سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
حرفت کاملا درسته فردین ولی متاسفانه من فکر میکنم اگه EA ایندفعه تو فروش شکست بخوره، میزنه کنار!
EA حدود 100 میلیون دلار خرج تبلیغات کرده و میخواد بکنه که تو همین دوره کار رو تموم کنه و با وجود این خرج های کلان فکر کنم اگر باز هم اونقدری که انتظارشو داشت نفروشه، بزنه کنار! چون سودی واسش (حداقل تو این نسل) نخواهد داشت. وقتی جناب Ricitiello این مقابله (MW3 vs. BF3)رو به Micorsoft vs. Google تشبیه میکنه و اینقدر تند به Activision واکنش نشون میده، مسلما فکر میکنه در همه زمینه ها باید بتونه به برتری نسبی برسه و انتظارشو داره فروش بازی هم بیشتر از MW3 باشه.
با چیزایی که از دو بازی دیدم به وضوح روشنه که BF3 در همه ی زمینه ها نسبت به MW3 برتری داشته ولی آیا این برتری در مورد ِ فروش هم صدق خواهد کرد؟ فکر نمیکنم!
این نظریه در مورد فروش یه فکر بسیار سادست که الان ماهایی که هیچ کاره هستیم داریم روش بحث میکنیم. مطمئن باش سران EA خیلی بیشتر ازاینچیزی که ما فکر میکنیم رو قبلا فکر کردن. فکر نکنم به همین راحتی ها کنار بکشه. چون اینطور که ظاهر امر نشون میده کمر به قتل CoD بستن و به همین راحتی ها ول کن نمیشن.

فکر میکنم Ghost Recon Future Soldier و یا همان GRFS به اختصار vs BF3 بهتر باشه تا MW3 vs BF3 :d
فکر میکنم GRFS خیلی سر تر از MW3 باشه حداقل تا اینجایی که دیدیم
البته اگه توی یک جانر برای مقایسه قرار بگیرند!

• Like
Reactions: koorosh sh
این قسمت رو واسه دست گرمی میسازن که مردم ببین تا چه حد پیشرفت کردن 100% مسئولان EA هم خل نیستن که توقع فروش رقیب رو تو سال اول رقابت داشته باشن! (ابنا حرف عده ای از بچه های سایت خودمونه!):dحالا ببینید چی از اب در میاد ! من مطمعنم هر سال یه قسمت از BF میبینیم همین سیستم و انجین رو توی قسمت های دیگه هم پیاده میکنن.البته نه قسمت های اصلی، مثل BC. مثلا یه سال در میون یه قسمت اصلی میاد.اینقدر میسازن که Cod بره دیگه پشت سرشم نگاه نکنه !!

کله پا شدن MW3 تو مبارزه بیشتر از اینکه به نفع EA باشه ، به نفع خود طرفدارای CoD هست چون باعث میشه سران Acti به جای پول مفت خوردن از برند CoD یکم کیفیت کار رو بالاتر ببرند و این یعنی هزینه بیشتر و بکارگیری نیروی کار بیشتر ودر نتیجه بازی به روز تر و تر و تمیز تر تر در سالهای بعد تر :d

خلاصه شکست MW3 در برابر BF3 هم مورد رضای خداست هم بنده خدا :d

خداییش مولتی بازیهای DICE رو با مولتینگل :d هیچ بازی ای عوض نمی کنم

فکر میکنم Ghost Recon Future Soldier و یا همان GRFS به اختصار vs BF3 بهتر باشه تا MW3 vs BF3 :d
فکر میکنم GRFS خیلی سر تر از MW3 باشه حداقل تا اینجایی که دیدیم
البته اگه توی یک جانر برای مقایسه قرار بگیرند!

با يه خورده سماجت و پررو بازي ميشه چپوندشون تو يه سبك !!!
:d

• Like
Reactions: ccie
Ea این رقابتو اگه ببازه که محاله بازم یک برگ برنده به نام MOH داشت
نه داش اشتباه نکن .دیگه MOH مثله نسل قبل که یکه تاز سبک FPS بود دیگه نمیبینیم و نخواهیم دید.
فکر میکنی برای چی EA این فرنچایزه محبوبو به یک کمپانیه ضعیف و بی استعداد و جدید داد که بازی به این صورت ناشیانه و احمقانه مدرن کنه که یکی از ناامید کننده ترین FPS های سال و دهه لقب بگیره و کمترین امتیازا رو بگیره ....چونکه دیگه EA رو MOH سرمایه گذاری نخواهد کرد .از وقتی که EA سری BF شو سرو سامون داد و رسما اعلام کردن رقیب جدیه COD هستش دیگه این MOH از خاطره ها محو شد و باید با همون بازی نسل پیش حال کنیم...و الان EA بصورت وحشتناکی روی BF سرمایه گذاری کرده و کمپانی DICE رو جوری تجهیز کرده که هیچ مشکلی ندارن برای ساخت بازی که نتیجه این گروه خلاق و بااستعداد چیه؟؟؟
موتور غول و شاخه F2 که نشانه ی کار بلدی DICE و سرمایه کلان و بدون پایانه EA هستش که 100٪ امسال MW3 رو از نظر فنی شکست میده و مطمئن باشید خارجیا هم انقدر احمق نیستن که برای یه DLC شصت دلار پول بدن
ولی واقعا بیایم بحث فن بازی را بزاریم انصافا باید قبول کرد که Activision داره یه جورایی سو استفاده میکنه !
همون گرافیک همون انیمیشن را به اضافه ی چند تا صحنه ی جدید و حماسی تحویل میده
کاملا تایید میشه.....

