Last edited by a moderator:

چرا مدیر یک شرکت 2 تریلیون دلاری رسما دروغ می گه ؟ در حدی که عمو جیم مجبور به برملا کردن دروغ هاش کرده
PlayStation: Xbox's Call of Duty offer was "inadequate on many levels"
"I hadn’t intended to comment on what I understood to be a private business discussion, but I feel the need to set the record straight because Phil Spencer brought this into the public forum," Ryan stated.منظور عمو جیم
"Microsoft has only offered for Call of Duty to remain on PlayStation for three years after the current agreement between Activision and Sony ends. After almost 20 years of Call of Duty on PlayStation, their proposal was inadequate on many
levels and failed to take account of the impact on our gamers. We want to guarantee PlayStation gamers continue to have the highest quality Call of Duty experience, and Microsoft’s proposal undermines this principle
مرد باش و رسما اعلام کن , چرا تو روز روشن دورغ میگی![]()
دروغی در کار نبوده ؟؟؟؟️جیم رایان : پیشنهاد Xbox برای Call of Duty در بسیاری از مراحل ، ناکافی بود
جیم رایان مدیر عامل پلی استیشن به GamesIndustry میگوید مایکروسافت قول داده است که Call of Duty را به مدت سه سال پس از توافق فعلی بین اکتیویژن و سونی بر روی PlayStation نگه دارد.
رایان اظهار داشت: «من قصد نداشتم در مورد آنچه که یک بحث تجاری خصوصی است، اظهار نظر کنم، اما احساس میکنم که باید این مشکل را درست کنم زیرا فیل اسپنسر این موضوع را در انجمن عمومی آورده است.
مایکروسافت تنها پیشنهاد کرده است که Call of Duty به مدت سه سال پس از پایان قرارداد فعلی بین اکتیویژن و سونی در PlayStation باقی بماند. پس از تقریباً 20 سال بازی Call of Duty در PlayStation، پیشنهاد آنها در بسیاری از مراحل ناکافی بود و تأثیر آن بر گیمرهای ما را در نظر نگرفت. ما میخواهیم تضمین کنیم که گیمرهای PlayStation همچنان بالاترین کیفیت Call of Duty را داشته باشند، و بالاترین پیشنهاد مایکروسافت این اصل را نابود میکند.
دروغی در کار نبوده
جف هم از hypocrisy ماکروسافت صداش درومدهدروغی در کار نبوده ؟؟؟؟
مایکروسافت رسما اعلام کرده 3 سال بعد در رسانه ها
Microsoft will keep Call of Duty on PlayStation for ‘several more years’ b

فردا یک تماس می گیرم با نادلا مواردی که گفتی رو مطرح می کنم تورو به عنوان مدیر Xbox بهش پیشنهاد می دماسپنسر دروغ میگه که بهشون گیر ندن برای قرارداد و بتونن نهاییش کنن. بعد یه مدت هم انحصاری میکنن CoD رو که هم به IP ضرر نزنن و هم صدای فن هاش در نیاد. کلا اسپنسر موجود وقیحی و مدیر به شدت احمقیه. اصلا درک نمیکنم چرا اینو گذاشتن مدیر اکس باکس؟

چه دروغی میگه، گفته several years قرارداد فرستاده تا سه سال بعد از 2024.اسپنسر دروغ میگه که بهشون گیر ندن برای قرارداد و بتونن نهاییش کنن. بعد یه مدت هم انحصاری میکنن CoD رو که هم به IP ضرر نزنن و هم صدای فن هاش در نیاد. کلا اسپنسر موجود وقیحی و مدیر به شدت احمقیه. اصلا درک نمیکنم چرا اینو گذاشتن مدیر اکس باکس؟
بیا اینجوری بخونیمچه دروغی میگه، گفته several years قرارداد فرستاده تا سه سال بعد از 2024.
دروغش کجاش بوده، متن قرارداد فرستاده.حرفهای یه نفرو میگی.
خشک نشده یعنی چی منظورت اینه عمل نکردهفردا یک تماس می گیرم با نادلا مواردی که گفتی رو مطرح می کنم تورو به عنوان مدیر Xbox بهش پیشنهاد می دم
جیم رایان جمله تاریخی We Believe In generations اش هنوز خشک نشده دم از دروغ گویی اسپنسر و ... می زنید. حالا بقیه دروغ هاش به کنار.
اونم کجا تو تاپیک سر خط خبرها!
اقتصاد سیاسته.سیاستم یه مشت دروغه.بیا اینجوری بخونیم
یه بابایی تو مایکروسافت :
ما از انحصار بدمون میاد و دوس داریم بازیکنان در همه پلتفرم ها به بازی های اکتیویژن دسترسی داشته باشند و بلا بلا بلا
.... پس ما cod رو 6 سال دیگر انحصاری میکنیم!
همین که واقعیت رو جوری توضیح دادن که حرف جیم رایان همه رو تکون داده امروز ، احتمالا فیلم بازی کردن داداشمون به ضررش تموم میشه
چرا مدیر یک شرکت 2 تریلیون دلاری رسما دروغ می گه ؟ در حدی که عمو جیم مجبور به برملا کردن دروغ هاش کرده
PlayStation: Xbox's Call of Duty offer was "inadequate on many levels"
"I hadn’t intended to comment on what I understood to be a private business discussion, but I feel the need to set the record straight because Phil Spencer brought this into the public forum," Ryan stated.منظور عمو جیم
"Microsoft has only offered for Call of Duty to remain on PlayStation for three years after the current agreement between Activision and Sony ends. After almost 20 years of Call of Duty on PlayStation, their proposal was inadequate on many
levels and failed to take account of the impact on our gamers. We want to guarantee PlayStation gamers continue to have the highest quality Call of Duty experience, and Microsoft’s proposal undermines this principle
مرد باش و رسما اعلام کن , چرا تو روز روشن دورغ میگی![]()