سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
از كجا معلوم؟؟؟اصلا مشخصه اكتيوزن طرف مايكروسافته قبول نداري؟؟؟؟؟در كل از نظر من دايس هم طرفps3 هست و در كل ميخواد 360 رو ضايع كنه .
به طور كلي يه حسي ميگه بتلفيد بازم شكست ميخوره

LOL کدو شرکتی رو دیدید که توی بازی مولتی بیاد یه کنسول رو بکوبه ؟؟؟ ! حرف های جالبی میشنوم بعضی وقت ها ! در مورد طرفدارای و اینها که کلا حرفتون از پایه غلطه ! ولی در مورد بهتر بودن نسخه 360 دلیلش راحتی کار بر روی اونه و همچنین فروش بیشتر نسخه 360

اقا من با این قسمتی که قرمز کردم مشکل دارم !:دی کجای ترجمه این کلمه خیلی وجود داره ؟! تو ترجمه اغراق هم میکنید ؟:دی
فرخ جان بعد از رفتن 7 صفحه به جلو الان دیدی این کلمه ملموس رو ؟ :d باور کن قصد اینکه اغراق تو خبر کنم رو نداشتم گفتم برخی مواقع باید یه طوری بگی که مخاطب متوجه منظور اون بشه اگر شما فکر کردی من خواستم اغراق کنم پوزش میخوام چون همچین چیزی نیست عزیز .
طبیعیه من که عادت کردم!:d

میشه بپرسم به چی عادت کردید ؟ کدوم خبرهای من اغراق امیز بوده که شما دیگه عادت کردید؟

• Like
Reactions: !AtMoSpHeRe
به نظر من EA لازم نبود اين همه هزينه كنه.چون Call Of Duty اتوماتيك وار داشت به خودش گند ميزد.

من كه از MW2 پيش بيني ميكردم همچين وضعيتي رو.

تمامی کاربران سایت میدونند که بازی های مولتی همیشه روی 360 بهتر بوده به جز چند مورد که کنسول اصلی اونها ps3 بوده ! و اینکه کار برروی نسخه 360 خیلی راحت تر از ps3 پس برای همین بهترین هنر acti رو شما روی 360 میبنید ! حالا ea گفته که بازی ما حتی روی ps3 هم بهتر از نسخه 360 اونهاست ! یعنی کار ضعیفتر ما از کار خفن شما هم قوی تره اوکی ؟؟؟ شما در جایی از جمله میبنید که گفته نسخه ps3 بازی ما از 360 قویتره که مثلا 360 ضایع شده به قول شما ! ؟؟؟
ولی در مورد بهتر بودن نسخه 360 دلیلش راحتی کار بر روی اونه و همچنین فروش بیشتر نسخه 360
آقای اطلاعات! بازیهای مولتی اکثرا رو 360 بهتر بوده چون به قول شما کنسول اصلی بوده!هر وقتم رو PS3 بهتر بودن کنسول اصلی! PS3 بوده....پس این تنها دلیل بهتر بودن یه بازی مولتی روی هر کنسولیه در نتیجه الکی 360 رو گنده نکن!
اما در مورد حرف این یارو که هر استدلالی ازش در اومده اینجا باید بگم تا جایی که من میدونم گفتن این بازی به طور مستقیم با PC ساخته میشه و بعد به هر 2 تا کنسول پورت میشه و هیچ جایی هم کسی اشاره نکرده که این بازی بر روی 360 بهتر از PS3 یه که شما میگی ضعیفترین نسخه برای PS3یه!
فروش 15میلیونی
این دقیقا چیزیه که منم پیش بینی میکنم.
من تا اونجایی که یادمه یه بار EA گفته بود BF BC2 بیشتر از 10 میلیون نسخه ازش شیپ شده در کل.با توجه به این حجم تبلیغات و کیفیت بسیار بالاتر نسخه جدید و همچنین زمان عرضه بازی که تو بهترین روزاس فکر نمیکنم برای رسیدن به این رقم از فروش مشکلی داشته باشه!

