باز یه درصد بیشتر شد. این طوری که پیش می‌ره، احتمالاً ماریو توی نسخه بعدی دشداشه می‌پوشه! :D
نینتندو فقط یه بخش از ماجراست. چند وقت پیش تقریباً شرکت قدیمی SNK رو قورت دادن (صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان، ۹۶٪ سهام SNK رو خرید) و کلی شرکت ریز و درشت دیگه هم هست که سرمایه‌گذاری‌های عظیم توشون کردن. از EA و Activision Blizzard و Take-Two تا Capcom و Embracer و NCSoft و...
یه ذره اون ورتر از عربستان هم یه کشوری هست که ملت باید ۶۵ مدل فیـــلترشکن استفاده کنن تا دو دقیقه به فلان بازی وصل بشن و برای دانلود چند گیگ هم باید نصف شب عملیات ویژه انجام بدن و یه صدقه‌ای کنار بذارن که وقتی صبح بیدار می‌شن، دانلود تموم شده باشه و بعد از دو گیگ نترکیده باشه. و تازه امیدوار باشن که وضعیت از این هم بدتر نشه و از چند وقت دیگه، کلاً مفهومی به نام آنلاین شدن تبدیل به یه چیز فانتزی و رویایی نشه.

سرمایه‌گذاری عربستان توی صنعت بازی قراره به ۳۸ میلیارد دلار برسه و قصد دارن تبدیل به یکی از قطب‌های دنیای بازی بشن. در کنار خرید سهام شرکت‌های مختلف و سرمایه‌گذاری روی این جور چیزها، می‌خوان خودشون هم بزنن تو خط تولید بازی.
یه کشوری هم هست که مردمش هفته‌ای ۱۵ بار خبر آزادسازی ۷ میلیارد دلار کره جنوبی رو می‌شنون و قراره این ۷ میلیارد، اقتصاد اون کشور رو دگرگون کنه. یه بار دیگه توجه کنین: ۷ میلیارد در برابر ۳۸ میلیارد فقط برای صنعت بازی.
در مورد بقیه فعالیت‌های عربستان هم که قبلاً اینجا گفته بودم. باشد که رستگار شویم...
آقا نگو. ما هم سرمایه گذاری میکنیم تو صنعت بازی. باور کن :D چجوری؟ اینجوری که سال ۹۴ انقلاب بودم واسه پرینت. دوتا عرزشی اومدن گفتن
"آقا ببخشید کار دانلود هم انجام میدین؟"
سریع پریدم وسط گفتم من میکنم براتون. چی میخواین؟ گفتن "چندتا فیلم از بازی اساسینز میخوایم, بازیش باید ممنوع بشه :|
منم یه نگاه کردم بهش گفتم آورین. تنها تپه نریدتون صنعت گیم بود که به سلامتی و میمنت فتح شد :lol:
حالا واسا همین عربستان میاد بازی میسازه چمیدونم تحت عنوان "نبرد قادسیه". با متای خدا. ما هم بر میگردیم ۱۴۰۰ پیش و اجدادمون رو سلاخی میکنیم و کلی هم خر کیف میشیم که چه بازی خفنی :))

واسه کسایی که نمیدونن شرکت آرامکو عربستان گاو شیرده بلاد کفر (:دی) پارسال تقریبا هرچی رکورد در زمینه درامد و سود خالص بود روز زد

Saudi Aramco’s $161bn profit is largest recorded by an oil and gas firm

خلاصه این پولا مثل پول تو جیبی میمونه واسش

واسه کسایی که نمیدونن شرکت آرامکو عربستان گاو شیرده بلاد کفر (:D) پارسال تقریبا هرچی رکورد در زمینه درامد و سود خالص بود روز زد

Saudi Aramco’s $161bn profit is largest recorded by an oil and gas firm

خلاصه این پولا مثل پول تو جیبی میمونه واسش
آرامکو همونه که خواستیم بترکونیمش :lol:
یعنی مغز شپش از اینا بیشتره :|

به نظر می رسه که ResidentEvil 5 عنوان بعدی هستش که قراره remade شه
همه ی نشانه هایی که این گمانه زنی رو بیشتر کرده:

✅RE4 post credits scenes shows characters from RE5

✅Partner system in RE4 is likely to be reused in RE5 (and possibly RE9)

✅Various assets in RE4 can be repurposed for RE5

✅Capcom skipped Code Veronica remake after RE3 likely in favor of keeping the numbered series consistent

موفقیت نینتندو عجیب چشم همه دنیا رو گرفته.
استیم دک. ایسوس. الانم PSP جدید.

کلا حرکت اشتباهیه. نینتندو بخاطر بازی‌هاش و فن بیس مخصوصش اونقدر فروش داره.

استیم دک هم اگر فروش قویی داشت تو بوق می‌کردش. کاش سرمایه رو ببرن سمت تکنولوژی‌های کلود و سرورهای بیشتر و تو کل دنیا. کنسول همراه رو خیلیا دیگه نیستن.

• Like
Reactions: Adam
موفقیت نینتندو عجیب چشم همه دنیا رو گرفته.
استیم دک. ایسوس. الانم PSP جدید.

کلا حرکت اشتباهیه. نینتندو بخاطر بازی‌هاش و فن بیس مخصوصش اونقدر فروش داره.

استیم دک هم اگر فروش قویی داشت تو بوق می‌کردش. کاش سرمایه رو ببرن سمت تکنولوژی‌های کلود و سرورهای بیشتر و تو کل دنیا. کنسول همراه رو خیلیا دیگه نیستن.

به نظر من که حرکت خیلی تمیزی هست. مخصوصا اگر قیمت دهی خوبی داشته باشه خیلی کاربردی هست.
احتمال زیاد امکان استفاده به عنوان cloud console هم (مستقل از کنسول خود فرد) داشته باشه که به نظرم برای خیلی ها می تونه جذابیت زیادی داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or