من فکر میکنم که اینقدر این کمپانیه IW بعد از اون عوضیبازیه ACTI به هم خورد و اینقدر افراد نخبه و خلاق از این شرکت بیرون رفتن که دیگه 2تا کمپانیه دیگه هم آوردن کمکشون نمیتونن یه موتور در حد F2 و حتی این نسل درست کنن.
ACTI با اون افتضاحش سر حقوق کامل ندادن به افراد خوش ذوق و موفق IW رسما و کلا این سری MW رو نابود کرد....

آخرین ویرایش:
کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد
اقا من با این قسمتی که قرمز کردم مشکل دارم !:دی کجای ترجمه این کلمه خیلی وجود داره ؟! تو ترجمه اغراق هم میکنید ؟:دی

فقط اينكه گفته نسخه ps3 بهتر از نسخه 360 MW3 خواهد بود خيلي جالبه كلا 360 رو ضايع كرد . من هنوز به اكتيوزن اميد دارم .در كل با اين مانورهاي EA از نظر من نسخه كنسولي بتلفيد3 بسيار متفاوت با نسخه PC خواهد بود و نسخه كنسولي بتلفيد3 شكست خواهد خورد

فقط اينكه گفته نسخه ps3 بهتر از نسخه 360 MW3 خواهد بود خيلي جالبه كلا 360 رو ضايع كرد . من هنوز به اكتيوزن اميد دارم .در كل با اين مانورهاي EA از نظر من نسخه كنسولي بتلفيد3 بسيار متفاوت با نسخه PC خواهد بود و نسخه كنسولي بتلفيد3 شكست خواهد خورد

البته این چیزی که می گم زیاد مهم نیست :
گفته که نسخه ی ps3 بازی ما (یعنی bf3 رو ps3) از cod روی xbox360 شما بهتره.
از این جمله میشه منظورشو فهمید که : حتی ما بازی روی ps3 از cod روی xbox360 هم بهتره.
البته به این حرف ها نیمشه اطمینان کرد و فکر میکنم هر 2 نسخه یکسان باشند.

دوست عزیز وقتی میگه نسخه ps3 ما از نسخه 360 بازی اونها بهتره 1 معنی میده و از خودتون معنی های متفاوت صادر نکنید !

تمامی کاربران سایت میدونند که بازی های مولتی همیشه روی 360 بهتر بوده به جز چند مورد که کنسول اصلی اونها ps3 بوده ! و اینکه کار برروی نسخه 360 خیلی راحت تر از ps3 پس برای همین بهترین هنر acti رو شما روی 360 میبنید ! حالا ea گفته که بازی ما حتی روی ps3 هم بهتر از نسخه 360 اونهاست ! یعنی کار ضعیفتر ما از کار خفن شما هم قوی تره اوکی ؟؟؟ شما در جایی از جمله میبنید که گفته نسخه ps3 بازی ما از 360 قویتره که مثلا 360 ضایع شده به قول شما ! ؟؟؟

دوست عزیز وقتی میگه نسخه ps3 ما از نسخه 360 بازی اونها بهتره 1 معنی میده و از خودتون معنی های متفاوت صادر نکنید !

تمامی کاربران سایت میدونند که بازی های مولتی همیشه روی 360 بهتر بوده به جز چند مورد که کنسول اصلی اونها ps3 بوده ! و اینکه کار برروی نسخه 360 خیلی راحت تر از ps3 پس برای همین بهترین هنر acti رو شما روی 360 میبنید ! حالا ea گفته که بازی ما حتی روی ps3 هم بهتر از نسخه 360 اونهاست ! یعنی کار ضعیفتر ما از کار خفن شما هم قوی تره اوکی ؟؟؟ شما در جایی از جمله میبنید که گفته نسخه ps3 بازی ما از 360 قویتره که مثلا 360 ضایع شده به قول شما ! ؟؟؟

از كجا معلوم؟؟؟اصلا مشخصه اكتيوزن طرف مايكروسافته قبول نداري؟؟؟؟؟در كل از نظر من دايس هم طرفps3 هست و در كل ميخواد 360 رو ضايع كنه .
به طور كلي يه حسي ميگه بتلفيد بازم شكست ميخوره

دوستان انتظار نداشته باشید با اولین شماره از شاهکاری که ea میخاد عرضه کنه سلطه چندین ساله اکتی رو بزیر بکشه(منظور از اولین شماره سرمایه گذاری و هایپ وسیع بازی برای مقابله با رقیب بود)
ea هدفهای بلند مدت داره.هرچند که اگر داستان گیرا و گیم پلی جذابی داشته باشه مطمئنم از همین الان حداقل از نظر امتیازات به هدفش میرسه چون با این دمویی که من از mw3 دیدم مطمئنم سایتها روی چندان خوشی به این بازی نشون نخواهند داد لااقل در قیاس با شماره های پیشین که بهترین بودن.
اما در مورد فروش فکر میکنم مولتی bf3 باید انقدر جذاب باشه که بشه امید داشت تا مقداری به فروش mw3 نزدیک بشه .فروش 15میلیونی bf3 یک موفقیت بسیار عالی برای ea هست که امیدوارم با این فروش اکتی هم سال بعد یه تکونی به خودش بده.
حقیقت اینه که اکتی از فکر استعداد و پتانسیل دوتا از نابغه های اینفینیتی سوء استفاده کرد و امیدارم هم BF3 و هم بازیه جدید این دو تابغه پوزه اکتی رو به خاک بماله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or