آخرین ویرایش:
میشه بپرسم به چی عادت کردید ؟ کدوم خبرهای من اغراق امیز بوده که شما دیگه عادت کردید؟
اول باید تشکر کنم از خبرگذاری خوبت.
دوم اینکه بد گرفتی!:d منظور همون جریان حرف سازندگان مبنی بر نسخه PS3 بهتر از 360 هست، یا برعکس
>lOl>

آقای اطلاعات! بازیهای مولتی اکثرا رو 360 بهتر بوده چون به قول شما کنسول اصلی بوده!هر وقتم رو PS3 بهتر بودن کنسول اصلی! PS3 بوده....پس این تنها دلیل بهتر بودن یه بازی مولتی روی هر کنسولیه در نتیجه الکی 360 رو گنده نکن!
اما در مورد حرف این یارو که هر استدلالی ازش در اومده اینجا باید بگم تا جایی که من میدونم گفتن این بازی به طور مستقیم با PC ساخته میشه و بعد به هر 2 تا کنسول پورت میشه و هیچ جایی هم کسی اشاره نکرده که این بازی بر روی 360 بهتر از PS3 یه که شما میگی ضعیفترین نسخه برای PS3یه!

این دقیقا چیزیه که منم پیش بینی میکنم.
من تا اونجایی که یادمه یه بار EA گفته بود BF BC2 بیشتر از 10 میلیون نسخه ازش شیپ شده در کل.با توجه به این حجم تبلیغات و کیفیت بسیار بالاتر نسخه جدید و همچنین زمان عرضه بازی که تو بهترین روزاس فکر نمیکنم برای رسیدن به این رقم از فروش مشکلی داشته باشه!

خداییش همه ی فنای BF خیلی کارشون درسته ! فروش بازیه محبوبشونم از حالا پیشبینی کردن ! همون COD که 99 % از گیمرا و کارشناسا پیشبینی رکورد شکنیشو کردن , هنوز هیچکس راجع به مقدار فروشش رقم دقیق اعلام نکرده اونوقت برای BF : The god of propaganda نرخ تایین شده ! خود بنده یکی از کسایی هستم که گول این تبلیغات مسخره ی EA رو در مورد BC2 خوردم و رفتم نسخه ی اصلشو خریدم و بزرگترین اشتباه زندگیمو انجام دادم و 2هفته بعد فروختمش ! quantum theori رو اصل میخریدم بهتر بود چون با خودم میگفتم بازیه آشغالیه و اینقدر براش تبلیغ نشده ! چرا میگین چون تبلیغاتش زیاده پس فروشش بیشتر میشه ؟! ممکنه خیلی از کسایی که گول خوردن و رفتن BC2 رو گرفتن و پول 10 میلیون نسخه(عمرا 10 میلیون نسخه هم نشد!) رو ریختن تو جیب EA اینبار دیگه اون کارو نکنن ! مثلا خود بنده حتی نسخه ی کپی BF3 رو بازی نخواهم کرد چون هیچ دلیلی برای بازی کردنش ندارم ! چرا تا MW3 (جنس اصل) هست بیام کپیشو (BF) (جنس چینی) که گرافیکش بالاتر رفته اما از بقیه ی مواضع افت وحشتناک داشته رو بازی کنم ؟! لطفا از ارائه ی آمار عجیب و غریب پرهیز کنید چون وقتی این بازی هم مثل BC2 و MOH شکست خورد دیگه واقعا هیچ راه دفاع و برگشتی نمیمونه و باید منتظر بمونید تا EA یه بازیه سر کاریه دیگه رو بزرگ کنه و بگه رقیب COD میشه ...
(خواهشا اینقدر در مورد کپی بودن MW3 نگید چون فقط فنای BF همچین نظری رو دارن و والا ما هیچ کارشناس یا COD بازی رو ندیدیم که بگه این نسخه شبیه قبلیاست ! همونطور که قبلا هم گفتم IW نمیتونست بازی رو به فضا ببره تا شما دوستان اسمشو بذارید چیز تازه...)

