سرخط خبرها

EA چهار پنج سال پیش زده بود به سیم آخر میگفت بازی داستانی نابود باید گردد. حالا کراش زده رو بازی داستانی از احیای دد اسپیس تا تاسیس استودیو اختصاصی برای ساخت بتلفیلد داستانی حالا هم این! جلل خالق آخرالزمان شده فک کنم:D
البته اینم گویا تو سبک مانستر هانتره بازیه
و بر این اساس... بازی تو همون دسته ی آنلاین باید حساب بشه به نظرم:-"

ولی چقدر آرتش خوجگله:دی اگر خود بازی هم میتونستن اینجوری در بیارن خوب میشد‌‌‌...
ولی خوب اومگا فدرس استودیو نفله ایه:-" ( هرچقدرم که من Warriorها رو دوست داشته باشم:-" )

البته اینم گویا تو سبک مانستر هانتره بازیه
و بر این اساس... بازی تو همون دسته ی آنلاین باید حساب بشه به نظرم:-"

ولی چقدر آرتش خوجگله:D اگر خود بازی هم میتونستن اینجوری در بیارن خوب میشد‌‌‌...
ولی خوب اومگا فدرس استودیو نفله ایه:-" ( هرچقدرم که من Warriorها رو دوست داشته باشم:-" )
اتفاقا Koei تجربه ساخت Toukiden هم داره، که سرچ کنی شبیه ترین بازی به مانستر هانتر به God Eater و Toukiden میرسی :-" یعنی ممکنه یه بازی هم رده با رایز بسازن

ولی اسم EA رو میشنوم نگران میشم :-s

اتفاقا Koei تجربه ساخت Toukiden هم داره، که سرچ کنی شبیه ترین بازی به مانستر هانتر به God Eater و Toukiden میرسی :-" یعنی ممکنه یه بازی هم رده با رایز بسازن

ولی اسم EA رو میشنوم نگران میشم :-s
نفله از نظر تکنیکی!
بعد همون توکیدن هم فکر نکنم AAA بوده باشه...بوده؟ :-"

حیف شد. @.Amirone وعده داده بود بازی قراره برای اکس باکس هم منتشر بشه:sad:
برای کنسولی که کل سال تا بحال یه عنوان انحصاری بدردبخور حتی نداشته ( و ظاهرا تا آخر سال هم نداره)، این لنگه کفش هم غنیمت بود که متاسفانه همونم نصیبتون نشد:دی

نفله از نظر تکنیکی!
بعد همون توکیدن هم فکر نکنم AAA بوده باشه...بوده؟ :-"
حالا باید دید چی میشه :-"

من که از خدامه هرچی میسازن خوب در بیاد و MH یه رقیب درست حسابی پیدا کنه تا افزایش کیفیت بالایی رو در نسخه نسل بعدشون شاهد باشیم :>

والا از بودجه ساختش خبر ندارم ولی در کل حس باتری قلمی(AA :D) بودن رو میده :D مخصوصا اگه الان بازی کنی

• Like
Reactions: Z-fan
برای کنسولی که کل سال تا بحال یه عنوان انحصاری بدردبخور حتی نداشته ( و ظاهرا تا آخر سال هم نداره)، این لنگه کفش هم غنیمت بود که متاسفانه همونم نصیبتون نشد:D
چنین بازی ای لیاقت میخواست که ما نداشتیم.
شاید هم سونی دست به جیب شد و نگذاشت این بازی از لاین آپ انحصاریش خارج بشه[-(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or