سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
من بازم ميگم ...
بتلفيد 3 فقط يك طعمه هست و قدم اول برا اينده ي EA ..
بتلفيد با اين كارش ممكنه اين وسط حروم بشه (از نظر فروش) ولي از نظر محبوبيت به نقطه اي ميرسه كه اكشن اول شخص نظامي رو تكوني بده كه تا چند سال همه گيمر ها تكون بخورن !!
چه برسه به اكتي پيزوري :d
همون كاري كه كرايسز كرد و هنوزم اسمش مياد همه گيم ميكر ها تنشون بابت قدرتش ميلرزه !!!
EA اينده نگري كرده در حد بالااااا
ولي حقش هست در همين نسل و شماره به اين محبوبيت برسه !!
واقعا كاري كردن كارستون !
شما بازي رو با شماره قبل توي چند تا عكس مقايسه كنيد !! شماره قبلي چيزي شبيه قوتي كبريته جلوي اين نسخه !!
اما كال او ديوتي از شماره ي 2 شروع كنيد تمام نسخه هارو بررسي كنيد و برسيد به MW3 !!
چقدر تفاوت هست ؟؟
توي اون همه شماره ..
بتلفيلد به اين جايگاه رسيده طي 3 شماره !!!!
واقعا حقشونه، اگرم نتيجه نگيرن بي انصافي محض اتفاق افتاده توي اين صنعت !!!
اين نظر من نيست ..
فكرك نم نظر 80% دنياي گيم باشه :d

Robin Hood
اینی همونی که بود که نوشتم در ضمن کنار گود نشستید میگید حذف کن یا نکن همین متن 2 ساعت وقت من رو گرفته رفتید یه تیکه رو گیر اوردید که چشی رو عوض کنم
we think our PS3 game is better than their Xbox game and our PC game is better than their PC game
اگر میخواستم همین متن رو بزارم کسی متوجه منظور خبر نمیشد شما با کجاش مشکل پیدا کردی بگو من کمکت کنم . متن بالا میشه این پایین حالا برای بهتر فهمدین مخاطب مجبور به شدم توضیح بدیم . ایشون دقیقا منظورش همونی چیزی بود که نوشتم حالا ....

فکر میکنیم بازی ps3 ما خیلی بهتر از 360 انهاست و بازی pc ما خیلی بهتر از بازی pc اونها

آخرین ویرایش:
خدایش امسال COD میترکونه.
چون برند call of duty روشه.بعد از اون مهمتر MW هست!و از اون مهمترتر نسخه سومی از دو سری خارق العاده محبوب که هر کدومشون شروع توفانی داشتن.حالا برید عمق فاجعه یعنی black ops رو ببینید که فوق العاده فروخت.

یعنیEAحتی نباید توهم این رو بزنه که بخواد باهاش رقابت کنه:دی

در کل من بهید میدونم bf3 بتونه جوّ MW2 یا سرعت زیاده این بازی رو بوجود بیاره.امیدوارم بازی خوبی بشه و از mw3 بهتر
قرار هم نیست سرعت زیاد mw رو ارائه بده! چون که اصلا cod نیست!

یعنی عمرا فکرشم نمیکردم یه xbox fan یه چنین برداشتی رو از اون جمله متن خبر بکنه!
25r30wi.gif
نه شما درست برداشت میکنی /:) نه که اصلا هم PS3 فن نیستید شمااااا...

به قول دوستان این دوره EA نباید روی فروش تمرکز کنه چون این شروع رقابته و زمان میبره تا CoD از ذهن ها دور بشه. یعنی سختش همین امساله. بازی ها که بیان (جدا از فروش) ملت وقتی ببینن با چه بازی هایی طرف بودن اونموقع دور بعد تضمین میشه واسه بازی برنده.

(جو شعری بخونید):d
واین تاپیک بوی خون میدهد ...........سران دو شرکت به جون هم می پرند :d
ان کس (JOHN) میگوید بازی من سرور است........ان یک بیشعور (BOBBY) :d می گوید بازی من بهتر است.b-)
سیاوشا چه گویم از دست این دو.............که یکی از یکی دیوانه ترند
آن یک به کنفرانس این یک میرود راش نمی دهند..........این یک به او محل سگ نمی ذارد:))
سیاوشا چه خوش گفت این داستان را..........که BF3 ابر بازییست امسال را>:)

این بود خلاصه ای ازز جنگ این دو که بصورت مثنوی براتون نوشتم
جنگ این دو دیدن داره امسال .......فقط BF3

کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود
با این تیکه جملش خیلی حال کردم.
John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
b-) >:) :)>- \:d/ \m/

• Like
Reactions: koorosh
به قول دوستان این دوره EA نباید روی فروش تمرکز کنه چون این شروع رقابته و زمان میبره تا CoD از ذهن ها دور بشه. یعنی سختش همین امساله. بازی ها که بیان (جدا از فروش) ملت وقتی ببینن با چه بازی هایی طرف بودن اونموقع دور بعد تضمین میشه واسه بازی برنده.
دقیقاً! جلو زدن از COD تو فروش کار سختیه ولی از نظر کیفی میتونن جلو بزنن.