بحث بنده فروش نیست کیفیته . وقتی کیفیت باشه فروش هم هست . آخه مگه میشه این فروش نجومیه COD به خاطر چیزی غیر از کیفیت باشه ؟! برای MOH و BC2 صد برابر تبلیغ شد اما ... بنده به عنوان یه گیمر آماتور که هیچی حالیش نیست و 12 سال بیشتر نیست که داره بازی میکنه , هرچی از یه FPS میخوام تو COD هست . از جو و داستان پردازی که هیچ FPSی حتی Halo رو در حد COD نمیدونم (مخصوصا تو بخش دیالوگ ها که واقعا بهترینها هستن) (نظر شخصی) . صداگذاری بسیار عالیه و هیچ اشکالی نمیشه بهش گرفت . تو بخش موسیقی هم که نیازی به تعریف نداره . تو بحث گرافیک هنوزم MW2 یکی از بهتریناست و با پیشرفتای خوبی که تو دموهای E3 دیدیم میشه امید به یه گرافیک خیلی خوب 60FPS رو تو MW3 داشت . در آخر هم که بحث گیم پلی هست که مسلما هیچ رقیبی برای COD وجود نداره (لطفا دوستان نگن که COD ماله نوباس چون ما از COD رفتیم تو BF دیدیم همه تعطیل رسمین و کلا هر بار بازی کردیم فوقش یه نفر بازی بارش بود و بقیه فقط مشغول دویدن تو محیط بودن و خود بنده با ورداشتن Sniper و قایم شدن تو بوته ها راحت همه رو میزدم و البته حتی وقتی جلوی پلیرا در میومدم چون کند بودن راحت میزدمشون . بدون تردید میتونم بگم هرکس از COD بره تو بتل کلی تفریح میکنه و میخنده اما اگه برعکس بشه طرف باید فقط دنبال سوراخ موش بگرده چون پوستش کنده میشه!) .در بخث MP هم همینو بگم کافیه که اگه کل پلیرای آنلاین تمام FPS ها رو جمع کنید به اندازه ی پلیرای آنلاین COD رو Xbox 360 نمیشه (!) و این اتفاقی نیست ...
حالا کسی میتونه به من با منطق و سند بگه که چه FPSی تو دنیا هست که تو 2 تا از فاکتورای بالا (فقط 2تاش) از COD مخصوصا سری MW بهتر باشه ؟!

خداییش همه ی فنای BF خیلی کارشون درسته ! فروش بازیه محبوبشونم از حالا پیشبینی کردن ! همون COD که 99 % از گیمرا و کارشناسا پیشبینی رکورد شکنیشو کردن , هنوز هیچکس راجع به مقدار فروشش رقم دقیق اعلام نکرده اونوقت برای BF : The god of propaganda نرخ تایین شده ! خود بنده یکی از کسایی هستم که گول این تبلیغات مسخره ی EA رو در مورد BC2 خوردم و رفتم نسخه ی اصلشو خریدم و بزرگترین اشتباه زندگیمو انجام دادم و 2هفته بعد فروختمش ! quantum theori رو اصل میخریدم بهتر بود چون با خودم میگفتم بازیه آشغالیه و اینقدر براش تبلیغ نشده ! چرا میگین چون تبلیغاتش زیاده پس فروشش بیشتر میشه ؟! ممکنه خیلی از کسایی که گول خوردن و رفتن BC2 رو گرفتن و پول 10 میلیون نسخه(عمرا 10 میلیون نسخه هم نشد!) رو ریختن تو جیب EA اینبار دیگه اون کارو نکنن ! مثلا خود بنده حتی نسخه ی کپی BF3 رو بازی نخواهم کرد چون هیچ دلیلی برای بازی کردنش ندارم ! چرا تا MW3 (جنس اصل) هست بیام کپیشو (BF) (جنس چینی) که گرافیکش بالاتر رفته اما از بقیه ی مواضع افت وحشتناک داشته رو بازی کنم ؟! لطفا از ارائه ی آمار عجیب و غریب پرهیز کنید چون وقتی این بازی هم مثل BC2 و MOH شکست خورد دیگه واقعا هیچ راه دفاع و برگشتی نمیمونه و باید منتظر بمونید تا EA یه بازیه سر کاریه دیگه رو بزرگ کنه و بگه رقیب COD میشه ...
(خواهشا اینقدر در مورد کپی بودن MW3 نگید چون فقط فنای BF همچین نظری رو دارن و والا ما هیچ کارشناس یا COD بازی رو ندیدیم که بگه این نسخه شبیه قبلیاست ! همونطور که قبلا هم گفتم IW نمیتونست بازی رو به فضا ببره تا شما دوستان اسمشو بذارید چیز تازه...)

