سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
آخی Acti تریلر Bf3 رو دیده گرخیده
مثلا میخواد بگه ما داریم جواب حرف های EA رو میدیم
آدم با موتور 10 سال پیش بازی بسازه بعد بیاد شاخ و شونه هم بکشه:))
خیلی باحاله این Acti
بعد از عرضه BF3 فکر کنم تاریخ عرضه بکنه پاییز 2012
یا میتونه بازی رو به صورت DLC بده بیرون
خندس این Acti

بتلفیلد با همه خوبی هاش نمی تونه جلوی COD و فروش سرسام آورش کاری بکنه . با وجود اینکه EA روی تبلیغات این بازی خیلی خرج کرده فروشش شاید بیشتر بشه ولی متاسفانه نمی تونه به رقیب برسه. COD به درصدی از محبوبیت رسیده که به راحتی ها نمیشه زمینش زد
شاید دور بعد

خوب قطعا هم این طور نیست! اینکه امسال MW3 بهتر از BF3 فروش میکنه شکی نیست.
ولی به نظر من BF3 یک شروعه،یک شروع برای کنار زدن MW3 و کلا سریه Call Of Duty.
قطعا برنامه ریزی های EA هم اینطور نبوده که همین امسال بتونه از شر سری COD راحت بشه.
EA با این تبلیغات وسیع،و ایجاد جنگ روانی و قطعا استفاده از بی ارزگیه مسئولان ACTIVION
میخواد که سریه بتلفیلد رو جایگزین سریه COD بکنه،که احتمالا امسال به این عمر دست نمیابه
ولی در سال های دیگه من خوشبین هستم که بتلفیلد راحت بتونه COD رو از گردونه خارج کنه.

و در کل منظور من این هست که EA یک برنامه ریزی چند ساله برای این بازی و رقابت با COD کرده و امسال اولین سال شروع این رقابت هست.
باید قبول کنیم خارج از تمام این جدال ها و حرف و هر آنچه که در E3 گذشت،MW3 فروش خودش رو میکنه.
باید به سال های آینده چشم دوخت.

kolange_edalat خوشبختانه شما منظور اون جمله رو درست درک کردید
بهتر نبود این تیکه ای که در پایین quote کردم رو به کل حذف میکردید و همون منظور رو فقط تو متن خبر درج میکردید؟
یعنی عمرا فکرشم نمیکردم یه xbox fan یه چنین برداشتی رو از اون جمله متن خبر بکنه!
25r30wi.gif
بهتره اینجا بحث نکنیم چون اینجا برای MW3 و Bf3 هستش
ولی به غیر از این شما منظور دیگری رو میتونستید با اون جمله بگیرید؟
هر دو کنسول PS3 و Xbox 360 خیلی قوی هستن
و بهتره این بحث قدیمی (PS3 vs Xbox 360) رو بزاریم کنار
چون دیگه این بحث ها بی معنی و الان دیگه همه داریم میریم به سمت جلو و کنسول های نسل جدید
هر کسی هرچی داره طرفدار همونه به همین دلیل این بحث مبی معنی چون به هیچ جایی نمیرسه
ولی من هیچ وقت مقاله Gamespot درباره:
20 دلیل برتری Xbox 360 نسبت به PS3 رو یادم نمیره
Xbox 360:x

بتلفیلد با همه خوبی هاش نمی تونه جلوی COD و فروش سرسام آورش کاری بکنه . با وجود اینکه EA روی تبلیغات این بازی خیلی خرج کرده فروشش شاید بیشتر بشه ولی متاسفانه نمی تونه به رقیب برسه. COD به درصدی از محبوبیت رسیده که به راحتی ها نمیشه زمینش زد
شاید دور بعد
مهم فروختن در حد cod نیست! مهم شکوندن تلسم cod هست که این کار رو هم به بهترین نحو انجام میده.
از این سری اگه هر گندی بدن بیرون بازم فضایی میفروشن چون رقیب درست درمونی نداشتن ولی حالا وضع تغییر خواهد کرد...

بهتره اینجا بحث نکنیم چون اینجا برای MW3 و Bf3 هستش
ولی به غیر از این شما منظور دیگری رو میتونستید با اون جمله بگیرید؟
هر دو کنسول PS3 و Xbox 360 خیلی قوی هستن
و بهتره این بحث قدیمی (PS3 vs Xbox 360) رو بزاریم کنار
چون دیگه این بحث ها بی معنی و الان دیگه همه داریم میریم به سمت جلو و کنسول های نسل جدید
هر کسی هرچی داره طرفدار همونه به همین دلیل این بحث مبی معنی چون به هیچ جایی نمیرسه
ولی من هیچ وقت مقاله Gamespot درباره:
20 دلیل برتری Xbox 360 نسبت به PS3 رو یادم نمیره
Xbox 360:x
بنده کاری به بحثها و علاقه مندیهای شما یا کس دیگه ندارم در مورد متن خبر با نگارنده خبر صحبت کردم!

