سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
هر حرف و توهمی که به ذهنت خطور کرد نباید بیایی اینجا بروز بدی چون بیشتر مسخره دست بچه ها و خندوندنشون میشی تا اینکه بخوان حتی جوابتو بدن ... واسه خودت دارم میگم.تو حق داری نظرشخصیتو بگی،بچه ها هم حق دارن بهت بخندن چون دیگه این حرف که داستان Cod بهتر Halo ـه،رو فکر کنم فن بوی ترین فرد دنیا هم نگه و خندش میگیره ... باور کن اگه قبل از پست دادن طومار نوشتن به 2ثانیه هم فکر کنی ضرر نداره.
ما اینجا داریم در مورد گرافیک و گیم پلی Cod , BF3 صحبت میکنیم اونوقت میایی از داستان Halo برای Cod مایع میزارید !!!
<Lol<Lol<Lol<Lol
فکر نمیکردم تا این حد توی توهم سپری میکنید! برید کاسو کوزتونو جمع کنید بخدا یه نفس راحت بکشیم از دست این فن بوی جماعت! :d بحث کردن با امسالی مثل شما دیگه فایده نداره.
Enjoy

کلا شما خیلی باحالی ! چیز دیگه هم خواستی بگو ...
نیازی نیست بنده جواب شما رو بدم , خودت به پستت نگاه کنی میفهمی چیزی به اسم ادب هم وجود داره که شما در رعایت کردنش هیچ تخصصی نداری ! فکر کنم بعد از گذشت بیش از چند میلیون سال از تولد اولین انسان باید یاد بگیریم که به نظر دیگران احترام بذاریم و اگه نظر کسی رو قبول نداریم بدون توحین نظرشو به بحث بذاریم حالا یا قبول میکنه یا خیر اما متاسفانه شما خیلی با زمان پیش نمیای ...
شما فن های Cod هم فقط ادعای فروشتون اسمونو ترکونده:)) تو مولتی پلیر هم که فقط نوب بازی بلد هستید :)) تو داستان چسبیدید به پرایس بد بخت
ولی BF چی فیزیک خوب ، مولتی خوب ، تخریب پذیری و گرافیک عالی ، فقط یکم داستان نامفهوم
در مورد مولتی قبلا هم گفتم شما بعد نیم ساعت بتل بازی کردن بیاین تو COD ببینید کدوم مال آماتورهست و ساده تره ...
راستی برادر فکر نمیکنی اینایی که گفتی همش مال بخش گرافیکیه بازی باشه ؟! :d تخریب پذیری , گرافیک , فیزیک خوب , طراحی درخت خوب و ... :d یکم راجع به گیم پلی و دیالوگ و موسیقی و ... هم صحبت کنید ...

جایزه تمشک پست سال با آرای اکثر اعضا به Dante DMC اعطا میگردد.تبریک میگم دانته انشاالله همینجور ادامه بده که در عرصه بین المللی افتخار مملکتمون میشی.....
برو تو تاپیک mw3 تو فیسبوک اینا رو بنویس acti برات دعوتنامه مینویسه

آخه مرد مومن چرا یکم فکر نمی کنی بعد پستاتو بنویسی و همینجوری برای خودت تو هر پست مقاله تخیلی در مورد فن بازیت از cod می نویسی...
فقط بلدی بصورت کورکورانه و افراطی از dlc مورد علاقت دفاع کنی و bf3 رو به طرز مسخره و احمقانه و خودتم می دونی داری .....میگی به باد انتقاد های الکی و بی اساس میگیری.
حتی کارو به جایی رسوندی که فن های cod هم به جونه خودت انداختی و فنبازیم خز کردی