بحث بنده فروش نیست کیفیته . وقتی کیفیت باشه فروش هم هست . آخه مگه میشه این فروش نجومیه COD به خاطر چیزی غیر از کیفیت باشه ؟! برای MOH و BC2 صد برابر تبلیغ شد اما ... بنده به عنوان یه گیمر آماتور که هیچی حالیش نیست و 12 سال بیشتر نیست که داره بازی میکنه , هرچی از یه FPS میخوام تو COD هست . از جو و داستان پردازی که هیچ FPSی حتی Halo رو در حد COD نمیدونم (مخصوصا تو بخش دیالوگ ها که واقعا بهترینها هستن) (نظر شخصی) . صداگذاری بسیار عالیه و هیچ اشکالی نمیشه بهش گرفت . تو بخش موسیقی هم که نیازی به تعریف نداره . تو بحث گرافیک هنوزم MW2 یکی از بهتریناست و با پیشرفتای خوبی که تو دموهای E3 دیدیم میشه امید به یه گرافیک خیلی خوب 60FPS رو تو MW3 داشت . در آخر هم که بحث گیم پلی هست که مسلما هیچ رقیبی برای COD وجود نداره (لطفا دوستان نگن که COD ماله نوباس چون ما از COD رفتیم تو BF دیدیم همه تعطیل رسمین و کلا هر بار بازی کردیم فوقش یه نفر بازی بارش بود و بقیه فقط مشغول دویدن تو محیط بودن و خود بنده با ورداشتن Sniper و قایم شدن تو بوته ها راحت همه رو میزدم و البته حتی وقتی جلوی پلیرا در میومدم چون کند بودن راحت میزدمشون . بدون تردید میتونم بگم هرکس از COD بره تو بتل کلی تفریح میکنه و میخنده اما اگه برعکس بشه طرف باید فقط دنبال سوراخ موش بگرده چون پوستش کنده میشه!) .در بخث MP هم همینو بگم کافیه که اگه کل پلیرای آنلاین تمام FPS ها رو جمع کنید به اندازه ی پلیرای آنلاین COD رو Xbox 360 نمیشه (!) و این اتفاقی نیست ...
حالا کسی میتونه به من با منطق و سند بگه که چه FPSی تو دنیا هست که تو 2 تا از فاکتورای بالا (فقط 2تاش) از COD مخصوصا سری MW بهتر باشه ؟!

نمیخوام تو بحث دخالت کنم ! ولی شما دیگه واقعا داری بیش از حد فن بازی در میاری !

BFBC 2 را خریدی بدترین کار عمرت هم بود و خیلی هم مثل تو گول خوردن خریدن و BFBC 2 با شکست رو به رو شد؟ ببخشید این شکست که می گید منظورتون چیه؟ نمره ی بسیار پایین 9 از گیم اسپات و منظورتونه؟ درسته هر کس نظر شخصی خودش رو داره ولی دیگه این بحث نظر شخصی نیست ! بازی که از نظر خیلی ها موفق بود را داری کلا زیر سوال از نظر جمع می بری از دیگران نقل قول میکنی !

بعدشم داداش من سعی کن واقعا یکم منطقی باشه من خودم فن هر دو تاشون هستم COD از نسخه ی دومش تا Black Ops اش را هم بازی کردم و واقعا هم لذت بردم ! ولی دیگه واقعا داری زور میگی که به نظرت خیلی تغییر کرده و فقط فنای BF میگن مثل قدیمی هاست ! انصافا تریلری از بازی دیدی؟ یا اگه دیدی یکم دقت کردی؟ برو یه نگاه به انیمیشن های تو قایق سواری , تیر اندازی , انفجار ها و گرافیک دقت کن !

(لطفا دوستان نگن که COD ماله نوباس چون ما از COD رفتیم تو BF دیدیم همه تعطیل رسمین و کلا هر بار بازی کردیم فوقش یه نفر بازی بارش بود و بقیه فقط مشغول دویدن تو محیط بودن و خود بنده با ورداشتن Sniper و قایم شدن تو بوته ها راحت همه رو میزدم و البته حتی وقتی جلوی پلیرا در میومدم چون کند بودن راحت میزدمشون . بدون تردید میتونم بگم هرکس از COD بره تو بتل کلی تفریح میکنه و میخنده اما اگه برعکس بشه طرف باید فقط دنبال سوراخ موش بگرده چون پوستش کنده میشه!)