یاد روزگاری به خیر که شرکت هایی مثل Looking Glass ، Monolith ، Epic ، Valve ، id سردمداران این ژانر بودند (که البته برای مخاطب قدیمی هنوزم هستند )و با هم رقابت میکردند نه این پاپتی های خز و خیل و سلیقه ی مخاطب هم به جای این Military Shooter های مضخرف Nolf و Quake و HL و System Shock هضم میکرد و با دیدن UT فکش می افتاد !

واقعا گند خورده به ژانر FPS !

Infinite با اون عظمت تو E3 نمایش میده صدای کسی در نمیاد بعد ملت تو کف تانکای MW3 و BF3 َن !

Meh

نه شما درست برداشت میکنی /:) نه که اصلا هم PS3 فن نیستید شمااااا...

-------------------------------
کاملا حرفت رو قبول دارم. ولی این ملت همه اش دارن هر سال کنجشک رنگ شده می خرند.

کنجشک رو Activition رنگ می کنه و بجای طاووس می فروشه. نسخه های COD هیچ فرقی با هم ندارند.

-----------------------
من هیچ چیزه تکراری تو BF3 ندیدم. بله انقدر پیشرفت داشته .

Activision بسیار شکر میل فرمودن !

اونا که بازی رو تقلبی بصورت Live Demo نشون دادن کلا باید ساکت باشن !

اصلا اون دمو از قبل بازی شده بود و کاملا از پیش ضبط شده بود .

اول بازی دسته یدفه قطع شد و Alert ه PLEASE RECONNECT YOUR CONTROLLER رو داد . در حالی که بازی باید به حالت Stop می رفت و توی منو . اما بازی ادامه داشت و صدای بازی در حال اجرا بود !!!!!

بعدم این چه حرف بی خودیه ؟ از کجا میدونین که بازی روی کنسولها مشکل داره ؟ دیگه چیزی پیدا نکردن گیر الکی میدن

من که تو E3 تو کنفرانس مایکروسافت وقتیMW3 را نشون داد گفتم از مایکرو بعیده اینا مگه دیوونه شدن یا حواسشون نیست دارن MW2 نشون میدن بعد فکر کردم شاید DLC جدید باشه
جدی بعید نیست شاید اشتباه شده این فقط یه اکسپانشنی چیزی باشه

در عجبم چرا ادم بزرگها مثل بچه ها دعوا میکنند ...
مال من قشنگتره ... بابای من قوی تره ... واقعا که ...

خوب مثل ادم وایسن بیینند مردم در اخر جه نظری دارند ...

معیار خوبی پیدا کردین، فروش! اگر این معیارتون باشه تو IMDB هم برین به یک فیلمایی نمره بالا میدن که آدم شاخ درمیاره! همیشه نظر منتقد و آدم اینکاره مهمه؛ این اولاً
اینارو گفتم که بفهمین فروش معیار درستی نیست همیشه!
خب امیر رضا اگه فروش معیار خوبی نیست پس امتیاز رو که حداقل قبول داری؟!هیچ کدوم از نسخه های اخیر BF از نظر امتیاز به پای COD نمیرسن.
دوما، مردم آمریکا اگر عقل داشتن 2 بار به بوش رای نمیدادن :|
به بوش توهین نکن که کلاهمون میره تو هم:|

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
John جان یک دو تا مشت از طرف من بزن :boxing: با این AC باید این جوری بر خورد کرد :weightlif

واقعا گند خورده به ژانر FPS !

Infinite با اون عظمت تو E3 نمایش میده صدای کسی در نمیاد بعد ملت تو کف تانکای MW3 و BF3 َن !
بیخیال EA با این AC یکی میکنی خدایش اون عظمت گرافیکی و گیم پلی کلاستیک و کمترین Fun رو میگی ... :surrender::question:
:scare:
ولی عجب تایپنگ شد :discussion:
بحث کمی داغ کنیم :ninja:
به نظر من بدترین فاجعه FPS این کنسول باعث شدن از لحاظ گیم پلی :hide:

معیار خوبی پیدا کردین، فروش! اگر این معیارتون باشه تو IMDB هم برین به یک فیلمایی نمره بالا میدن که آدم شاخ درمیاره! همیشه نظر منتقد و آدم اینکاره مهمه؛ این اولاً
دوما، مردم آمریکا اگر عقل داشتن 2 بار به بوش رای نمیدادن :|

اینارو گفتم که بفهمین فروش معیار درستی نیست همیشه!

ترمز کن با هم بریم اگه خیلی به عقل مردم آمریکا شک داری تو اینترنت نیا سوار هواپیما نشو سوار ماشین نشو پای کامپیوتر نشین تلوزیونو و ماهواره نگاه نکن برقای خونتونم خاموش کن چون اینا همش عقل آمریکایی پشتشه.

معمولا دعوای بین طرفداران بازی چیز جالبی نیست
ولی دعوای بین شرکت های سازنده خیلی جالبه و اون هم به یک دلیل مشخص

بالا رفتن کیفیت بازی تا جایی که سازنده ها توان دارن
تابستان امسال شاهد دو ابر بازی خفن خواهیم بود

الکی هم نزنید تو سر و کله همدیگه ، آخرش هر دوتاش رو میشینید بازی میکنید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or