B]lol
تموم شد ؟! 1.اینکه بنده در یه مورد نظر شخصیمو گفتم و شما متوجه نشدی . 2.اینکه منظورتون از DLC همون Battlefield : COD Series HD Remake هست دیگه ؟؟؟
3.اینکه چرا میگی احمقانه و مسخره و افراطی , خودتم میدونی ؟! :-o آقا جای من نظر ندین , بنده هیچی نمیدونم ! من چیزایی که گفتم (به جز نظر شخصی) حقیقته و هیچ کارشناسی به جز کارشناسای EA و Bazicenter ردش نکردن ! شما از بازی که تا حالا چند بار شکست خورده در مقابل COD تعریف و دفاع میکنی اونوقت بنده حق دفاع از FPS مورد علاقم که تا حالا بارها تمام FPS های دنیا رو کنار زده رو ندارم ؟! خیلی کارتون درسته , ادامه بدین ...
من عاشق مناظره هاییم که میدونم نتیجش چیه ...

در مورد مولتی قبلا هم گفتم شما بعد نیم ساعت بتل بازی کردن بیاین تو COD ببینید کدوم مال آماتورهست و ساده تره ...
راستی برادر فکر نمیکنی اینایی که گفتی همش مال بخش گرافیکیه بازی باشه ؟! :d تخریب پذیری , گرافیک , فیزیک خوب , طراحی درخت خوب و ... :d یکم راجع به گیم پلی و دیالوگ و موسیقی و ... هم صحبت کنید ...

من عاشق مناظره هاییم که میدونم نتیجش چیه ...
تو زمینه صدا گذاری که صد در صد bf3 برتری داره تو گرافیک هم همینطور ولی داستان و گیم ژلی رو نمیشه چیزی گفت.
مولتی هم باز Bf3 برتری داره.باور کنید که اگه این cod هر سال بازی نمیداد من هنوز طرفدارش بودم.الان هم فن هیچ کدوم نیست.هر کدوم بهتر شد که شد در هر صورت هر دو شرکت پول پرستن.بهتره برن از bioshock ياد بگیرن تا این کارا

اینهمه بحث و جدل میکنن هواداران BF خودشونم میدونن به بازی دلبسته شدن که شانسی درمقابل COD نداره! البته هرکس میتونه به هر بازی که بخواد دلبسته بشه:d ولی نتیجه این رقابت از پیش مشخصه!
حتی اگر COD با گیمپلی و صحنه های تکراری بیاد به میدون! البته موفقیت احتمالیه DICE بعد از عرضه BF3 (اون هم بشرطی که بازی عالی از اب دربیاد) شروع میشه...

اینهمه بحث و جدل میکنن هواداران BF خودشونم میدونن به بازی دلبسته شدن که شانسی درمقابل COD نداره! البته هرکس میتونه به هر بازی که بخواد دلبسته بشه:d ولی نتیجه این رقابت از پیش مشخصه!
حتی اگر COD با گیمپلی و صحنه های تکراری بیاد به میدون! البته موفقیت احتمالیه DICE بعد از عرضه BF3 (اون هم بشرطی که بازی عالی از اب دربیاد) شروع میشه...
شانس رو ميبيني چند ماه ديگه :d

• Like
Reactions: shefer
شانس رو ميبيني چند ماه ديگه :d
نگرفتی من چی میگم:d
BF3 اگر بنا باشه که جای COD رو درفروش و مسئل تکنیکی و فنی بگیره از عناوین بعد از BF3 خواهد بود اون هم در صورتی که COD بخودش تکونی نده! وگرنه همین MW3 فروش نجومی خودش رو خواهد داشت!

تو زمینه صدا گذاری که صد در صد bf3 برتری داره تو گرافیک هم همینطور ولی داستان و گیم ژلی رو نمیشه چیزی گفت.
مولتی هم باز Bf3 برتری داره.باور کنید که اگه این cod هر سال بازی نمیداد من هنوز طرفدارش بودم.الان هم فن هیچ کدوم نیست.هر کدوم بهتر شد که شد در هر صورت هر دو شرکت پول پرستن.بهتره برن از bioshock ياد بگیرن تا این کارا

من الان دوباره B OPS رو بازی کردم واقعا افکت های آب توش محشر بود تو هیچ بازی دیگه به این قشنگی و با جزئیات کامل ندیده بودم.من هنوز طرفدار COD هستم . ولی bf3 رو فقط به خاطر گرافک بالاش بازی میکنم.