چون چند تا سرور رفتی بازیکن هاش خوب نبودند کل BFBC 2 چرت و پرت و نوب کامله و مولتیش خیلی ضعیفه ! واقعا نتیجه گیری هایی که میکنی خیلی عجیبه ! ما که COD 2 ,و COD : WAW و MW1 و MW 2 و Black OPS را مولتیش رو زدیم و لذت هم بردیم ولی هیچکدوم ذره ای به مولتی BF 2 و BFBC 2 نرسید ! فکر کنم اگر کسی واقعا بدون فن بازی جفتشو بازی کرده باشه همین نظر را دره !

من نمیدونم بحث سر bf3 و mv3 هست یا x360 و ps3 :d
تابستونه پنکیه بازی برخی گل کرده .
مفهوم متن خیلی مشخصه دیگه اینقدر بحث نداره که تایپک رو تا اینجا کشوندین جلو .
آقای کلنگ هم با کلمه خیلی کمی خواسته آب داغش رو زیاد کنه و موفق هم بوده !
همه عادت داریم نه تنها شما فرخ جان ;)
--------------
یاد اون بنده خدایی که سر cell کلمه وحشیانه رو بکار میبرد افتادم . :d
چون چند تا سرور رفتی بازیکن هاش خوب نبودند کل BFBC 2 چرت و پرت و نوب کامله و مولتیش خیلی ضعیفه ! واقعا نتیجه گیری هایی که میکنی خیلی عجیبه ! ما که COD 2 ,و COD : WAW و MW1 و MW 2 و Black OPS را مولتیش رو زدیم و لذت هم بردیم ولی هیچکدوم ذره ای به مولتی BF 2 و BFBC 2 نرسید ! فکر کنم اگر کسی واقعا بدون فن بازی جفتشو بازی کرده باشه همین نظر را دره !
خدایی دیگه از حق نباید گذشت . mv2 توی xboxlive برای خودش هل هله ای هست بیا و ببین .
------------
در بخث MP هم همینو بگم کافیه که اگه کل پلیرای آنلاین تمام FPS ها رو جمع کنید به اندازه ی پلیرای آنلاین COD رو Xbox 360 نمیشه (!) و این اتفاقی نیست ...
تایید میشه چون واقعا جای سوزن انداختن نیست. البته حیف با اینترنت زغالی

آخرین ویرایش:
Oh Come On
تا کی آقایون فن بوی BF3 میخوان اینطوری ادامه بدن؟

این قسمت رو واسه دست گرمی میسازن که مردم ببین تا چه حد پیشرفت کردن 100% مسئولان EA هم خل نیستن که توقع فروش رقیب رو تو سال اول رقابت داشته باشن! (ابنا حرف عده ای از بچه های سایت خودمونه!):dحالا ببینید چی از اب در میاد ! من مطمعنم هر سال یه قسمت از BF میبینیم همین سیستم و انجین رو توی قسمت های دیگه هم پیاده میکنن.البته نه قسمت های اصلی، مثل BC. مثلا یه سال در میون یه قسمت اصلی میاد.اینقدر میسازن که Cod بره دیگه پشت سرشم نگاه نکنه !!
Duuuude, seriously, you need a life

• Like
Reactions: Farh@d
لطفا تشریف معظمتون رو بیارید تو بحث شرکت کنید اگه حرفی واسه گفتن دارید ! در غیر اینصورت توی همون اواتر و امضا سید کنید ...
واسه امار و ارقامتون بره بالا راههای دیگه ای هم هست.

نمونه بارز صحبت های متفکرانه و بدون فن بویسم امسال شما :
از جو و داستان پردازی که هیچ FPSی حتی Halo رو در حد COD نمیدونم
:))
همینو کم داشتیم،واقا خندیدم!
چیکار کنم،بره امضا ؟:d

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Farh@d
oh my god !!! یعنی واقعا با خوندن نظرات این دوستمون dante dmc میخوام کل سری fps رو بیخیال شم و فقط و فقط cod بازی کنم ! چرا من تا حالا نمیدیدم که بهترین موسیقی برای cod چرا بهترین داستان برای cod بود و من نمیفهمیدم ؟؟؟ واقعا چرا ؟؟؟

1 : من چشم برزخی نداشتم
2 : باید با خلوص نیت به cod نگاه کرد
3 : تا کنون به بازی دقت نکرده بودم
4 : همه موارد !

چیکار کنم،بره امضا ؟:d

بهتره که نره چون کابران با دیدن این دیگه halo نمیخرند و مایکروسافت ورشکست میشه ! شما دلت میاد همه برند بهترین fps جهان یعنی cod (ع) بازی کنند ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or