هی ......
امان از دست اکتی که با این کاراش باعث شد cod با اون همه عزت و احترام(cod2) الان به جایی رسیده که بش میگن آشغال از نظر فروش که 100 % mw3 بیشتر می فروشه اما امیدوارم که bf3 کاری کنه که اکتی یه تکونی بخوره و دست از این پول پرستیش برداره دوباره حس و حال cod2 :xرو ایجاد کنه

برنده اصلی این دعوا و رقابت ما هستیم که میشینم جفتشونو بازی می کنیم . هر کدوم هم کمتر فروش کنه برای ما ضرری نداره . اونا هم به جای اینکه برن دنبال بهتر شدن دارنتو سر و کله خودشون میزنن .
خوب تبلیغاتی راه انداختن واسه خودشون .

mw3 شاید بیشتر فروش کنه ولی از بازیش بوی تکرار میاد .
bf3 هم تا حالا چیزای خیلی خوبی از خودش نشون داده . مطمن باشیدهیچوقت نمیان اختلاف فاحش بین نسخه های کنسولی و pc بزارن . چون فروششون کم میشه

خوش به حال خودمون

خدایش امسال COD میترکونه.
چون برند call of duty روشه.بعد از اون مهمتر MW هست!و از اون مهمترتر نسخه سومی از دو سری خارق العاده محبوب که هر کدومشون شروع توفانی داشتن.حالا برید عمق فاجعه یعنی black ops رو ببینید که فوق العاده فروخت.

یعنیEAحتی نباید توهم این رو بزنه که بخواد باهاش رقابت کنه:دی

در کل من بهید میدونم bf3 بتونه جوّ MW2 یا سرعت زیاده این بازی رو بوجود بیاره.امیدوارم بازی خوبی بشه و از mw3 بهتر

دوستان یکم واقعا بین باشین. خواهشا. افکار بچه گانه رو بزارید کنار.

من تریلر MW3 رو دیدم. گفتم هیچ فرقی با MW ، MW2 و ... نکرده همونه.

به قول قدیمی ها کنجشک رو رنگ کردند به جای کلاغ دارند می فروشند.

-------------------------------
برنده کسی هست پیشرفت کنه. نه این که بازی ها شو کپی کنه و تغییرات کوچیکی بده بگه اینم پیشرفت. این هم پیروزی این هم فروش.
------------------------------
پیشرفت تو BF3 هست . دوستان. تریلر های به نمایش در اومده همه چیز رو ثابت کرده.

کجا شما تو وسایل نظامی از جمله زرهی به این زیبایی کار شده.

شما حتی تو COD نمی تونید سوار وسیله ای بشید. از شبیه سازی وسایل جنگی لذت ببرید.
---------------------------
از هر نظر دوستان که فکرش رو بکنند BF3 . برتر هست.

معیار خوبی پیدا کردین، فروش! اگر این معیارتون باشه تو IMDB هم برین به یک فیلمایی نمره بالا میدن که آدم شاخ درمیاره! همیشه نظر منتقد و آدم اینکاره مهمه؛ این اولاً
دوما، مردم آمریکا اگر عقل داشتن 2 بار به بوش رای نمیدادن :|

اینارو گفتم که بفهمین فروش معیار درستی نیست همیشه!

• Like
Reactions: God_of_game
خدایش امسال COD میترکونه.
چون برند call of duty روشه.بعد از اون مهمتر MW هست!و از اون مهمترتر نسخه سومی از دو سری خارق العاده محبوب که هر کدومشون شروع توفانی داشتن.حالا برید عمق فاجعه یعنی black ops رو ببینید که فوق العاده فروخت.

یعنیEAحتی نباید توهم این رو بزنه که بخواد باهاش رقابت کنه:دی

در کل من بهید میدونم bf3 بتونه جوّ MW2 یا سرعت زیاده این بازی رو بوجود بیاره.امیدوارم بازی خوبی بشه و از mw3 بهتر
باس منتظر موند و نتركيدن، بلكه خالي شدن باد COD رو ديد امسال !!! :d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or