آخرین ویرایش:
کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد
چه می خوان بکنن با ps3 ایول
هر روز انتظارم بیشتر می شه برای این دو.

• Like
Reactions: Farh@d
دوستان رعایت کنن نیازی هم نیست اینجوری با همدیگه برخورد کنیم الان 10 تا تایپیک برای این دو بازی ایجاد شده و همش حرفهای تکراری داریم میبینیم . یه خورد هم به مسائل فنی بازی برسید بد نیست :d :|

الان 10 تا تایپیک برای این دو بازی ایجاد شده و همش حرفهای تکراری داریم میبینیم . یه خورد هم به مسائل فنی بازی برسید بد نیست :d :|
این بحث این دو بازی دیگه نخ نما شده تو مسائل فنی طرفدارای بتل همش می خوان بگن گرافیک و طرفدارای cod میگن داستان و فروش!

این بحث این دو بازی دیگه نخ نما شده تو مسائل فنی طرفدارای بتل همش می خوان بگن گرافیک و طرفدارای cod میگن داستان و فروش!

درسته . من خودم زیاد شوتر باز نیستم و تو تاریخ عمرم سه تا شوتر بازی نکردم اولیش ولفنشتاین بود که به نظرم شاهکار بود (این دوتا بازی که هنوز وجود نداشتن ) و BF2 و MW2 بود تو هر کدوم از این دو من داستان انچنان غنیی ندیدم که ملت دارن خودشون رو میکشن اصولا FPS رو چه به داستان . :| حالا اون یکی داستان نداره چسبیدن به گرافیکش ، این یکی گرافیک نداره چسبیدن به فروشش ، زیاد فرقی با هم ندارن :d ولی هر دو رو میگیرم .

من الان دوباره B OPS رو بازی کردم واقعا افکت های آب توش محشر بود تو هیچ بازی دیگه به این قشنگی و با جزئیات کامل ندیده بودم.

آب تو CoD؟ !!!! اونوقت Crysis 2 بوقه دیگه این وسط.

فکنم تا موقع عرضه بازی بخواین همینجوری کل کل کنید و حرف خودتون رو به کرسی بشونید تو E3 هر دو بازی به نمایش درومدن و سایت های معروف نیز بهترین ها رو انتخاب کردن فکنم اگه MW3 تو نمایش امسال حرفی برای گفتن داشت چه از لحاظ داستان و چه گرافیک و گیم پلی قطعا یه سر سوزنی بهش توجه می شد...

در کل هممون اینقدر فن بازی در میاریم آخرشم هردوش رو بازی می کنیم و بی ریش همدیگه میخندیم :d

مثل اين كه سران acti هر طور شده ميخوان خودشون رو به در نفهمي بزنن و بگن بازي روي كنسول كيفيت نداره.......عيب نداره......ولي طعم تلخ شكست براي هر كسي سخته و از اين جهت بايد دركشون كنيم
پ.ن:شما برو شاهكارت رو بازي كن عزيزم.مگه بچه بازيه بديم تو بازي كني=)):d

MW3 1- جنس اصل؛ BF3 جنس چینی!
2- از جو و داستان پردازی که هیچ FPSی حتی Halo رو در حد COD نمیدونم
3- اینکه منظورتون از DLC همون Battlefield : COD Series HD Remake هست دیگه ؟؟؟
چهارمی هم باید اضافه کرد!

MW3 1- جنس اصل؛ BF3 جنس چینی!
2- از جو و داستان پردازی که هیچ FPSی حتی Halo رو در حد COD نمیدونم
3- اینکه منظورتون از DLC همون Battlefield : COD Series HD Remake هست دیگه ؟؟؟
4-حتی نسخه کرک BF3را هم بازی نمی کنم!
باید دسته جمعی این دوست گرامی به راه راست هدایت کنیم! (که هر چند غیر ممکنه! )
کسی همچین حرف هایی میزنی باید کنسول و پی سی ببوسه بزار کنار! بره چیز بازی کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or